Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()%30 parçalı yukarıdan aşağıdan yoklama bıktırdı beni %50'ye geçiyor um inşallah iyi olur
Mübarek_adam_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah kardeşim bereketli kazançlar dilerim. Kısada vurkaçlık fırsat verdi iyi ettin bence ama üstte takip et kaçırma noktayı.
Mübarek_adam_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Estağfurullah kardeşim üstadlık yok biraz tecrübe var o kadar :) bereketli kazançlar olsun inşAllah.
veyseleserr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@veyseleserr bak kardeşim burası tepedeydi ons gümüş 70 ti burası dibe inince ne dedin gümüş şutingen peki gümüş karşılığı ne dedim 92 civarı anladın olayı. :) şimdi aynı taktik alım için tekrar sinyal tepeye beklerim. :) genelde iyi işe yarar yardımcı olur arada yamuk yapar ama olsun. :)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Aynen başkan nasip. :) ben hedef gelince dediğim gibi şutingen. :)
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah başkan yeni gördüm yorum arada kaynamış yoğun olunca kusura bakma. :)
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bu hatırlatma yorumu
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burada ne dedik bakın
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Vagabondboy bak bunuda incele! :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Vagabondboy bak ne dedim sürekli bu rsi sinyali için oku!
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@By_driver bak burada daha NU bile oluşmuş değildi işareti verdim.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo dipte nerelere uğrar ne kadar oyalanır bilemem ancak dip çalışması yapacaktır bundan eminim ve devam ediyor şuan geriye inmeye. Ons gümüşü de takip ediyorum yazıyorum ara ara.
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim Allah cümlemizden razı olsun inşAllah.
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah değerli kardeşim benim sende öylesin eski dostum sağol varol Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşAllah kardeşim benim. :)
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Son durum. Burası dip çalışmasını mutlaka yapacaktır ve tam dip yapana kadar ons gümüşü üste atacaktır arkadaşlar. Tepeye çıkarken ve tepede çok yazdım bu başlığa girip bakın ilk paylaşım da zaten tam tekedeyken yaptım bu devamını son halini güncellemedir. Adım adım takip ediyorum süreci ve bilgi veriyorum sürekli. Biz kenardan seyredipte grafik tepeye çıkınca ortaya çıkan guruptan değiliz.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo 56 lara doğru bir iniş bekliyorum kademeli şekilde onu demek istedim kardeşim.
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo bu ons gümüş değil. :)
çiğdem7171 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
çiğdem7171 ()Dusermi yani
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası öyle veya böyle dibe inecek demiştik sessiz sessiz takibe devam ediyoruz burayı. NU da oluştu devamında şimdi daha kuvvetli dibe iniş yönü.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim kardeşim ne demek anladığım kadarıyla yazmaya çalıştım. Bereketli kazançlar dilerim sana. Şimdi gram gümüş grafiği ile ilgili rsi grafiği paylaşacağım incele.
Ermanx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ermanx ()sağol kerim abi açıklaman ıcın tesekkurler cansın