Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Aleyküm Selam , Mesajlarının 3. de gelmiş Andacan ekraqn başında değildim şimdi geldim, tşk ederim seninde eline emeğine katkına sağlık
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()Teşekkürler ablam Allah'ım razı olsun.
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Halası na çekmiş:))SU gibi DURU.. her iki cihanda Ya Vedüd emasıyla sevsin sevilsin..
Mekanize_15 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()Günaydın ablam teşekkür ederim. Nasılsın ablam burada sıkıştık güzel günlermi bizi bekliyor acaba?
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Ahahahs Cevahir unutulur mu hiç :) Profil gözümde canlandi
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()İlk günden fizikiye alıştırdım. :) Çeyrek le başladık. :)
2BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Maşallah yeğenime :) ilk 2 ay çok normal kardeşim. Benim bebekligimde çok güzelmiş sessiz ve çok güzel bir bebekmisim keşke hep bebek kalsaymisim :)) Annem babam hiç yaslanmasın
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()hatırladım ıkı gun uyuyamazdım profıl foto sundan:))
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Maşallah uyuya uyuya büyüsün. arada grafikleri göster ağaç yaş iken :))mıknatıs gibi çekmiş demek ki :))
2BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()İyi amcası şükür. Şimdilik sessiz hangi halasına çekmişse. :) @zekamerak @16paramıknatısı @Azraa_
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Bizim Cevahir vardı abim hatirliyomusun dükkanı ona emanet ederdik düşüş olmasın diye birde boşları toplardi iki gözüm :)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ederim abimm
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()günaydın, prenses nasıllar afıyetteler mi
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Emeğinize sağlık Üstadım
0BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()Günaydın döktürmüşüz yine :)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()günaydın paylaştım gümüş içinde rast gelsin
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Günaydın like verildi gümüş için yeni bir çalışma varsa onu da beklerim başkan emeğine sağlık