Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim hayırlı günler...
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Seninde kazancın bereketli olsun kolay gelsin.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim kardeşim ne demek. Bereketli kazançlar dilerim sana.
1BeğenmedimŞikayet
F30 ()Tamamdır teşekkürler geri dönüş için
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Direnç hattının üzerine yerleşmesi şartıyla olabilir ancak asıl alım yeri ben her zaman dipleri yazarım üstlerde risk fazla olur risk dipten alınır üstlerden değil ama dediğim gibi direnç üzeri kalıcı olursa biraz daha gideri hesap edilerek te olabilir ekleme ama benim tercihim değil bunun kararı sizlerindir kardeşim ben kendi düşüncemi her zaman yazıyorum ekleme yerleri olarak.
1BeğenmedimŞikayet
F30 ()Al sat için 112tl aşılırsa almak mantıklı olurmu kaç tlden alınabilir yukarı kırdı demek için 5-6tl gitme ihtimali var diyosan
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Zaman vermek pek doğru olmaz kardeşim bakarsın bir anda kırar bakarsın biraz daha oyalar belki geri gelir biraz sonra kırar bunu bilmek zor ancak baskı var çok gördüğüm bu.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Nasip işi İlyas kardeşim. Yazdım çok destek alıp devam eder 3. Tepe yapmaya diye ama nasibi olan alıyor olmayan alamıyor maalesef. Son yazdığın kısım hep öyle oluyor maalesef ama inşAllah bundan sonra olmasın artık bitsin diyoruz hep bunun için dua ediyoruz. Allah zalimleri hakettikleri sonla buluştursun bir an evvel diye dua ediyoruz kardeşim. Elimizden geldiği kadar da bunun için çabalıyoruz çokta elden gelen birşey yok ama olduğu kadar yapıyoruz işte.
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
F30 ()Bir kaç saat içinde yukarı kırılım yapamazssa düşüş trendinemi dönüşür gidişat nasıl devam eder?
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Malum tam takip yapamıyprum Fulledin mi Yüzde doksan maldayız ama sevinemiyorum mübarek günlerde yine çocuklar ölecek gibi dünya pedofili siyonistlere kaldı
1BeğenmedimŞikayet
Gökhan_503150 ()inşallah...
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Aşırılık olmadan kararlı bir şekilde ağır ağır yerleşe yerleşe devam etsin oda yeterli. :) bu 3. Tepe ile kırdı kırdı kıramadı bu defa geriye inerse 70-71 e baskıyı artırır yani ana desteğe buda iyi olmaz. Ancak dirence baskı var anlık son harekette ve farklı bir baskı gibi görünüyor bu defa. Dediğim gibi beklentim bu defa farklı inşAllah yanılmam.
Luto5858 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luto5858 ()Aynen hocam bekliyoruz. Çok baskılandı. Şimdide yukarı dogru yay gibi çıksın :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yoğun bir baskı var şuan düşen direnç hattına ve inşAllah bu defa farklı olacak bu baskı ve üste devam edecek biraz daha bakalım hayırlısı olsun. Oyalama oldu baya bu defa kırması lazım sabrettik baya yeter yani artık. :)
Luto5858 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luto5858 ()Yukarı atsın artık. Zaten düştü yüzde 45 kayıp yaşatmış. Ne inat etti bu sefer kapıya kadar geliyor aşamıyor kapıyı
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()11.5-6 TL olarak şuan direnç ve kırılma olması lazım bu baskıya göre kardeşim. Ancak üstünde tutunması lazım o zaman güzel olacak inşAllah. Bana göre olumlu görüntü var biraz daha yeri var üstte gibi görünüyor ama risk alıp beklemek veya bir kısmını satıp kalanı ile beklemek falan burası için birşey diyemem karar sizindir ben gördüklerimi yazdım dünde dedim bu defa farklı bir hareket bekliyorum diye.
Gökhan_503150 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ve baskı fazla kırması lazım normal şartlarda yazdım dün bu defa farklı bir hareket bekliyorum diye.
asosyalherif için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan_503150 ()Sayın hocam direnç neresi olarak görüyorsuuz kırılma gerçekleştiğinde 111.500 den sonra.. Vede düzeltme gelirse tekrar derin bir düzeltme olup 70 dolar lar ihtimal dahilinde düşünülebilir mi? Teşekürler..
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Şuan 80 değil direnç buralar direnç zamansal fark ile direnç düştü geriye artık 80 değil
asosyalherif için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bu defa farklı bir baskı var inşAllah kıracak biraz daha gidecek bakalım hayırlısı. Bayadır oyalama var rasyo 67.7 fibo değerini geçemedi buda iyi birşey az daha geriye gelse ons gümüş üstte yer var ama bakalım izin verirler mi bu defa. Aslında geçmesi lazım bu defa grafik öyle diyor ama bunlarda oyun bitmez ne yaparlar belli olmaz.
Djcem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asosyalherif ()80 dolar ı aşar mı sence yoksa satış mı yer abd açılışıyla
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()İnş. Yukselsede ben ve diğer terste olanlar zarardan bir an önce çıksa. Geçen hafta yine hayal kırıklığı olmuştu benim için.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Gece ben çıktıktan sonra yazmışsınız dönüş yapamadım evet şuan burası anlık değerle tam temas sağlandı ve TL bazında evet zaten grafik gram gümüş grafiği ons gümüş değil.
Melisima için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bu defa farklı bir deneme bekliyordum bu direnç hattına inşAllah tahmin ettiğim gibi olur bu hareket.
Djcem için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Sakın ve emin adımlarla kucuk küçük ilerliyor sanki hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Buradaki durumun aynısı ons gümüşte de var onuda paylaşmıştım oda temas sağlandı direnç hattına arkadaşlar.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burada da son durum bu. Tam temas sağlandı arkadaşlar anlık direnç seviyesine bilginiz olsun. Aşıp kalıcı olursa çok iyi olur aşamazsa tekrar geriye inecektir. Hareket alanının tepesi şuan temas ettiği son nokta.
1BeğenmedimŞikayet
Melisima ()Rakamlar tl bazında mı
3BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Son durum güncel hali. Alan daralmaya devam ediyor arkadaşlar. Direnç 112.5-113 arası. Destek ise 97-100 civarı. Yakında bu alandan çıkacağız bilginiz olsun. Hareketler o zaman daha farklı olacaktır bana göre. Sıkışma olduğu için dar harketler yapıyor alanı genişletince farklı olur.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağlık olsun 98-100 de alan içindeydi ancak tam dip denemeden döndü olur böyle şeyler nasip.
ali_55 için cevaplandı (yorumu göster)