Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Aleykümselam arkadaşım emeğe dostluğa verdiğin saygın duruşun çok kıymetli teşk. ederim
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan19316 ()Bende Başak, Oğlak burcuna bişey olmayacakmış merak etmeyin :) Şu çekik gözlüler gelse de artık alım yapıp dirençleri kungfuyla kırsalar salı günü
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Oğlak burcuyum pazartesi için iyi şeyler yazmıyor nette inanmam gerçi ama biraz tıstım sakin olun akışına bırakın diyor çorba içtim dumanlanıyorum bu zıkkımı bıraktığım gün miladım olacak
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Endexe grafiğine bakamadım henüz tepki mi değilmi anlamak için incelemek lazım haber akışı jeopolitik risk ler usd direnci nasıl denk geldiyse ve güneş tutulması enteresan deyilmi; )) üstadsın Seldam hislerine güven
İyi iftarar sofrayı hazılıycam görüşürüz
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bozmadım bozamadım haftaya mı baksak duruma
Bay_Bayburtlu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Hocalar bulanık sularda pozisyon bozmadan devam edin derler.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()İçimden bir ses 15400 e gidiyoruz yarın 14200 tepkisinde satma diyor anlayacağım dilde sen ne dersin yarın çıkmalı mıyız akışına bırakıp pazaretesiyi görmeli miyiz
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Tek sen deyilsin üzülen merak etme(
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ben grafik takip edemiyorum satınca yazar mısın demiştim bir kişi yazmadı yem oldum:((
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Seldacım sana özel endex usd dirençlerini bist sayfasına kaç hafta önce analiziyle grafikle paylaştım sende not almıştın hatrıladınmı şimdi tekrar kopyaladım bist sayfasına bak ben daha ne yapayım nokta çalışmış(;
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Açıken sattım elimdekini diye bağırınca etiket ediver ismimi demiştim ya ablam :))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sipahiler Aç susuz:))Ons psikolojik 5000 savunma hattı anca bu kadar; ))
Allah kabul etsin bende niyetliyim akşama doğru açken ben ben deyilim
Tehlikeli madde gibiyim:))yaklaşmayınız:))
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Sipahi de oruçlu olunca… :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Nasip Seldacım kardan zarar; ( endex 3 aylık usd SAR direncinde baardım sesim duyulmuşmuydu
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın sizede hayırlı Ramazanlar pes etmeyin:))5000 psikolojimizi koruyalım 5011.4 pivot denge rakamımız oldu 5081.8 5104 çin seddine dayanalım öncü birlikler atlı sipahiler okcular desteğe gelsin @_Kafkas_
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Dün kağıtları satsak iyiymiş gitti bütün kar benim
0BeğenmedimŞikayet
memur_memur ()Hocam hayırlı ramazanlar.5011 i son kez tutuyorum. daha da tutmam haberiniz olsun:)
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim İnşallah faydamız dokunur analiz aramaktan saat kaç olmuş uykusuz kalmayalım sahura uyanamayız:)
Altın_adam30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_adam30 ()Teşekkür ederim hocam elinize emeğinize sağlık takipteyim
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Altın_adam30 hocam tam 5081.8 direncinde uyarmışız 2 hafadır bıkmadan usanmadan paylaştığım grafik analizi dilimiz döndüğümce analtmışız gönlünüzce olsun..
16paramıknatısı
(7 gün önce)
Konu: Ons altın 4s kritik dirençte ytd.
