Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (129)
1BeğenmedimŞikayet
kod007 ()aynen öyle içeride iki tane balina var. birisi indirmem diyor birisi çıkarmam diyor. yani hangisi bıkacak hangisi vazgeçecek belirsiz. arada sıkışıyor. ama illaki patlayacak. işte hangisi vazgeçer ise o yönde yürür.
Ferro76 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferro76 ()Şimdiki satış sistematik bir proje.. elbet bu fırtına dinecek
uraltay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Volatilite yüksek olacak o belli ama abd de düşürmek ister mi fiyatı orası meçhul. Jp morgan gümüş rezervinin çoğuna sahip yıllardır o baskılıyordu birikim yapmak için. Sonra short işlemi kapattı ve fiyatın önünü açtılar. Bence fazla düşmesini istemez.
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Çin in kapalı olduğu bir zamanda ABD meydanı boş bulup gümüşü daha fazla manipüle edebilir mi biliniyor ki Çin in gümüş üzerinde etkisi var
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Çok okuyamadım yıllar sonra dün geldim buraya teknik ve temel bir desteği olan fikirlere yok demem önemserim. Öyle bir durum varsa bilemem ama ben oraları beklemiyorum şuan bazı seviyelerin geçilmesi lazım ki düşünebilelim. Aşağı çok gideri çok fazla olmayacak gibi ama haftaya Çin kapalıyken likidite azlığında dalgalanma çok olabilir o kafamı kurcalıyor
Tahminss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Evet var güzel şeyler ama burda bir durumu toparlarsa psikolojik olarak rahatlar. Orayı da çok parayla tecrübe etmesin kayıp olursa ona üzülecek bu sefer. Bende de hisseler var çok iyi yerden alıp bellettiklerim var ama burda konu değil yorum okuyanları meşgul etmeyeyim
Black_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Burda koro halinde şelaleciler
Olunca haliyle etklieniyo
Napsın çiçeğim 40 lardan bahsederler görmez misiniz
0BeğenmedimŞikayet
uraltay ()Herkes bir gün mutlaka satar. Yenilir içilir bir şey değil sonuçta. Sende Mutlaka satacaksın. Aldıkları için buralara kadar geldi
Ferro76 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Senin arkadaşınmış ben daha yeni tanıştım dün onu kolla zarar etmesin :)
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Anladım hocam dipteki hisselerden olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Su içesim geldi:))
Leonidas36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Arkadaş hisse senedi tarafına gireyim demişte bir görsün tanısın çok oda ile denemesin diye ona özel söyledim sizler dikkate almayın
Black_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Paniğinden dinlemiyo beni :)
Kendisi karar versin:)
B2n etkilemek istemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()Gıda düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Nereye gidiyoruz hocam 500 TL ile ne kazanacağız anlatabilirmisin
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Niye sende mi alcaksın enerji hissesinden:)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Artık biraz da kendini frenlemesi lazım 500 tl ile birkaç hafta tecrübe etmeyecekse bulaşmasın siz onu uyarın yine de
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Eee dün geceden %12 düşer diyorlardı ne oldu dün gece hatırla bakayım:)
Cerenselim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferro76 ()Satış satış satış.. doymadılar şrfzler
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Mantıklı dersiniz
Ama hırs yapar günüşteki terste kaldığı parayı basarsa sıkıntı"(
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()Aynen öyle atarım kendime zarar veriyo kimse degismiyor
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Aha işte ahhahahahah
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Küsmüydük ki :)
Kimseye bulaşma kim ne yaparsa yapsın görme sen yazdıkça eline bişey girmiyor elde etmiyorsun burdan çıkınca sayfayı kapattığın an burda kalıyor burdaki insanlar 100 kez aynı şeyleri yazma vebal olur iyi doğru söylüyorsun destekliyorum seni ama iyi bişeyde desen vebal abla tavsiyesi )
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()Hangi hisseye giriyon o hisseye girmem ben orasınida kurutun kanki birde hiç tecrüben yok
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Tehlikeyi anlasın diye biraz benzeterek yazdım siz biliyorsunuz durumu ben de uyarmak istedim. Panik birisi orda daha kolay hata yapar bence illa denemek istiyorsa 500TL ile al sat yapıp bir durumu tecrübe etsin para kaybetmesin hemen
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Ya korkuyorum baksana 50 60 lardan bahsediyorlar çıktığı yere kadar tatilde girecek bugün komple çıkarım diyorum çiçeğim bilmiyorum kitlendi kaldı oda
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Terk mi edeysun bizi :(
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Özlerim siiziii ara ara gelirim belkim :)))
0BeğenmedimŞikayet
Tahminss ()Dinçer bey cerencim etkileniyor
Allah korusun panik yapar
Orası adamı iyice içeri alır :(
Arkadaşlarım 2 yıl çıkamadılar zarardan anapara da gitti
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()Baristikmi kankim