Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()70 desteği kırılmadı yinede iğne olarak kaldı günlük ve haftalık kapanış yapmadı Bu da olumlu değil mi usta @Diebright tamam
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yok cogunlugu dolar TL diyelim. Kalanı gümüş al sat. 10 kg aldıysam 2 kg parçalar ile kâr alırım. Son tepede 2 kg kalmıştı. Son kademeydi. Birkaç tl daha giderse diye bekledim gece satış yemişti. Ful bir kez yaptım. Ondan da çok şükür kurtardım. Bazen daha yüklü girip çıktığım da oluyor duruma göre. İyi kâr alır çıkarım. Ancak genelde %15-20 ile islem yaparım. Fiyat tepelerde ise pozisyonu azaltmaya bakar yüklü almamaya da dikkat ederim. Bu sayede kotu bir durumda en fazla kardan zarar olur.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Hocam 60kg lık kısmı nakittemi bekletiyorsunuz bide 10 kg kaç parçada satıyorsunuz genelde.
0BeğenmedimŞikayet
asosyalherif ()en akıllıca eylem bu zaten. tebrik ederim
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Nakit mutlaka olmalı. Bana hep derler çok temkinli davranıyorsun. 60 kg alabiliyorsam 10 kg alırım parça parça satarım. Tepeye yakın az bırakırım. Genelde düşüş başladığında en tepede satamadigim 2-3 kg kalır. Yani %5 terste kalırım. Kardan biraz zarar gider. Ama alttan epey gram arttırma imkanım oluşur.
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Nakitin önemini yaşayarak birkez daha anladım bekledim bekledim perşembe sabah 110 tl den fulledim cuma gecesi düşüşte alış yapamadım
0BeğenmedimŞikayet
memnunyusuf ()Bidaha gelirmi acaba düşermi yani
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gece 90 tl geldi 125 tlden bile alan yarı yarıya ise tersten çıkardı. Ben gece denk getiremedim. 65 dolar beklentim vardı. 64.088 usd gelmiş. Elde en kötü yarı nakit olması lazım ki bu tarz dususlerde ortalama düşürwbilmek için.
memnunyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memnunyusuf ()Hocam ben çıkamam tersteyim elimde nakit var alırken yardım istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Ne yaptınız hocam 109 geldi varmı işleminiz
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()109 tl ve üstünde bir miktar çıkarım.
memnunyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memnunyusuf ()Hocam cevap verirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()109 TL hatta biraz üstünü görürüz inşallah. O zaman biraz daha çıkış.
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Sizden cevap gelmeyince sattımıştım yarısını bende sağ olun teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bir miktar çıktım. Henüz beklediğim hareket olusmadi maalesef. Tepki seviyesine çok yaklaştı ancak dokunamadi hala.
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Çıkış yaptınızmı varmı yaptığınız işlem
0BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Rakam kaç usta
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Sorun demeyelim de 109 TL kısaca. Geçemez ise çıkarım yarısını.
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Usta hangi rakam gelirde geçmez se sorun olur
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Hocam 77.67 sonrası yukarı giderse hızlımı olur bu hareket
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Henüz gelmedi. Gelir de gidemez ise dediğim gibi bir miktar çıkış yaparım.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Aynen öyle olur. 65 usd asagisi gunluk kapanislarda da yükseliş trendi biter.
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Verdiğiniz rakam gelmek üzere planınız nedir
0BeğenmedimŞikayet
Sonsuz_nur ()Usta 75,70 üstünd çıktı geri geldi. burdan çıkalım mı. gitmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()90 bayram yaptırır hele 78 i bi geçsin de :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()90 usd üzeri fazlasıyla kurtarır.
Yorumcu1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Satış yaparsanız yazarmısınız bu gün
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()77.67 geçemezse 64 tekrar potada demektir @Diebright usta
0BeğenmedimŞikayet
Yorumcu1234 ()90 Üzeri kurtarır mı kral