Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yanılgı olur her zaman da olacaktır mesele bunu kabul edip devam etmekte bana göre. Bende yanıldım kaç defa sonuçta piyasa bizim elimizde değil biz sadece piyasa hareketlerini grafik üzerinden takip etmeye çalışıyoruz o kadar. Oda olduğu kadar. Başarı oranı fazla ise sıkıntı yok diyip devam ediyoruz başarı oranı düşük ise sorun nedir acaba diyip arayıp bulup düzeltip tekrar devam ediyoruz. Dürüst olmak lazım asıl mesele budur ama bunu yapamıyor bazıları ve kabul de etmiyor sanki yokmuş olmamış gibi yapmaya çalışıyor buda doğru birşey olmuyor sonuçta ve sorun çıkıyor. Sonuçta herkes biliyor bu yazdığım şeyleri az çok. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasa zaten sorun olmayacak ama işte insanoğlu rahat duramıyor.
Balalı_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sana yazdım ama sayfaya düşmedi galiba. Kısa özet geçecek olursak eğer herkes için geçerli değil ama bazıları için dediklerin geçerlidir doğru diyorsun. Burada bazıları var ki sen onlara ağzınla ku ş tutsan bile fayda etmez emin ol.
EskilerBilir için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Balalı_06 ()Usta şu mübarek ayda doğru 1 tanedir er yada geç çıkar sen doğru bildiğini yap Allah herkese mükafatını verir nasıl olsa kaçağın biri geldi millete korku salıp kaçtı şimdi yazıyor yine insanlar da utanmada kalmamış ne diyelim dünya çok garip oldu
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Aynı kişi ve ortağı dipte de geldi yine bir şeyler diyor milleti terste bırakacak yakında bakarsınız dediler benim için ne oldu sonuç yine haklı çıkan ben oldum millet 70-71 den alıp kaç tur satış yaptı üstte beni dinleyenler tabi. Daha bugün o ortağı olan zat dikkat edin çarpar sizi bu dedi benim için bir kişiye. Bunlar burada kendilerine yer bulabiliyorlar neden peki? Çünkü bunlara her şeye rağmen prim verenler var da ondan.
0BeğenmedimŞikayet
Balalı_06 ()Evet sen Abbas başa kızıyordun milleti fişeklşyor diye hatırlıyorum evet sen iniş olacağını söylemiştin hakkını yemeyelim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()79-71 değil 70-71 olacaktı özür.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Biz tepede de yazdık dikkat edin tersi pistir bunun ve hem rasyo hemde ons gümüş artık riskli yerlerde diye ve 120 önemli bir yer dedik o zaman da dinleyen olmadığı gibi birde bizi linç ettiler niye düşüş diyorsun diye bilen bilir olanları. Tabi düşüş tarafı bu kadar kısa sürede 50 dolar olur diye de düşünmedik en fazla 86 bölgesi olur dedik indi 71 e sonra anlık ta olsa 64 bile değdi çıktı tekrar 70 üstüne. Ancak 79-71 daha önce üste çıkarken de sağlam bir destekti ben hemen oraya odaklandım ve tekrar orayı gündeme aldım kaç defa da alsatlık yazdım burada alım olur sonra üstte satmak şartıyla dedim ve 3 tur attı daha dar aralıkları sayarsak çok daha fazla zikzaklar yaptı çok kârlar yazdı. Tüm bunların geneline bakıldığında gayet iyi çalıştı bana göre teknik. Yani durum ortada grafikler ortada bunu yanlış okuma yapan varsa hata onundur grafiğin değildir bence.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()80 onsun şuan bir önemi yok kardeşim ben takip yerlerini yazdım şuan ortam güzel dipten sonra yön üste doğru düşe kalka biraz daha yol var gibi görünüyor dedik devam...
çılgın_gmş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Balalı_06 ()Şimdi adam milyon zarar yazmış bu adam korku tünelinde nasıl al sat yapsın düşüşlerde birde bu sitede düşerken bi korku salanlar var yükselirken ayrı içeri alacaklar diyip insanları korkuttular grafikde paylaşanlar zaten emin olamadılar ki sen kesin konuşmuşsun diğerleri burdan aşasıda olur dedi ama ben yine söylüyorum bu işte en önemli şey tecrübe etmek tecrübesiz hep zarar eder kar eden de şansa dır bede gümüşün 5 tl olduğu zamanlarda aldım zarar ile sattım ama artık sabır etmeyi öğrenince zarar yazmazsın
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Grafik çokta iyi çalıştı özellikle de şu son zamanlarda dip tepe on numara al sat fırsatı da verdi sadece biraz oyalama yaptı formasyon oluştuğu için.
2BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()İlk nereye düştü bu grafik tepeden 71 e peki biz 70-71 ana destek dedik buraya her indiğinde alım yapılır sonra üstte satılır karar yerlerini geçemediği sürece de geri gelir dedik kaç tur attı ama karar yerlerini geçemedi geri indi hepte 70-71 den destek aldı kaç hafta oldu şimdi grafik çalışmadı mı yoksa birileri mi o grafiği okuyamadı nasıl oldu sence?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Grafik olarak dönüş çizimlerimiz bunlardı daha çok örnek var da gerek yok hepsini göstermeye dileyen profilden girip baksın grafik bölümünden.
0BeğenmedimŞikayet
Balalı_06 ()Ama grafik her zaman da işlemiyor şuan piyasa ciddi manüpüle ediliyor ben hiç işlemez demiyorum ama bu aralar grafikte yanılıyor tabi emek veriyorsunuz Allah razı olsun ama bu aralar ne nereye gidecek belli değil ama tabi bu silkelemenin bide doldurması olacak tabi
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Balalı_06 bu ne peki?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Biz bunları paylaşırken birileri bize laf atıyordu ve dahada düşecek diyordu millete alım yaptırmıyordu şimdi sesleri çıkmıyor neredeler acaba? :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ons gümüş şuan yaptığı hareket burada gösterdiğim hareket arkadaşlar. Dipten girmek lazımdı işte fırsat buydu ama çoğu kaçırdı bunu maalesef.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağolun Çiğdem hanım.
çiğdem7171 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
çiğdem7171 ()Tesekkur arkadasim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Şuan olan hareket buradaki belirttiğim hareket arkadaşlar. Destek alıp üste dönecek demiştim sizlere.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burada işaret ettim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim ne demek. Umarım faydası oluyordur.
çiğdem7171 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çiğdem7171 ()Tesekkurler kardesim bilgilendirmelerin icin sagol var ol
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Estağfurullah kardeşim bu işin piri yok ya herkes kendi tecrübesine göre yazıp çiziyor benim gibi o kadar.
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah kardeşim sağolasın çok teşekkür ederim. Değerli kardeşim 70-71 ana desteğe çektiler tahmin ettiğim gibi ve şimdi şartlar ne der bilmiyorum ama destek alırsa buradan alır alamazsa bu bölgenin Altın da kalıcı olursa yeni alan açar kendine buna da burası karar verecek bana göre bende onu takip ediyorum şuan bakalım. Destek alırsa 80-81 e kadar alanı var şuan için dirence kadar. Üstte düşen direnci var bu dediğim yerde. Hareket alanı belli kardeşim takipteyim bakalım nasip herşey.
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)