Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (130)
1BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()Seninle aynı kuyuya inilmez ceren hayal kırıklığı yaşadım
Leonidas36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()Sana boşa güvendim onlara ılımlı konuştun gruplaşmayi görmezden geldin
Cerenselim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Savunmuyorum hala anlamıyorsun. Burayı şu zamanda bunun için Meşkul etmek istemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Kokulu kalp :)
Teşekkürler çiçeğim:)
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()Ben yazilimciyim benimle kimse dans edemez herkesi deşifre ettim
0BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Kardeşim boşverin takılmayın böyle şeylere gerek yok
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Sana bi abla tavsiyesi Kötü olana sana kötü yaklaşana sen daha çok iyi yaklaş iyi ol ki . Kendi terbiyesizliğine kendi utansın bunu bu konu için değil genel anlamda diyorum her konuda
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()Bana o kendinden başka kimseyi düşünmeyen Fırat'ı savunma
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Canım :))) çok çok kalp
Tahminss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Yaptığın ayıp bilesin hala ayıp oluyor buraya yazmak zorunda değilsin yapma görme sevdiğin insanlarla goy goy yap geç git ne kadarda kötü olsa o Fırat dediğin insan buraya bazı şeyler katmak için uğraştı hak boşver doğru veya yanlış görme görmek istediklerini gör Bırsk böyle olmaz arkadaş
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Tok gönüllüm benim :)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()100 tl ye düştüğünde boşver canın sağ olsun şaka yapıyorum :)
GrySykn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Evet kuzum zarar çok ama olan nakit ile alttan almaya çalışacağım umarım ana parayı bulur kar istemiyorum artık
Tahminss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()Bayan bayana dayanışma hiç yakışmamış
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()Sana kırgınım ceren rifusls konuşmalarını buldum
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Naptın kuzum benim
Gümüşcükleri gönderdin mi:)
0BeğenmedimŞikayet
GrySykn ()Ne zaman ne yazmıştın ki inan haberim yok
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Sen bana cevap vermedin o vurgun zamanı bende sana vermiyorum:D şimdi
0BeğenmedimŞikayet
GrySykn ()Hayır hayır bu kadar yatırım yeterli :D
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Beni gaza getirme lütfen ahahahahh sabahtan beri zor tutuyorum yatırırım yapmamak için lütfen :D
2BeğenmedimŞikayet
GrySykn ()Son 3 gündür çoğu ekonomist analizciler bile 94 dolar a kadar çıkacak dediler ama piyasa her zamanki gibi ters sürpriz yaptı ama ekonomist analizciler hâlâ 94 dolar beklentisini sürdürüyorlar. 94 dolar seviyesi gelecek, bu sürpriz tepki süreçlerinin sadece gecikmeye sebep olduğunu belirtiyorlar. Beklemekten başka çaremiz yok, zararkes yapmak çözüm değil. Hiç birimiz bu gümüşe kaybetmek için bulaşmadık, hepimizin tek derdi ve amacı kazanmak. :)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Umarııım inşalllaahhh umarım lütfen bende aynısını olsun istiyorum ama bu kadar kısa süre zarfında ben bile anlıyorum artık ki siz aylardır bu şeyin içerisindesiniz ben düşecek demiyorum çıkacakta diyemiyorum ama oyun var gaza gelmeyin diyorum
0BeğenmedimŞikayet
GrySykn ()Düşmeyen gümüş çıkar da diyebiliriz :)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Hocam iyi misiniz :D yatırım yaptınız mı yapmamıştınız dün yapmadıysanız yapmayın :D ilk günden terse girmeyin bende o ilk vurgun gününden tersteyim hala çıkamadık:D
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Şuan o yönde bir durum var evet
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Çıkmayan gümüş düşer @Alikara27
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Şuan aşırı dalgalanmada hareket etmek zor dirence çarpıp dönüyor bugün topa girmek zor gibi böyle giderse
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Teşekkürler
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Teşekkürler
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Dinçer hocam napcasss
Squid Game Oyununu kaç kez daha okuyacağız :D
Yeterrr yani :D