Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bizim amacımız her işlemi on numara yakalayalım değil meselemiz belli grafiğin bulunduğu alandaki noktalara göre kademeli işlem ile al sat olayı bu kadar. Hata tarafı ise genelde şuralarda olur onuda tekrar hatırlatayım yeri gelmişken. Hata grafiğin asıl destek veya direnç kıracağı zaman yakalamak zor olur hatalarda genelde buralarda olur varsın arada hata olsun sıkıntı yok zikzaklara başlayınca telafi ediliyor bunlar bana göre.
Musti077 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Cumlemiz için abi bereketli olsun
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bereketli olsun kardeşim. Arada bazen işlem yapamadım falan diye üzülmeye değmez birde aç gözlülük iyi değil kâr gördün alacaksın kimse balina ile mücadele edemez bunun için uzun vadeli işlem yapman lazım yada işi çok iyi bilmen lazım kaldı ki onuda yapsan kademeli işlem dışında başarı oranın düşük olur.
1BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Milleti boş ver abi İslam memisi takip ediyor geneli
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()117 sonrası 102 düştü çıktı sonra 105 düştü yine çıktı sonra 110 düştü şimdi yine çıktı kaç tur fırsat verdi bu diplerin hepsini tek tek yazdım hepside 90 dan başlayan yükselen trend temaslı düşüşlerdi adım adım izledim üste çıkınca kâr alın dedim kaç işlem kaçırıldı onları kimse yazmaz ama bir hareket kaçırsam alayı başıma üşüşür bu ada let mi sence?
0BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Ortalamam 40 TL abi sorun yok 1.7 den beri alıyoruz satıyoruz ?
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kardeşim varsın çıkarsa çıksın biraz daha ne fark eder gideceğinin garantisi zaten yok mesele hep daha da gider mi daha da düşer mi meselesi değil kademeli işlem nasıl olur grafiğin bulunduğu alanda hangi kanallar var kaç kademe olarak nerelerden alınır nerelerden satılır mesele oraya odaklanmak sattın az daha gitti veya aldın az daha düştü varsın çıksın veya düşsün ne fark eder ki bence gerek yok bunları düşünmeye
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben yazarken sürekli diyorum ben her hareketi bilemem bunu kimse bilemez ben genelde harketleri iyi yakalarım ama bazen ister istemez kaçıyor yapacak birşey yok daha iyisini yapan varsa meydan burada herkes yazsın analiz yapsın benim kimseyle bir derdim yok her hareketi tam olarak takip etmemi bekleyen varsa takip etmesin benim öyle bir hünerim yok kaç defa yazdım kardeşim ne diyim daha
Smh34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Aç gozluluge gerek yok tepe belli
1BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Takip ediyorum 7-24 aynen abi
-1BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Saolasin buba
-1BeğenmedimŞikayet
Smh34 ()Bazen direnç felan işlemiyor, satıyorlar alamıyorlar kızıyorlar sonra size
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Düştü al çıktı sat kademeli devam kardeşim kısa günde on numara kâr bunlar kaç tur attı bu aralar hep fırsat işi bilene
1BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Öğle yaptık abi saol
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Al trend desteğinden sat dirençte sonra ah vah etme. Destekten alınır dediğimde alanlar için direnç geldi 117-118 bantı direnç bilginiz olsun. Kâr almak için uygun yerler dipten alanlar için.