Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()hala aynı .. bu grafiktki gibi düşüncem ... olur olmaz o başka ..
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Teknik olarak buradan bir duzeltme gelmeli..135..142 tl den ..
memnunyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memnunyusuf ()135 142 arası ne olacak düşecekmi
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zor_seviye ()Satış yemeden Burdan yukarı gidemez mi.. Mutlak satış olur mu.. acaba
0BeğenmedimŞikayet
hectoorrrr ()bende grafik olarak değilde piyasa olarak baktığımda amerika piyasası 80-87 dolar arası boş kaldı onların hiç maliyetlenemediler oralardan 88 den çıktım ben 80 e gelmesini bekliyorum almak için gelir gelmez bilmiyorum ama amerika asya ve avrupanın bıraktığı fiyattan bi kar alıp 80 civarlarından tekrar maliyetlenir mi diye bekliyorum bakalım şansa ytd
0BeğenmedimŞikayet
Moxel ()abla özetle 96-103 ons bandında satış yer dip mi yapar diyosun yani
1BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()Çizgiye değmiş..
grafik çalışmalarında beni etiketler misin.. ?
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()135..142 tl arası
Zor_seviye için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()135..142 arası tl olarak
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()günlükte o mum çok kırmızı .. kımızıdan korkarım :))
olakı 118...122 aşarsa tamam bu iş bitti derim
hectoorrrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zor_seviye ()Gümüş tl 147 değilmi seviyeleri değilmi.
0BeğenmedimŞikayet
hectoorrrr ()hocam illa ki ikili dibi yapmazsa rahat etmez mi diyon sen
0BeğenmedimŞikayet
redlion999 ()Emeğine sağlık hocam, böyle bir senaryo bekliyorum