Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Güzel.. iyi yapmışsın. Ekleme yaparak . gümüş te maliyetin düşük senin tut.
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan19316 ()ters bayrak dediğiniz kısa vadeli ve 12 şubattaki Amerika düşüşüyle başlayan mini- trend diye algılıyorum. ama o zamanda kötü veri sonrası tepkiydi. takibinde cuma günü gelen veri aksine iyiydi ve henüz veri ekrana yansımadı, zira aerika çin kapalı. yarın akşamki Amerika açılışı ve sonrasında 24 şubat açılışıyla daha net bir tablo göreceğiz. hayırlısı bakalım. kesinlikle ytd bu arada :)
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Bende fiziki ekleme yaptım dün uzun vade için arada uğrarım buraya gümüş bir kamyon var zaten elde son sahibi oldum:)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()emeginize katkınıza sağlık
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Hoşgeldiniz.. kalıcı olmanız temennisi ile 3 lü destek gönderdim (:
Saygı ve selamlarımla..
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()her şey yerinde olsun diye .. şimdi yıllardır gümüş sayfasında altın grafiği paylaştım .. belki artık altını burada gümüşü grafiğini orada paylaşırım :)) sen burada ne arıyorsun :))
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()@Aynur1 aha yakaladım gümüş sayfasın kaçak ustasını:)))
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()sağlon .. Altın safyasına ilk kez geliyorum .. gümüşün tadı yok :) artık altından yanayım . bakalım . hacım düşük .17 şubat döngüler bitsin . belki haraket gelir .. tars bayrak mi . takoz mu bir şey var. kırılıma bağlı.
Hakan19316 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrhmmm ()Elinize emeğinize sağlık işte gerçek analiz tebrikler …:)))
0BeğenmedimŞikayet
Hakan19316 ()Çok sağolun Aynur Hanım, devamını bekliyoruz :)