Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sorma ya kovala kovala bi muradıma eremedim son noktada. :)
veyseleserr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bu arada şunu asla unutma! Bu işin üstadı olmaz sadece tecrübe olayı farklı o kadar. Tecrübe olsa dahi her an hata yapma ihtimali var. Olduğu kadar devam ediyorum şahsen kendi adıma. Öyle ego kasmaya gerek yok bizi bilen bilir. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Dipten beri kovalıyorum tepeyi az kaldı tam hedef için bakalım. :)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Amerika ne zaman alım yapacak
Mulayimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Şuan sabret biraz bakalım
Üzgün_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kademeli şekilde dediğim yerlere gidebilir 5000-5100 üstü tutunarak bana göre. Hatta 5143 üstü tutunsa daha iyi olur. O zaman önce 5400 gelir böyle böyle hedefe gider.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Çok talihsiz birşey yaşamışsınız ama aslında biz tepelerde çok uyardık dikkat edin diye çünkü normal bir piyasa hareketi değildi bir anda aşırı çıkış yapmıştı. Belki tekrar çıkar oraya ama ne zaman nasıl bilinmez. Belki bir kaç hafta belki daha uzun zaman alır bir kaç ay kesinlik yok yani. Yakın bir nokta olsa deriz ki olur hemen ama şartlar şuan çok üstler için birşey demeye imkân vermiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hedefi aslında 5600-5780 bakalım tam hedefli çalışır mı?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kısaca görüntü olumlu o tarafta sorun yok şuan bana göre.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yazdım grafik attım ons Altın ile ilgili sayfamdan bak. Retest yaptı 5090 da ve devam etti üste.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hoşbulduk. Sen bilirsin denemeler devam ediyor bak. :) 91.70-92.2 arası gelmesi an meselesi gibi birşey bana göre.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Cevap vermek sorun değilde düze çıkabilseniz keşke.