Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()C, o, i, n pyasasına çevir yorlar bakalım altın gümüş yatırımcısı dayanabilecek mi buna.. Bndan sonraki süreç hzırlıklı olunmalı yükselişler, düşüşler hrşey var yok yok :)) @Eurodol1 aslında sen seversin:)
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Evet nokta atışı oldu herzamanki gibi şaşırmadin senin analizlerin hep nokta atışı oluyo. Herkes faydalanmali senin analizlerinden
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()dun sana yazdığımı gmş ıcın bir arkadaş görmüş bende mesajı etıket yaptım abimm gmş tamda dediğinm yerden dıplemış bugun
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim canın saolsun lafı dahı olmaz, volatıl ahreketler çok ve hızlı olunca yatırımcı da normal olarak araf ta kalıyor
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ():( Tmm panik yaptım Kabul ediyorum ama dünnkü düşüş ürkütücüydü kabul edelim bunu abim
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Emeğine sağlık. Bgünki beğeni hakkım da sana bitti votallite enazından devam ediyor. Etmese iyi olmazdı. Enazından bi nebze cesaret eden dirençler de parçalar çıkıp desteklerde girişlerle bişeyleride kurtarır. Desteklerde mal satmamak adına ikzlar hep yapılıyor. Umarım dikkate alınır hayırlısı hocam.. @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tamda öyle tsk ederim hepimizin emeklerine sağlık
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Eline sağlık kanka hayırlı kandiller
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()rica ederim sabırlı olun subat ayı zoyr gececek devamı guzel olur ınsallah karar sızın yıne de
Gram Altın için Çakarkeyf yorumu (19 saat önce) Cevap yaz
@Azraa_ gmş için de 72.7 ve 70.6 desteklerine alarm kur gelirse sepete at abimm
Bilmiyoner için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Anladım İnce ayar veriyorsun:)
Emeklerine sağlık iyi yakalıyorsun
1BeğenmedimŞikayet
Bilmiyoner ()Teşekkürler. Dün açılıştan önce Altın sayfasında bir yorumunuz vardı. Ons 72 civarında sepete ekle demiştiniz birilerine. Zararkes yapsam diye çok düşündüm altan almak için ama elim gitmedi. Sonrasında keşke dedim ama iş işten geçmişti.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()kulpun dıbını kendım hesaplıyorum toboya göre olsa 110.45 olmalıydı
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim sağ olun
Raşid için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Olsun çok sorun değil Libra tarzı Bir tobo olur en fazla aynı yere varıyor zaten fincan ile sonuç çalışırsa. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()sağ olun çalışması halinde ilk hedef fıyatı 126.7 olur
Bilmiyoner için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Elinize emeğinize sağlik
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()izleyelim bakalım sol omuz yukarda kalır boyun hızaya gelmez di
0BeğenmedimŞikayet
Bilmiyoner ()Eline sağlık. Kulpu tamamladiktan sonraki beklentiniz nedir acaba
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Çalışır gibi inşallah bunu tobo olarak da alabilrsin. ytd