Selamlar altın dostlar
Ons altın İki haftadır aynı direnc çin seddinde oyalanıyoruz;
5081.8 5104 reg. Zorlu kanal direnci karar aşaması tepki yükselişimi deyilmi? BOĞA TUZAĞIMI kırılım önemli diye bu analizi geçen haftadan beri paylaşıyorum.. bu kritik seviyeler üzerinde kapanış alabilirse
üst dirençler
5141 5182.8 5342
5372 önemli karar aşaması
Destekler
5050 HO. desteği
5011.4 fibo desteğimiz
5000 psikolojik destek
4944.7 üzerinde kalıcı. şartı
4876.7
4821.5
4742
4687.5 savunma hattı
4586-4600
yükselen kanal destek hattı zamansallıkla yukarı güncellenir.. kanal korunmalı.
https://altin.in/16paramiknatisi/3
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Altın_adam30 alt yorum ons altın için kaç defa grafiğin altına açıklamasıyla ayrıntısılı detayıyla yazmışım ytd.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Geçen İki haftada aynı teknik analiz seviyelerini takip ettik art ı bir yükselen dib tepki testi izledil fib0 4876.7 destek buldu
Fibo ve kanal ort.5081.8-5104
Üzerinde kapanışını takip edeceğiz..
Gram Altın için 16paramıknatısı yorumu (2026-02-11 20:21:01) Cevap yaz
Konu: Ons altın 4s kritik dirençte ytd.
Fibo. Rakamlarımız hiç değişmedi Yine aynı çin seddi direncindeyiz..
İyi akşamlar Ons altın alt grafikte geçen hafta çarşamba günü kritik direnç diye belirttiğim fibo 5081.8 red yemiş bir dip daha test ederek 4654.3 den tepki almıştı
Altın uzun vade yükselen majör yani ana trendini şimdilik koruyor bu olumlu yönü ve kanal içinde hareket ediyor...4944.7 üzerinde kalmak şartıyla HO.5136 güncellendi
5000 psikolojik direnç, fibonacci 5011.4 5081.8 5104 reg. kanal direnci karar aşaması tepki yükselişimi deyilmi? BOĞA TUZAĞIMI kırılım önemli diye bu analizi geçen haftadan beri paylaşıyorum.. bu kritik seviyeler üzerinde kapanış alabilirse üst dirençler 5141 5182.8 5342
5372.
Destekler
4876.7
4821.5
4742
4687.5 savunma hattı
4586-4600
Ons Altın bir önceki dip 4402 den tepki almıştı..
4654.3 görmüş tepki almış yeni bir yükselen dibimiz var bu şimdilik olumlu bir durum teknik açıdan güzel günlük rsi ikli dip form. %50 üzerinde tutunmaya çalışıyor haftalık rsi takip önemli negatif uyumsuzluk açısından teknikte gördüğüm kendi düşüncelerimdir ytd. Destek ve dirençler iğne atmakla kırılmaz kalıcı kapanışlarla takip edilir ytd.
Dip destekler
4742 .
4540.7 önemli
4381.4 eski ekim zirvesi ikili tepe yaptığı seviyesi..
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Zerafet efenim teşk. Gümüş 84 rakamı aklımda kalan siz anliz edin alarm kurayım
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Urun Altın olunca incelik de tam size göre, gümüş raydarim da
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim ince işçilik teknik teday vizyonuyla yola devam(:
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Aleyküm selam, emeğinize sağlık teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Merhabalar aleykümselam arkdaşım desteğin içim teşk. ederim.
Her rakamı nerden nasıl bulduğumuzu anlatarak yol alıyoruz ve grafin analizimin arkasındayım ki alt yorumla paylaşıyorum..
aynı dileklerle...
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selamlar altın dostlar
Ons altın İki haftadır aynı direnc çin seddinde oyalanıyoruz;
5081.8 5104 reg. Zorlu kanal direnci karar aşaması tepki yükselişimi deyilmi? BOĞA TUZAĞIMI kırılım önemli diye bu analizi geçen haftadan beri paylaşıyorum.. bu kritik seviyeler üzerinde kapanış alabilirse
üst dirençler
5141 5182.8 5342
5372 önemli karar aşaması
Destekler
5050 HO. desteği
5011.4 fibo desteğimiz
5000 psikolojik destek
4876.7
4821.5
4742
4687.5 savunma hattı
4586-4600
https://altin.in/16paramiknatisi/3