Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1901 15:37:35
EUR 51.9661 15:37:35
USD 43.6340 15:37:35
ALTIN ONS $5046.5950 15:37:35

Konu: Tarafıma Engel Atan Engelci Kuş Listesi

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (28)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Marangoz_Ustası ()

Kardeş @ASRN hocam karşılıksız insanlara yardımcı olan güzel yürekli bir dosttur lütfen bu sayfada en söz laf söylenmeyecek kişiye dokunmayın lütfen

Omer3100 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

CrvenaZvezda ()

Hocam Allah senden razı olsun . Burada yön konusunda yardımcı olanlar olsada. Özellik le Siz ve Çelik hocadan çok bilgi ögreniyoruz . Kendi adıma size çok tesekkur ediyorum. Çok sağolun emekleriniz için.

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kocEMİN ()

Asrn hocam ALLAH razı olsun sizden kendi adıma teşekkür ederim verdiğiniz emekler için

1BeğenmedimŞikayet

Fakirullah_ ()

? "Ben ne diyorum, tamburum ne çalıyor"

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

yükseliş veya düşüş beklentisine girmem! ne görüyorsam onu uygularım, gördüklerimi de sayfada paylaşıyorum

Aytekin83 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

6153Avcı ()

Hocam 30 seneden beri lise okuyorum matematikten de geçemedim grafikler İnan ki sadece Altın daki yazılarla çözmeye çalışıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Aytekin83 ()

Siz şuan düşü bekliyormusunuz

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

karar yeri yazıyor orada ikinci denemesi geçemezse "satarlar" bu kadar basit aslında

6153Avcı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

"Men çe guyem, tamburem çe zened"
anlamayana anlatmak için uğraşmayacağım

Omer3100 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vagabondboy ()

Rasyo ile ilgili görüşünüz nedir acaba?

0BeğenmedimŞikayet

6153Avcı ()

Hocam %70 malda %30'da TL de yim anladığım kadarıyla yolumuza devam ediyoruz sadece doldur poşet yapacağımız yerleri tahmin edemiyoruz yapacağımız yerleri takipte kalacağız inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Omer3100 ()

Bitane daha var senn gbi bu sitede hayırlı günler deyince çildiriyordu . mutlu günler dicekmişiz

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Yüce yaradan kainatı yarattıktan sonra bir düzen kurmuş. Herşey bir kural içinde çalışıyor. Buna da sünnetullah deniyor. Bu düzen olağanüstü birşey olmadıkça değişmiyor.
Mesela parayı havaya atınca yere düşüyor. İnşallah düşer demenize gerek yok. İnşallah yere düşmez deseniz faydası yok. O cisme etki eden yerçekimi kuvvetini bulup kaç saniyede düşeceğini hesaplayacaksınız. Çünkü o yerçekimi de sünnetullaha dahil.

Gümüşsüsüm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

İkimizde bir liste yaptık.

Listedekiler aynı,

Öncelikleri farklı

:))

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

xauusd grafiğimiz sayfada duruyor adım adım izlediğimiz dün paylaştım sayfada mevcut baakabilirsiniz

6153Avcı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

6153Avcı ()

Özür dilerim o zaman hocam hakkınızı helal edin

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

Yanlış anlaşılan bir durum olduğunu düşünmüyorum.

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

hocam beni bir tek siz anladınız, sizde yanlış anladınız :)

0BeğenmedimŞikayet

6153Avcı ()

Aynen hocam katılıyorum size Aynur hocam 5085'i açmazsa kırmızı bayrak dedi kar satışı yapabileceğimiz bir yer var mı buralarda ne önerirsiniz hocam

1BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

İnşaallah da diyeceğiz, Maşallah da diyeceğiz, tedbirimizi de alacağı, bir bilene de sorup danışacağız,

Tabiki her şeyi Yüce Yaradan bilir.

2BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

en zoru anlamayana anlatmak!
anlatmak istediğim yatırım yaparken plan kurma, bişeyleri doğru yapma, hatalardan kaçınma, doğru zamanı ve işlemi bekleme, doğru yönde ve doğru piyasada işlem yapma, işini sağlama alma, işlemden ne zaman çıkacağını planlayıp biilme vs vs... öyle bir yerden al "gece o yatırım uykularını kaçırsın" sonra inş. düşmez diye dua et, az yükselirse maşallah de düşmesin!

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Aklı kendine yetemeyen birileri bizleri kırmızı listeye alıyor gelde buna güler misin ağlar mısın..

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

Aslında kim kimi nasıl bilirse bilsin,

Önemli olan sen kimsin, sen seni nasıl biliyorsun :))

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

aaa kırmızı listede ismimiz yanmış!

"bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir"

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

Reşat usta , sen bunlara aşırı değerlendiriyorsun, bırak bulundukları yerde yaşasınlar,

Yalnız aranızda ne sorun oldu bilmiyorum ama @ASRN Üstadı çıkar bunların arasında zikretme

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sonsuz_nur ()

Aynen bas engeli gitsin. herkes kendi riskini yöneltmeli..

Selim911 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selim911 ()

Boşver uğraşma vakit zayi ediyorsun

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

5BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

battıbalık Altımkokusu Altın stratejisi myılız ASRNN ASRİ3627 gümüşçü battıbalık bu üyeleri muhattap alan onlarla muhattap olanlarla muhatap olanlar ve paylaşımlarını geriye doğru tarayıp hangi dönemde ne yazmışlar sonuç ne olmuş bakarak dikkate almak veya almamak menfaatiniz icabı. Bu yazdıklarım sayfayı dışarıdan takip edenler için. Sayfada gerçek paylaşım yapan var mı bilmiyorum. Varsa engelcileri ifşa etmek bir insanlık borcu yt.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum