Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1850 16:37:30
EUR 51.5701 16:37:30
USD 43.4872 16:37:30
ALTIN ONS $4891.3150 16:37:30

Konu: Rasyo

⭐⭐Hayalet_adam ()
Gümüş

Burası öyle veya böyle geri salacak ons gümüş o zaman biraz üste devam ben o ara şutingen. :) 4 saatlik rsi tepe bantta biraz oyalanma görüntüsü.

Yorumlar (28)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Önce üste sonrasına sonra bakmak lazım. Rasyo önce alta sonra daha üstünü takip etmek lazım. Kısa öz olay bu şuan için. Ons gümüş 70-71 güzel destek var. Daha önceki tepe olarak baksak hatırla 85 diye takip ettiğim ve 84 ten sert satış yediği tepe var şuan onun üzerinde kapadı. Yani var buralarda da güzel yerler ama daha altı rasyo eğer tepeye doğru devam ederse gelebilir belki ons Altın a da bakmak lazım tabi. Bu sonraki iş şimdi gerek yok bana göre.

Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Tepede son yazdığım al yeri 110 idi onu tepeye 118 lere çıkınca kâr alınır ve tedbirli şekilde devam edilir artık çok sıkıştı grafikler alan değişebilir ve alta doğru gibi görünüyor dikkat edin dedim ondan sonra zaten başladı çöküş yavaştan sonra zaten hızlandı bir anda geriledi. İşte o anda kâr alınacaktı 165 veya öncesi 170 ten. Tepeden almayın diye kaç defa dedim düşeni alın çıkanı satın dedim kaç defa hemde. Yani tüm bunlara rağmen halen alınmayan kâr varsa bu garibinde elinden birşey gelmez daha ne diyim. Sizinde halinizi anlıyorum ama birşey söylemek artık zor keşke diyebilsem. Daha fazla kâr daha fazla kâr işleri her zaman risklidir sizin evvela bunu öğrenmeniz lazım bana göre. Buda genelde tecrübe ede ede öğrenilir.

nakres0 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

zuleyha_y ()

Gelir muhakkak ama siz ne kadar bekleyebilirsiniz o önemli.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Kısada bilmiyorum zor gibi görünüyor bana göre. Uzun vadede ben takip yapmam. Kısayı zor takip ediyoruz uzunu kim bilsin ki ne olur ne gider. Kısada ons gümüş 95-100-104 takip ediyorum ben buna göre de 140-145 TL beklerim dahası bilmiyorum ne olur kısada. Bu dahi ihtimal üzere bir analiz kesinlik yok ama tepe tekrar gelir mi işte bu biraz zor gibi görünüyor ona hiç birşey diyemem ben şahsen.

0BeğenmedimŞikayet

nakres0 ()

ben çarsamba fedden sonra almıştım 156 da uzun vadeli ben al sat anlamıyorum yapamam da kafa basmıyo 3 gün güzel gitti 165 görünce ooo kear edicez dedim sonra şimdi çakıldı 120 lere stres bastı ondan sordum ama uzun vadeciyim merakım ne zaman aldığım fiyata geri gelir bunu bi türlü kafamda çözemedim size sorayım dedim

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Grafiğin zamansal olarak içinde bulunduğu alana göre hareket etmek lazım kısada. Uzun vadeci içinse genelde sıkıntı olmaz arada bazen olur. Benim yıllarca tecrübe ettiğim olay bu. Ben buna göre hareket ederim her zaman ve kısada işlem yaparım uzun vadede değil. Uzun vadede nereden aldığının bana göre bir önemi yoktur.

zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

nakres0 ()

ben size bir şey demedim herkesin yorumunu okurken normal okuyorum sizinkini biraz dikkatli ama yinede ben çok anlamıyorum yani yazıları sadece okuyorum okuduğumla kalıyorum benim merak ettiğim size sormak istediğim sadece ne kadar sürede 160 bandlarına gelir tahmini 2-3 ay 5 ay sürebilir mi 10 günde olabilir mi grafiklere göre

