Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1498 03:08:38
EUR 51.1568 03:08:38
USD 44.4598 03:08:38
ALTIN ONS $4427.1550 03:08:38

Konu: gümüş ons ytd

Yorumlar (95)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Acı_ama_Gerçek_ ()

Eyvallah kardeşim nakit çok elimde şu an sattığımdan çok daha fazla alabiliyorum ama sabır ettim biraz daha sabır edeceğim bakalım kapanışa senin haklı çıkacağına inanmıştım beni yanıltmadın

kod007 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Kısada kademeli alım satımlara devam... Üste çıkarsa daha iyi olur ancak bizim işimiz sadece üstlerde değil altta da işlem yerleri var devam...

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

valla şuan girende iyi cesaret var derim :D hala oyun çeviri yor. bak dostum aşağı bir çekse önünü alamaz dibin dibini vurur çünkü azcık aşağı sürim diyor arkasından kamyon kadar short cu atlıyor :D oda istiyorki tek ben kazanim diyor o yüzden aşağı vurmak işine gelmiyor. o yüzden zamana yayıyor bıktırmaya çalışıyor. bu arada da yukarı çıksın diye alım yapanlarda geldikçe içeri giriyor. YTD. benden tavsiye bekleyin hatta yerinizde olsam bu saatte işlem yapmam işlem için en kıyak zaman sabah 4 gibi birde öğlene doğru 11 gibi saat 3 e kadar sonrası selamet :) heleki yarın cuma bir yıkarlar malı elinize valla hafta başına kadar yakınır durursunuz. yerinizde olsam yarın 2 3 den sonra işlem yapmam sağlam mal yıkarlar :) hafta kapanıyor çünkü kimse riskte kalmak istemez :) YTD.

Acı_ama_Gerçek_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Hala yapılabilir al sat baksana ortam şahane )) bi miktar parayı gözden çıkarıp al sat yapılabilir bence ))

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Tokat manya yaptılar bu bozuk gümüşle milleti
Gümüşü tadında karda çıkıp ufak ufak alver en güzeliydi

General_S için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

çiğdem7171 ()

Girafigi tekrar gonderirmisiniz

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

dostum bilgine saygım sonunsuz hatta gerçekten teknik grafik okuyabilene saygım sonsuzdur. benim demek istediğim o teknikler kaldıraça geçmeden önceydi. şimdi bak mesela ben bazen rakamlar veriyorum geliyor neden? salladığım için değil anlık izliyorum kaldıraçtaki tüm oyunlar yapılıyor. burda esas tehlikeli olan şey onlarda burdakilerin kaldıraç bilmediğini biliyor. sinir bozucu derecede dalga geçer gibi hareketler yapıyor. haaa bana şaşırtıcımı geliyor hayır çünkü banada oluyor :) bak şuan bir tanesinde longdayım bi baktım aniden shorta bi çaktı şuan beni içeri aldı :D ama bekliyorum nasılsa son rakamıma erişemez. çünkü düşük kaldıraç kullanıyorum. ama işte psikoloji bozuyor :D

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Evet esasında benim son grafikte mor alan diye belirttiğiniz kısım mal toplama alanı ufak ufak topla sonra 81-84 üzeri ufak ufak sat makul hareket usta hatta daha kazançlı. ytd

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Ne de çok mazlum varmış )) iki tokatla da yetinmiyorlar illa yaka paça )) gümüşten midem bulandı yaw başkan

0BeğenmedimŞikayet

Acı_ama_Gerçek_ ()

Daha çok mu kardeşim içerde adam ortam sakinleşince haber et long lar bitince bu sefer iyi bir yerden yakalayıyım

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Bu sefer de shrtlar birikmiş herhalde içeri almak istiyorlardır önce long sonra short stop temizlik içeri al pataküte vs :) ytd

General_S için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Longları temizleyemediler daha baksana ))

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

//Ben o durmlrı anlk olrk
en bsndan bri yazyrm.

Ben bildiklerimi unuttum
Yanlış anlama da bu piyasayı yeni öğrenmiyorum

Geçmiş olmasaydı hiç bir şey olmazdı.
Anlık yorumlarla o anın içine bakarsın o hareketi ancak burada herkes kaldıraçlı değil. Ve daha yeni anlıyor çoğu insan durumu

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Gümüş için Altın_Kokusu yorumu (1 saat önce)

Yine satış burada bir operasyon var gibi biriken longların stopları patlıyor.
ytd

https://altin.in/altin_kokusu

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Rasyo geriye inecek tekrar ancak su kaçırmaya başladı gibi görünüyor ons gümüşe rahat vermeyecek belli. Ama kısada iyi alsat fırsatı verir onu takip etmek lazım bence öncelik olarak.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Rasyo şimdi 50 günlükte ortalama üzerine de çıkmış o da iyi olmamış.
Eğer fırsat vermezse zor ama onda da bir ikili dip ihtimali olabilir mi.. belki.. zor görünüyor.. ytd

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

şuan mesela yavaş yavaş sindire sindire longlar geldikçe aşağı gidiyor. yani gidim ama boşa gitmeyim hazır içerde adam var onları da harcayım diyor. piyasa artık geçmişi geleceğe yorumlamak ile tahmin edilemiyor. anlık bakacaksın durumlara.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Rasyo resmin büyüğünde üste tam dönüş yapmamalı yoksa sıkıntı büyür. Buradaki şekil güzel takip ediyorum benzer bir kaç şekli ancak rasyo sıkıntı olabilir ileriye doğru. Ben onu biraz daha geriye iner sonra yapar diye düşünüyordum ama 59 Altın a inemedi orayı destek yapmamalı devamında yoksa çadır karışır iyice.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Anlık veriler dediğin nedir?

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Mal toplama alanında girmiş ufak Ufak toplanır tekrar 81-84 üzeri durumlarda çıkılabilir usta makul hareket. ytd

Leonidas36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Çalışmayabilir belki usta zaten simülasyon, esasında dalgalar rastgele ama gerçek grafiği oyun kurucular çizecek. Ama bu şekilde bir harekete göre rasyo da degişebilir belki. ytd

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

ama ben gerçeklerden bahsediyorum. similasyon geçmiş veriler ile işlem yapar ben anlık veriler ile.

0BeğenmedimŞikayet

Leonidas36 ()

Daha derinleşirmi kanka bu düşüş yarın öyle bir his var bende

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

O da olabilir bu sadece simülasyon.
Gerçek bir formasyon ifade etmiyor. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

İddiam yok. ytd

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

bende diyorum çok sürmez birazdan al tın ve gümüş tekrar düşer. bi çekerler 71 dolar a görürsünüz 121 i. YTD.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Rasyo 59-60 destek yaptı orayı alta kırmadığı sürece burası çalışmaz gibi görünüyor

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

121 görecek yani?

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Hareket simülasyondaki şekile yakın ilerliyor.ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Selam dostlar
Alt grafik olarak
Önemli dirençler 85-87-92.
84 üzeri kalıcılık durumunda.
TL olarak 118-122 bandı. ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum