Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1814 10:16:13
EUR 51.4733 10:16:13
USD 43.5376 10:16:13
ALTIN ONS $4923.1050 10:16:13

Grafiği gönderen: Boyno2727

⭐⭐Boyno2727 ()
Gümüş

Rasyoda Geçen hafta düşen kamayı kırmıştı burada ifade etmiştim ve Altın a geçtiğimi de yazmıştım şu an düşen kamanın yükselişi devam ediyor. 61 40 altında'nda günlük kapanışlar görmemiz lazım ki rasyo aşağıya doğru insin
Şu an bana göre altında gümüşe geçilir mi geçirebilir ama gümüşte 1.70 bölgesini test etmesi beklenebilir Çünkü rasyonun daha yukarı gitme ihtimali var Gümüş 70 bölgesini test ederse ikili dip yapmış olur bu sefer Yükseliş daha sağlıklı olur

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Boyno2727 ()

Zannetmiyorum bende o rakamlar yok inse dahi oralara anında toplarlar yoksa 54 rakamı
En önemlisi 50 dolar
Bunun Altın da gün hafta kapanışları trendi bozar
Ytd

F30 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

Alltta düşebileceği son noktalar nereler var bahsettikleri40 küsür dolar larda gelmez heralde

Boyno2727 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyrazz51 ()

Ozaman 70 71 bölgesi geçiş yapayım teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Boyno2727 ()

Ben düşüşün hala bitmediği kanaatindeyim En azından 70 bölgesini bir daha test etmesini beklerim
70 bölgesini test ettiği sırada Rasyo daha da yükselebilir
Illaki geçiş yapılacaksa parça parça gümüşe geçiş yapılabilir
Yatırım tavsiyesi değildir Tabii Çünkü rasyo buralara 43'lerden geldi

Poyrazz51 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MertYlc ()

Aldımda işte daha alsammı napsam bilemedim bidaha belki göremeyecez buraları

0BeğenmedimŞikayet

Boyno2727 ()

Tabiki var orada tutunması lazım aksi halde altta geniş bir alan var
O yüzden devamlı diyoruz ya parçalı alım parçalı satım diye

MertYlc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyrazz51 ()

Usta geçiş yapalım mi ytd olmadan siz geçiş yapacak mısınız

0BeğenmedimŞikayet

MertYlc ()

70 in Altın a düşme ihtimali varmı sizce görüşünüz nedir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum