Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()şimdi kaldıraçlı sistemlerin %70 inde botlar çalışır. yazılımlar yani. duygu yok panik yok batacam diye üzülmek yok. kaldıraçlı sistemlerde en çok harcanan duygusal olan insanlardır. Altın ve gümüş bu tür insanlar ile dolu. burda çok adam harcarlar. YTD. çok tehlikeli bir kulvara aldılar çünkü. taaaki herkes unutana vazgeçene kadar para tükenene kadar artık bırakmazlar.
kod007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()aynen öyle. maalesef kaldıraçlı sistem böyle. ben çok adam gördüm grafik teknik bilipde günlerce ters te kalan veya liq edilip batan.
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Tam Ali Cengiz tavşan kaç tazı tut hikayesi dedene :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Yani 83.25 e dokunursa
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()O zaman yine 70 ve daha altı ihtimali mi doğuyor
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Zamanın da aklın da var bu işe dostum. Benim yetmedi. Herkesin alanı başka işte. Bir yere kadar anlayabildim. Ötesi olmadı. Ne güzel sen anlıyorsun :))
0BeğenmedimŞikayet
Adgercu72 ()Aynen öyle, finansal hokkabazlıktan başka birşey değil. Sanal piyasa kurmuşlar kafalarına göre takılıyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()şuan olanı anlatimmi bak teknik grafik vs. yok. içeri çok adam aldı bütün gün aldı. şimdi onları temizlemeye çalışıyor o yüzden aşağı sürüyor. ama içeride çok adam var o yüzden yeni alım gelmesin diye vergiyi arttırdı. ama nedense habire yeni alım geliyor ve sürekli düşüş bu yüzden bitmiyor. arada da düşsün diye para basanlar var. arada yukarı çıkarak onları kaçırıyorki düşürürken sadece sadece kendisi kazanmaya çalışıyor. şuan önümde platform akışı izliyorum olan bu :D
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yani öyle bakabiliriz. Sert duzeltmesiz çıktığı yeri doldurarak daha sağlam çıkmaya başladı diyelim. Şu 83.25 usd yi zedelenmesin yeter.
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Başardılarda kardeşim tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()1200 dolar inip 900 dolar çıkıyor aylarca beklerdik 100 dolar oynayınca herkes havaya girerdi hakikaten çivisi çıktı tamam @Diebright
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ben al sat yapıyorum ben dahi bezdim. Kopsun gitsin ki elde tutayım. Geçen sefer öyle yaptım elde tuttuğum az miktar bile çok iyi kâr yazdı.
Lusi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()sen burda al beklet yukardan sat sonra parayı al yani hep kazan kazan. baktılarki oo burda yemek var hemen dijitale çektiler kaldıraçı kurdular hadi gel bakalım dediler. herkes bir anda ooo ne oluyor yav hani yükselecekti hani düşecekti oldu.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()TDi veri açıklanmayacak iptal ettiler diye biliyorum öyle yada böyle adımız roketçi bizim tarafımız belli :) tamam @Diebright
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Valla yabancılar yeni bt. coin altin ons demeye başlamış. Gumusu görmediler herhalde. Altin giya en tutarlı en güvenli yatırımken oyuncak gibi oynuyorlar onunla bile.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()aynen öyle olması için yaptılar zaten :)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Haftalık kapanışı bugün gördüğü zirveden kapatsa çok güzel bir geri dönüş mumu oluşturur. Bakalım artık cuma tdi de var. İnşallah güzel olur. Şubat ayı zorlu geçmiş hep onceki yıllarda. Yine öyle başladı.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Usta evvelden yatırımdı kumarhaneye çevir diler resmen coın gibi hareket güvenli liman vs hikaye oldu artık fiziki mal hariç tabi tamam @Diebright
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Ptesi 85 de açtı indi çıktı 85 de bakalım cumayı kaçta kapatacak tamam @Diebright
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Kademeler mi doluyor yani? Böyle olması iyi yani değil mi? Teselli edeyim bari böyle kendimi
0BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Kısa vadeli al satıcıların dönemi oldu resmen btc den çıkan kaldiraca girdi gümüş icin
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Vallahi bezduk bezduk :))
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Cuma günkü sert satış piyasaya korku ve güvensizlik verdi. İstedikleri zaman sert aşağı cekebileceklerini gösterdiler. O yüzden yukarı kademelere her geçişi kisada sert kar satışı ve düzeltme ile yapıyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Saatlik düzeltme 6 dolar 4 saatlik 10 günlük 15 haftalık 25 aylık 50 yıllık 100 dolar iyi mi usta @Diebright
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Aynen en azından 96.52 görmemiz lazım. Altın verdi bu da vermeli
Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Sert düşüşün daha yarısını vermedi hocam