Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1833 11:17:35
EUR 51.7869 11:17:35
USD 43.7338 11:17:35
ALTIN ONS $4928.2550 11:17:35

Konu: gümüş ons ve gümüş gram tl günlük - 4 saatlik

gümüş ons günlük pivot 76.28 destekler 75.23 74.58 73.52 dirençler 77.34 77.99 79.04

gümüş ons 4 saatlik pivot 74.44 destekler 73.01 72.12 70.68 dirençler 75.88 76.77 78.20

gümüş gram tl günlük pivot 107.28 destekler 105.42 104.28 102.43 dirençler 109.13 110.27 112.13

gümüş gram tl 4 saatlik pivot 104.63 destekler 102.61 101.37 99.35 dirençler 106.65 107.89 109.91

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Teşekkürler hocam. Degerlı bılgınız ıcon

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Aleyküm selam malum fenomen namı değer ters indikatör bu yıl ons bazlı 3 haneli rakamları görmez diyor ben yinede umutsuz değilim pandemiden sonra yeni dünya düzeni söylemi ile artık çok farklı bir piyasa takip ediyoruz eskiden yıl boyunca beklediğimiz rakamlar 1 haftada geliyor bunlar hep algı hele gram bazlı nereden alırsa alsın zarardaysa yapması gereken ekranı kapatıp takip etmemek yoksa kolay kolay kimse zararım çıkmadı diyemez benim şahsi görüşüm budur

Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mübarek_adam_44 ()

Hocam buralarda alınır mı yoksa kaçı bekleyelim sana zahmet bana bilgi verirsen sevinirim

0BeğenmedimŞikayet

tubi_ ()

Merhaba, sanırım aynı durumdayız. Gelecek cevabı bende merak ediyorum.

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Hocam selamlar 140 130 lar çok bekletırmi?

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Evet hocam. Vallahi kendi kendime tokatlayarak geliyor. Lakin olan oldu. Kardan vaz geçip 150 lerde zararkes yapsakta olurmuş olmadı. Şimdi bana özel bir yol göster.

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Ben sana 31 Ocak cuma günü büyük çöküş öncesi o hafta başında buralardan alımı mantıklı buluyormusunuz diye sorduğunda 135.00 140.00 bandında bulmuyorum diye yanıt vermiştim Alicim hatta o gün hafta başlangıcı itibariyle gidişatı sevimsiz görüyorum trenler doyum noktasına ulaştı çatı bir çökerse sonuçlar çok üzücü olur diye mesajlı uyarıda bulunmuştum

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Ana destek bölgesinde kırılması gümüşte olanlar için hiç iyi olmaz! Buradan dönerse iyi olur tersteki arkadaşlarımız için biz de bi yerden alırız tamam

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Yani 73 71 den alım yapsa 81 e doğru al sat imkanı olabilir gibimi algilamalıyız hocam. Canım çok sıkılıyor. Satmayın. Satmayın telkinleri fena zararlara soktu...

2BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Merhaba Abicim yinede önemsiyorum bu iki önemli destek noktasını buradan kısa temkinli gir çık kısa al- sat olarak riskli olsada değerlendirilebilir

Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

71 73 bölgesi esnetilmeye başladı bugün ABD açılışı çok çok önem kazandı Ons altın da 4900 desteği önemli aşağısı boş! Olurda 81 e atak gelir geçemezse baskı artar kapalı sığ piyasa da Çin yokken bakalım neler göreceğiz abi @Invincible_lion tamam

1BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

Abi günaydın sizce bu jp morgan sene boyunca gümüşü 81 dolar da tutmayı başarabilir mi

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

merhabalar ocak ay kapanışında büyük çöküş sonrası fiyatı kontrol Altın da tutabilmek için geçtiğimiz haftalarda ''J. P. Morgan Küresel Araştırma birimi, gümüş fiyatlarının 2026 yılında ortalama ons başına 81 dolar seviyesinde gerçekleşmesini beklediğini açıkladı'' bu haberle süreci sakinleştirme adına adım attılar yıllardır bildiğimiz gümüş yine baskı altında tutulmaya çalışılıyor diyelim dipte 73.00 71.00 dolar ana destekler altı negatif üstü 81.00 dolar önemli stratejik direnç noktası

Mert13mert için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mert13mert ()

Gümüşte beklentiniz nedir hocm?

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

özellikle cuma günü bir haftalık veriyi bir güne sığdırmışlar diyebiliriz o günü merak ediyorum gerçekten

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Hocam satış baskısını bi kiramaduk gitti bu hafta veriler baya var galibaa

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Hayırlı sabahlar bereketli bol kazançlar dilerim kıymetli kardeşim sevgiler saygılar

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Günaydın rica ederim ben teşekkür ederim bereketli bol kazançlar dilerim

Aysimaa_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Emeğine sağlık hocam hayırlı sabahlar

1BeğenmedimŞikayet

Aysimaa_ ()

Günaydın hocam, emeğinize sağlık. Tesekkür ederiz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum