Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yorumu şimdi gördüm kusura bakmayın. Uzun vadeli birşey diyemem desem de başarı oranı az olur. Bu aralar ne yaptığını takip edebilmek zaten zor dediğiniz zamanları tahmin etmek gerçekten çok zor. Bazı teknik durumlara göre belki bakılır ama isabet oranı dediğim gibi az olur diye düşünüyorum.
Nurgull için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim kardeşim
erdal_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Tepkinin ulaşabileceği nokta orası zaten. Düşe kalka devam orada bakılır önemli orası! Daha altlar yani 86-87 niye önemli onu da daha önce bir çok defa yazdım ve grafik olarak ta destekledim gördün sen takiptesin zaten.
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kademeli olarak olur evet. Gelecek inşallah ama önemli olan tepe dip Fibonacci düzeltme tepkisi noktaları bunları iyi takip lazım. 96-103 civarı bunlar. Benimde takip 95-104 86-87 sonrası ve Altın a attığı trend hattının üstünde. Bu üst noktaları yani karar yerlerini geçemezse geriye 70 desteğine kadar çekilir ama yok geçip kalıcı olursa o zaman 2 li tepe takip edilir yani 120-121 i. Olay şuan şu, dipten 70 desteğinden döndü karar yerine devam ediyor düşe kalka. Karar yeri yani tepki yeri özel takip şart! Umarım anlatabilmişimdir.
Ermanx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal_ ()Size bir msj daha attim ama görebildinizmi üstat
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal_ ()Yanliz ben radyodan bahsetmedim gumus zaten 8000 dolar zarar kestim ons Altın ne olur yarın acaba
1BeğenmedimŞikayet
erdal_ ()Tsk ederim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Şişen grafik yerine geldi dengeli devam ediyor şuan bana göre. Çok aşırı gideri olmuyor çokta düşmüyor gayet iyi. Takip etmek lazım devamını ama şuan iyi diyebiliriz. Aşırı bir beklenti olmaması gerekir böyle iyi. Siz tepeden aldıysanız onu bilemem sabredeceksiniz öyle ise.
0BeğenmedimŞikayet
Ermanx ()Bekliyorum abi hedef koydum kendime 88 onsta kademeli satışa başlarım bu gece veya yarına gelecek gibi sen ne diyorsun ? satış bölgesi 88-92 arası koydum kendime kademeli varmı bir tavsiyen bu konuda YTD
0BeğenmedimŞikayet
erdal_ ()Yarın ons Altın ne olur acaba oradan baya eksideyim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sabret kardeşim beklemeye devam edersen bana göre iyi olur kademeli aldım dedin sıkıntı yok ama üstten almış olsaydın böyle demezdim sana. Son dipte kaç tur fırsat verdi ama işi bilene.
Ermanx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Paylaşım ons gümüş ilk düştüğü zamana ait bu güncel hali grafiğin nasıl işlediğini göstermek için yaptığım güncelleme. Rasyo düşer ons gümüş çıkar kısa özeti bu. Takip edip okuduğun yorumların teknik görselidir yani.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ve açıklamasını da yaptığım olacaktı
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo düşerse ons gümüş çıkar ters orantı bu rasyo grafiği ons gümüş değil kardeşim. Ben 2 gündür ne dediysem düşüşten sonra dipte aynı devam buda yine ilk düşüşte paylaşım yaptığım ve açıklamasını da grafiğin güncel halidir başlık ve ilk grafiğe bakın.
dr1111 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal_ ()Belki hepsini okudum ama çözemedim detaylı bir aciklama yaparsanız sevinirim
1BeğenmedimŞikayet
Ermanx ()Valla Kerim abi ben 116 ya kadar kademeli şekilde girdim şuan ful maldayım ha olurda sarkma yaparsa daha düşüktende toplarım, gördüğüme göre sert düşüş sonrası 2 gündür dip yaptığı destek ve direnç noktaları artıyor, bugün dün gördüğümüz fiyatları göremiyoruz yarında bugünkileri göremicez olurda 83 ons Altın a salarsa borç bulur yine toplarım selamlar
1BeğenmedimŞikayet
Nurgull ()Sizce haziran ayı gibi gümüş tl bazında kaç olur
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Gece gündüz buradayım çokça yaptığımız açıklamaların teknik izahıdır sadece bir örnektir bilen anlar bilmeyene de dediğim gibi açıklamaları çok defa yazdık sayfam dolu yorum takip edin arkadaşım.
1BeğenmedimŞikayet
dr1111 ()Hocam bilmediğimizden soruyorum düşüş mü bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
erdal_ ()Arkadaşım bide aciklama bıraksaydın iyi olmazmiydi
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası dediğimiz gibi dip çalışması yaptığında ben kaçar. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Süreç adım adım işliyor sessiz sessiz arka planda. :))
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Biz altlardan girdik 3 parça şimdi çıkışta bunlardan kâr alacağız inşAllah. Çok değecek kadar değil ama kademeli işlem nasıl olur bunu bir kez daha göstermek adına sembolik olaraktan alım yaptık. Düşüşün derinliği beklediğimizden daha fazla oldu ama olsun sıkıntı yok hazırlıklıydık buna zaten önceden. 7x bölgesinden alamadım işim vardı o ara ona bakarken son kademeyi alamadım inerse yine oralara bir parça da oradan alacağım daha sonra. İşi bilen her yerden alsat yapar kâr alır. Önemli olan sert düşüşlere yakalanmamak onuda tepede iyi yakaladık tedbir olarak.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Önce üste sonrasına sonra bakmak lazım. Rasyo önce alta sonra daha üstünü takip etmek lazım. Kısa öz olay bu şuan için. Ons gümüş 70-71 güzel destek var. Daha önceki tepe olarak baksak hatırla 85 diye takip ettiğim ve 84 ten sert satış yediği tepe var şuan onun üzerinde kapadı. Yani var buralarda da güzel yerler ama daha altı rasyo eğer tepeye doğru devam ederse gelebilir belki ons Altın a da bakmak lazım tabi. Bu sonraki iş şimdi gerek yok bana göre.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Tepede son yazdığım al yeri 110 idi onu tepeye 118 lere çıkınca kâr alınır ve tedbirli şekilde devam edilir artık çok sıkıştı grafikler alan değişebilir ve alta doğru gibi görünüyor dikkat edin dedim ondan sonra zaten başladı çöküş yavaştan sonra zaten hızlandı bir anda geriledi. İşte o anda kâr alınacaktı 165 veya öncesi 170 ten. Tepeden almayın diye kaç defa dedim düşeni alın çıkanı satın dedim kaç defa hemde. Yani tüm bunlara rağmen halen alınmayan kâr varsa bu garibinde elinden birşey gelmez daha ne diyim. Sizinde halinizi anlıyorum ama birşey söylemek artık zor keşke diyebilsem. Daha fazla kâr daha fazla kâr işleri her zaman risklidir sizin evvela bunu öğrenmeniz lazım bana göre. Buda genelde tecrübe ede ede öğrenilir.
nakres0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kısada bilmiyorum zor gibi görünüyor bana göre. Uzun vadede ben takip yapmam. Kısayı zor takip ediyoruz uzunu kim bilsin ki ne olur ne gider. Kısada ons gümüş 95-100-104 takip ediyorum ben buna göre de 140-145 TL beklerim dahası bilmiyorum ne olur kısada. Bu dahi ihtimal üzere bir analiz kesinlik yok ama tepe tekrar gelir mi işte bu biraz zor gibi görünüyor ona hiç birşey diyemem ben şahsen.
nakres0 için cevaplandı (yorumu göster)