Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo bugün 47.9 dedim 47.7 gibi geri döndü. Direnç var neye göre direnç var onuda yazdım. Günlük grafik ichimoku tenkan kijun değerleri takip anlık değişiyor birde zamansal olarak yeni oluşan hatları takip bende durum bu.
ENBA06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Fırsat oldukça bakarız yine kardeşim şimdilik durum bu. Rasyo 47 geçmesin yeter. Bu direnç zamansal olarak geriye iniyor takip ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo destek verirse 117 sağlam kırdı deriz ama destek gelmezse anlık hafif üstüne atması bir işe yaramaz diye düşünüyorum. Bu kırılım yerlerini takip etmek biraz daha zor ama takip edeceğiz kardeşim elimizden geldiğince.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()117 kırdığı zaman 120 izlerim 117-120 üzeri kalıcı olursa bir daha bakarız yine kardeşim. Geri inişlerde trend desteği takip edilir öncelik her zaman trenddir oda zamansal olarak değişir ama anlık 110-111 gölgesidir. Alan daraldı kardeşim zikzak sıkıştı dar bir alana bakalım ne yapacak bizde ona göre devam edeceğiz. Şuan dar alanı izlemeye devam...
0BeğenmedimŞikayet
Smh34 ()Kırsa da kırmasa da panik yapmayın.
150 usd var sırada
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()90 dan başlayan yükseleni takibe aldığımız ilk anlar. Bu trend üstü kaldıkça son zirve olan 117 ye baskı artar. Bir noktadan sonra ya trend alta atar yada direnç kırar onu bilmiyorum ama direnç kırsa bile ne kadar gider bakmak lazım aşırı gitmesi için rasyo geriye inmesi lazım biraz takip ederiz yine sonra. Şuan alan daraldı burada 110-111 destek 117 direnç bakalım nereyi kıracak devamında. Sonra ona göre yeni alan belirler ona göre devam ederiz şimdilik bu alanda devam...
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bakın trendi burada takip etmeye başladım hâlâ bu trend aktif. Tepeden 117 den indi buradan döndü 102 ile ben ise 101 gibi dedim burayı sonra yine çıktı üste geri düştü 105 te takıldı yazdım onuda 105 diye sonra çıktı yine üste döndü geriye şuan 108 anlık değeri takibe devam...
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Biz 2-3 gün önce çektik o hattı. :)
1BeğenmedimŞikayet
Kurtdere ()Emeğini sağlık kardeşim... like:))