Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1498 03:08:39
EUR 51.1568 03:08:39
USD 44.4598 03:08:39
ALTIN ONS $4427.1550 03:08:39

Konu: gümüş ons ytd

Yorumlar (95)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

KaYe ()

Hiçbir grafiğe inanamıyorum maalesef. Neye göre, kime göre! Emtia niye bir grafik takip etsin ki, senaryo neyse onu oynuyor. Haa, senaryoyu gerçekten okuduysanız ve grafiğini verebiliyorsanız ne âlâ!

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Elinize sağlık ustad tesk ederiz

2BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Pozitif yönde olumlu güzel bir sinyal sabah yıldızı
Sabah sabah olması daha güzel:) ytd

Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Günaydın türkçe si nedir acep

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Günaydın
Aa sabah yıldızı mı ne o :))
Ytd

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Teşekürler hayalet hocam bilmukabele sana da iyi çalışmalar bereketli kazançlar dilerim

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Eyvallah kardeşim seninde emeğine sağlık kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum sana.

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

En makul en uygun yöntem ben de tamamen katılıyorum usta daha açık ve net olamaz eline emeğine sağlık. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Bereketli kazançlar inş dostum :)

General_S için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

İşte sorun orada herkes mutlaka zarar görmüştür bir şeylerden o yüzden zararın iyi yanı bu işleri öğrenmeye çok katkı sağlıyor yoksa kim ne derse kapılıyor insanlar.
Tabi insan Kendi tarzını ve kendine uygun strateji bulduktan sonra baya ilerliyor bu işlerde
Kimi teknikten anlamıyor ama piyasa içinde pişmiş hareketi beyin artık tahmin yeteneği güçlü..
Kimi haber veri takip eder
Kimi benim de yakından takip ettiğim genel psikoloji ve kitlesel davranış vs vs
Uçuyor bu düşmez diyen olursa özellikle kaçmak gerek:)

kod007 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

beni dinleyenlere sor bakalım kaç kere haklı çıktım kaç kere çıkmadım. ben öyle 1 ay sonrasından bahsetmiyorum günlük hareketlere bakarak anlık konuşurum. dediğim rakamlar ortada.

Melisima için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

ben bankacıyım demedim. onu diyen murat diye birisi tanımam etmem. benim yorumlarım ortada. ben başından beri bir oyunun içindesiniz diyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Melisima ()

Şimdi bakmakla o akşam bakmak çok farkli olay. Siz burda ben bankacıyım daha fazla konuşamam çok kötü şeyler olucak dediniz ve çıktınız. Haklı haksız aramıyorum. Faket madem bankacısınız oturup sitede insanları yönlendirseydiniz yardımcı olsaydınız uzaktan izlemenizin de depremden sonra dönmenizin kimseye faydası olmadı. Ben çoğu yazışmayı okudum ona rağmen panik satiş yaptım çünkü sizin gibi çok vardı korkutup ekrandan giden

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

Ben düşerken de burdayım cikarkende hani nerde fisekciler ? Gel bana deki sen yalan söylüyorsun bak uçtu kaçtı sen haksız çıktın?

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

Sen inaniyormusun burda 78 80 iken 92 120 olacak diyenin gidip aldığına ben zerre inanmıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

Ben çıktım dedim ne oldu peki ? Her uyarımı okudunuzmu? Hangisi yanlisti? Yanlış olan ne biliyormusun 80 dolar iken şu piyasada 92 olacak kaçırmayın bilmem ne diyendedir. Ben her zaman diyorum kar cebe yakışır ufak girin ufak ufak işlem yapın ana paraniz ile değil karınız ile yapinki canınız yanmasın. Şöyle bakım bunun neresinde yanlış var?

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Elinde biraz daha geniş alan için bir parça bırakırsın kalanı ile kademeli alım satım yaparsın on numara kâr bana göre. Yok uçacak yok kaçacak o iş her zaman nasip olmaz. Garanti olanla az olsun öz olsun bana göre daha mantıklı gerisini bilemem kendi tercihim hep bu olmuştur benim bilen bilir beni.