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Ben zaman veremem onu tam bilemem ama sabredip bekleyin şimdi biraz üste atması lazım ons gümüş o zaman yine bakarız. Ancak siz soruyorsunuz ama sonra başkalarına göre işlem yapıyorsunuz sonra yine arıza olduğu zaman acaba ne yaparız diye tekrar bana geliyorsunuz bu olmaz kafanız daha fazla karışır bu şekilde hareket ederek. Ahmet'e sorup Mehmet'e göre işlem olmaz örnek verecek olursak.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sen bana daha öncede sorular sordun ben tepede kaç defa uyarıda bulundum açık açık neden kâr almadın? Şimdi ne desin sana bu garip? Benim stratejime uygun hareket etmeyene ben birşey diyemem daha önce de dedim bunu birkaç kişiye. Beni tepede dinleyen birkaç kişi kâr alıp çıkmış dipten almış tekrar yazdılar dün siz tam olarak neresini anlamadınız ben bilemem ama anlayan anlamış ve çıkış yapmış.

1BeğenmedimŞikayet

zuleyha_y ()

gümüş her yerden alınır, önemli olan aldığını kârla satabilmek. Piyasa değişkendir kazancın hangi enstrüman da olduğuna zman karar verir. biz öngörümüze göre yatırım yaparız, kâr da var zarar da tabi gümüş için henüz dip teyidi yok. ancak kısa vadeli bir dip oluşumundan sonra bir tepki yükselişi olucak.

0BeğenmedimŞikayet

Vagabondboy ()

Sen daha asagilarimi bekliyorsun

0BeğenmedimŞikayet

nakres0 ()

hocam bayadır yazılarını takip ediyorum okurken iyi hoş ama ben tam anlamıyorum sadece sana şunu sorucam ben 156 dan almıştım 4kg tekrar oraya gelme süresi en kısa ne kadar en uzun ne kadar olabilir tahmini yani herkes bir şey konuşuyor zaten anlamıyorum üstüne beynim yanıyor zarardayız

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Birşey olmaz bana göre ve tekrar üste atar biraz daha ama devamı önemli tutunamazsa düşen tepeler yaparak geriye doğru inme durumu olabilir burası takip edilmelidir bence. Yoksa üste tekrar belli yerlere hareket olması zor değil bana göre şuan için. Rasyo düzeltme yapmadan aşırı gidemez diye düşünüyorum ben. O yüzden ons gümüş üste tekrar atması lazım dipten alanlar için on numara kâr olur buda kısada. İşi bilen için her yer fırsattır alsat için.

0BeğenmedimŞikayet

zuleyha_y ()

ons için Sıkışan bölgeyi aşağı kırdı. ons yükselirken 90 bölgesini çok hızlı geçmişti. şimdi o boşluktan geri dönüyor acelesi ondan oldu

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Ons gümüş için mi diyorsunuz siz yoksa rasyo için mi?

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Burada ons Altın faktörü de var. O anda ons altın nerede olursa ona göre bakmak lazım. Ons gümüş 95-102-104 takip edelim sırayla bakalım neler olacak. Öncesinde 87-87 üstüne bi atsın rahatlar biraz. Kısada eldekiler ile alsata devam yerine göre. Sembolik 3 parça aldım değecek birşey değil ama biraz heyecan olsun dedim. :) beklediğim iş halen olmadı onun için kayda değer bir alım şuan için yapamıyorum daha sonra nasip olursa inşAllah onuda yaparım.

Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

zuleyha_y ()

tamamen kendi görüşüm Tepki yükselişleri zayıf olucak ve görünümü değiştirebilecek güçte olmucak. kısa vadeli bir dip oluşumundan ve bir süre konsolide olduktan sonra biraz daha kuvvetli bir tepki yükselişi olucak kısa vade 84 altı gün kapanışları görülürse tepkilerin devamı olucak. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Rasyo geriye insede daha üste devam etme durumunu çok sıkı takip etmek lazım bana göre. Dip noktayı görmüş ve asıl yükselişe başlamış olabilir geriye gelince düzeltme olarak kalıp bir zaman sonra daha üste doğru hareket edebilir. Benim şuan odaklandığım durum bu ilerisi için. Önce geriye hareketi izliyorum ama sonrası çok yakın takibimde olacak. Önemli çünkü bu durum bana göre. Sonuçta 107 den 43 lere kadar salmış bir rasyo var ortada.

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Teşekkür ederim kardeşim sizede. İyi tatiller...

Moxel için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Bende de var sıkıntı yok rasyo geriye inecektir de sonrası ne olur asıl mesele o? 60 üstüne daha sonra yerleşir ve uzun süreli kalıcı olursa sıkıntı var demektir bana göre. Bunu daha sonra takip edeceğiz önce geriye indiği zaman ne edecek ona bakacağız. Grafiğin nerede hareket alanı var anlık onu takip edip alsat yapmak lazım hareket alanını kaçırmadan. İşin sırrı orada İlyas kardeşim. :) işi bilen için düşse ne çıksa ne. :)

iilyas için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Moxel ()

Çok teşekkür ederim bol kazançlariniz olsun

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Kardeşim uzun vade en iyisidir vakti olan için ama onun bile uzun süre terste kalma ihtimali oluyor bazen örnekleri var. Kısada alsat işi bilenler için iyidir ama uzun vade kadar iyi kâr vermez. Alsatın da en iyisi kademeli şekilde yapılanıdır diğeri yerini buldun full aldın yerini buldun full sattın o daha iyidir ama herkes yapamaz riski çoktur. Olay kısaca budur bana göre. Bu duruma göre kişilerin tercihi nasıl olursa ona göre de takip yapmak lazım gelir. Her takip herkese uymaz. Hangi stratejiye göre işlem yapılıyorsa ona göre takip yapılır. Bana göre grafiğin içinde bulunduğu alanı belirleyip kısada kademeli alıp satmak daha iyi bende o şekle göre devam ediyorum. Bunun kötü tarafı ise bazen asıl yükseliş veya düşüşlerde yakalayamazsanız elde ya mal kalıyor yada eliniz malsız kalıyor yükseliş ve düşüşlerde. Olası yükselişleri kaçırmamak için ben elde her zaman bir parça kalsın diyorum o yüzden. Kalanı ile kademeli devam edin diyorum garanti olsun diye. Ya çok farklı alım satım stratejileri var buna kişi kendi karar verir ve ona göre de devam eder. Kısa dedik ama biraz uzun oldu kusura bakma ama olay bu.

Moxel için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

iilyas ()

Kerim kardeşim üç parça rasyo alımım var 48 gelirse büyük parçayı 45 gelirse diğer iki parçayı Altın a geçeriz ytd

1BeğenmedimŞikayet

zuleyha_y ()

kısa vadede Yavaş yavaş sakinleşecek, volatilite düşecek, günlük mumlar kısalacak, iki nokta arasında bir süre dinlenecektir. bir süre oylanacağı bir aralık olacak vesonra bir yöne yönelecek.
ben aşağı bekliyorum. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Vagabondboy ()

Gümüş ons hangi sayıya tekabül ediyor

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Rasyonun geçmişte 44-49 bantlarından üste yaptığı sert çıkışlarda en fazla nerelere çıktığına bakarsak eğer olay az çok belli oluyor. 60-62 arasının Altın da oyalanıp daha sonra üstüne atmış her zaman. Şimdi bende bunu takip edeceğim 60-62 üstünde kalıcılık arayacağım asıl yükseliş için. Onun dışında bu bölgenin altında geriye nerelere iniş yapmış onu takip edeceğim. Genelde 49 bölgesini yoklamış altta grafik. Buraları izleyelim kademeli olarak buralara iniş var mı diye. Bana göre inmesi lazım önce 53 bölgesine sonra biraz daha altlara.

1BeğenmedimŞikayet

Moxel ()

Başgan sen al satcısın galiba bunun mantığı nedir kısaca anlatabilir misin nasıl yapılır yoksa uzun vade mi bekletmek mantıklı?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum