Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Aboo gerçek bir dünya lideri gibisin )) kafana göre bak ama çok açılma beynin bulanabilir ))
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Canın sağolsun )) kankaların hası sensin şşş )) sana kamyon kamyon lıke ))
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Rica ederim hocam gerçek bu.
Murat26eses için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Heves mi kaldı kankim bir yıl atacak hal kalmadı ama sen geri döndün diye atabilirim:)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Çakarkeyf engel atmış bana Fırat hocam da benim sorularıma cevap vermediği ve beni pek kale almadığı için ben engelledim. Hümanist hocamı da takip edeceğim xde @Diebright hocayı anlıyorum bir de @ASRN hocam da iyidir Zeynebi de seviyorum. Trump gibi konuştum:)
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()1 ay gırmedık buraya hemende baska kankalar bulmussun:) sana hergun 3 tire:)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()sen uzun zamandır grafıkde atmıyorsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Murat26eses ()Saol Beyza hanim teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()O eskilerden bilgisi iyidir
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Zeynep kankamı da takip et bi de çakarkeyf çok iyidir
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Boşver onu babayı takip et asrn Aynur Altın stratejist Murat hoca bunlar yeter ))
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()@Murat26eses hocam bildi düşüşü
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Kimler onlar kanka Kerim beni engelliyor ikide bir
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Estağfirullah kardeşim ben hiçbir şeyim ))
Son_kuzeyli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Son_kuzeyli ()Sana üstat diyebilir miyim
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Bi kaç sağlam üstad var burda sadece onları takip et her söylenene inanma anlaştık mı kanka
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Astroloji sağolsun hocam.. Tekniği taktiği bilen çokta bunu bilen az bilenler de sessiz derinden gülerek izliyorlar farkındayım:))@Beyzax
0BeğenmedimŞikayet
erdal_ ()Allah kalbinize göre versin emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Bakıyorum sağ olsun hep destek oluyor @Baba_Vanga_ üstad.
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Hızlı yükselen hızlı düşer bu da pşyasanın Altın kuralıdır yapacak bir şey yok bekleyecez baba vanganın sayfasına bak için rahatlasın ))
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Grafik kanla çizildi kanki sebep olanlara çok saydım bugün
0BeğenmedimŞikayet
ENBA06 ()Kapanışa kadar mı yoksa daha mı erken gelmesi gerekir.. Hacim çok düştü 3 dolar lık bir yükseliş inşallah gelir
0BeğenmedimŞikayet
6153Avcı ()Gramina 20 TL kazanirdik
1BeğenmedimŞikayet
maki58 ()Size zahmet siz mumlari oraya yukarıya cizseniz:)
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Destek verelim hemen el birliğiyle ))