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Anladım başkan içimizden konuşalım biz )) şimdiden bereketli olsun

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Yazmak istemiyorum zarardaki arkadaşlar üzülmesin diye zaten her gün hatırlattım yatay düzeltme içinde en iyi iş. Ama çok yüklü olmadan çorbalık yoksa ters işlem yapan da çok oluyor :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Melisima ()

Hatırladığım kadarı ile o akşam ben gümüşten çıktım dediniz. sonra bidaha girdiniz yükseldi. Şimdi de düşüyor burdan kendinize pay çıkartmayın o akşam bu sitede korku tellalığı yakan kişilerden biriydiniz banlacıyım demiştiniz. Madem düşünceleri bidaha niye dahil oldunuz. Şu ayrımı unutmayın sizin gibiler okuyan çoğu kişi panik yapar ve malesef sonu üzücü olur ki oldu.

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

Ya benimkisi para meselesi değil 26 yıl oldu PC de işte bende eğlence niyetine yapıyorum 20 30 50 felan. Maksat yeni deviri öğrenmek çok çok farklı bir döneme geçiş yapıyoruz. İşte elimden geldiğince insanlara anlatmaya çalışıyorum. Yav birde benimde zamanında ne geldiyse başıma bu fisekcilerden geldi. Al kanka kesin fırlayacak soyle olacak diye diye sinir ettiler.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Aynen ustam destek gelince ufak Ufak al yaklaşık direnç gördü tırak yaptı yolla şeklinde hareket güzel oluyor uçan uçsun kaçan kaçsın kalan sağlar bizimdir:)
Zarardaki arkadaşlar bile Bir parça ile yapabilse baya toparlardı ama çoğu yapamıyor galiba mecburen sabırla beklemek gerekiyor

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Başkan zararda olan cesareti kırıldı Allah yardımcıları olsun inşaallah bir an önce zarardan çıkarlar ama sen ben yapabiliriz tl artırıp harcarız

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Ben bir dönem uğraştım sanallarda ama tavsiye etmem kimseye..
Zaten gümüşte de diyorum birkaç gündür yön olayını unutun alan ve bölge olarak bakmak gerekiyor spotçular için

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Evet tabiki artık daha iyi yapılacak bişey yok :) destek al direnç sat uçan uçsun kalan sağlar bizimdir:)) Ytd
Zararı çok olanlar da ufak Bir parçasıyla yapsa çoktan kara geçer YTD tabiki:

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

açık çek veriyorum diyorum ya her gün fişekçiside şelaleciside gelsin ikna etsin beni. burda insanların ekmek parası ile dalga geçen kim var ise karşısında dururum. yazarım arkadaş varmı ötesi.

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

kaldıraçta sonsuz döngü vardır. tek bir yön tek bir hedef yok 1 dakikada işler değişebiliyor. o yüzden anlık takip etmen gerekiyor yoksa ya karı kaçırırsın yada seni liq eder tüm paranı yok eder.

0BeğenmedimŞikayet

Acı_ama_Gerçek_ ()

Ben hep 11 -15 arası yapıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Teşekkürler dostum ama teknik devam eder bana ve o kaldıraclı işlemler çok da yeni değil ama daha hızlı günümüzde
Bugüne kadar benim de takip ettiğim çoğu rakam geldi ve hatta hareketler
Tepede gelecek mumu dahi söyledim zirvede neden çünkü hızlıyfı ve makul üstündeki hareketti
Kaldıraclı yapsam Shortlardim mesela.
Bana da ilginç gelmiyor hatta çok normal geliyor. Bıktırıp herkesi düşürmeden de bişey beklenmesi zor olacaktır. İyi ki ben uğraşmıyorum artık ama benim de kaldıraclı yapanlara saygım vardır hep:)

0BeğenmedimŞikayet

kod007 ()

sizin burda uçacak kaçacak fırayacak diyenlerin çoğunluğu kurnaz :) adam kurnaz piyasa kapanmaya yakın fişekliyorlar milleti alın alın alın. ula nereye alıyon piyasa kapanıyor para çıkıyor bi dur de sabret de piyasa kapansın de. demezzz neden çünkü kim bilir hangi firmada çalışıyor kime hizmet ediyor. ben net söylüyorum piyasa kapanırken işlem yapılmaz piyasa açıldıktan 1 saat içinde işlem yapılmaz. en güzel saatler sabah 4 7 arası öğlen 11 3 arası. piyasa coşkulu olur sonra yıkar malı çıkar. YTD.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum