Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()birde limitlerini en üst sınırdan güncelle.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet geçen denedim oluyor. Limit dolar sa eve götüreceğim bilgisayarı.
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Eyvallah usta
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Eyvallah sağol varol
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()limiti doldurursan bilgisayardan yaparsın
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Bu gün işlemlerin hepsi alım yönündemiydi satış yaptınmı hiç
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Buralardayız bakalım. ABD açılışında da tetikte olalım. Hareket devam edecek. Günlük mum mesela 88 usd kapatırsa çok güzel bir geri dönüş mumu olacak. Bugün iyi nemalandık. İnşallah yine birkaç usd düşer de yine eklemeler yaparız. Olabildiğince hamleleri yazıyorum. Beklentileri de.
Selçuktrk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()bereketli olsun şu içimdeki sese kulak versem güzel al sat yaparım da :DD kısmet olmayınca elim gitmiyor sat düğmesine DD
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Eyvallah cümleten. Saatlik kapanışlar kalıcılık için mühim. İzliyoruz.
Gümüşsüsüm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Güzel gidiyor. Demin 115.35 TL ile aldım. Şu an 117.1 TL den banka alıyor. 4 veya 5. satışım oldu. Limiti doldurmadan güzel karlar elde ederim umarım.
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Dostum kandilimiz mübarek olsun, kırdıkmı 83,25i
0BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Usta milleti yanlız bırakma çıkalım şu cendereden
0BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()İnşallah ağzın bal yesin senin
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()ikinci yeşil mumun alt fitili olmaması güzel bakalım nereye kadar gidecek YTD
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()kıramazsa al sat yolu gözükür bize :DD ytd
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gelir inşallah. 15 dklık grafiğe bakıyorum. 83.25 usd sağlam direnç gösteriyor. Kırdığı an üst hedeflere gider.
dolarkes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Orayı tekrar deneyecek o halde