Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1827 00:46:07
EUR 51.3357 00:46:07
USD 43.3746 00:46:07
ALTIN ONS $4981.9200 00:46:07

Grafiği gönderen: Aynur1

giram gümüş 133 kırıldıktan sonra 150 uzak değil ytd

Yorumlar (57)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

x de 67 70 gelecek satın diyen bol takipçileri olanlar ok kadar yanıldilar kı ben burada parçalı satın düşük maliyeti hep tutun .. gidebileceği yere gitsin dedim yeni alim önemedim

_sans_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Acı_ama_Gerçek_ ()

Sıkmayın canınızı değmez herkes kendi stratejisini belirlemeli siz bilgiyi sunarsınız kullanmak yetenek işidir.

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bay_Aldal ()

Evet burda 133xx lerde bir çok kişiye malı sattiranlardan birisiniz diye düşünüyorum bir çoğunuz burda millete korku sattı ve elindeki mallardan oldular malesef

0BeğenmedimŞikayet

Rüzgar12 ()

Hoşt ordan.
Ben 5.5 TL den beri alım yapıyorum siz buralarda yokken süt iciyorken biz bağın bahçenin içindeydik yüzsüz senn gibilere denir söyledigini inkar ediyorsun satın demek ne demek başka bir anlamı varsa söyle bilelim

1BeğenmedimŞikayet

_sans_ ()

sakin ol apla!

-1BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Bunlara cevap vermene değmez boşver

2BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

şu yüzsüze bak hele ...133 direnç kırıldı alsa idin

iyi okusan yazdiğimi anlarsin ..133 parçalı satın .. kırılırsa 150 diye 2..3 hafta önce söyledım ... elinde kümüş beliki acından saldiryorsun

Rüzgar12 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

swox ()

işte onun yerine düşmğş olsa ben bildim ben söyledim diyecekti şimdi yine ses etmiyo çaktırmıyor işte

0BeğenmedimŞikayet

Rüzgar12 ()

Buralar çok riskli tehlikeli alıp terste kalabilirsiniz demek bile insanlari bazen geri çekiyor alımdan
Bunun yerine daha yumuşak yaklaşmak lazım toprak, Altın , gümüş, kıymetli maden vs bunlar kısa süreli düşüş yaşasa da illaki zirveyi hep görür ve kat ve kat kazandirirt

swox için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Benimkide ytd tahmin. Daha doğrusu grafikte okuduğum bir değer.

Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sevmek ()

Abla da bilmez var sayim

0BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

Sene sonu için değilde 3 ay gibi bir tahmin dahilinde düşündüm bu şekilde sene sonu hatta dolar 52 TL bekleniyor eğer onslar sene sonu buralarda olursa dolarda 52 TL olursa zaten çok daha büyük rakamlar olur

-1BeğenmedimŞikayet

Shadow190385 ()

Alır alır o da alır

kocEMİN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Tahmin. YTD :)

battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)

-2BeğenmedimŞikayet

Rüzgar12 ()

Ben kimseyi suclamiyorum ama burda insanları çok fazla etkilemek de gereksiz bence şuralarda geri çekilme olur surda yükselir demek yerine herkes kendi amacını nerde dur kalk yapacağını söylese daha mantıklı bence

Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)

-2BeğenmedimŞikayet

swox ()

katılıyorum sana

0BeğenmedimŞikayet

kocEMİN ()

Bu sayfada en son eleştiri alacak kişidir Aynur hoca

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

5 lira yükseliş bekliyorum. Arada 2 lira fark var. Duyum mu tahmin mi?

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

o da gelir bir gün .. kimse bilemez nereden geleceğini

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Öyle söyleyenlere git ahkam kes Aynur hoca kimseye al ya da sat demiyor işinize bakın

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

ben bakmiyorum onlara zaten .. kendi kullandiğin indikatör oluuma göre kırılım ve kaanış mumlara önförü yapiyorum .. dediğiniz rakamı ben göremiyorum şu an

Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

dolar tl sene sonu 50 lira

Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sevmek ()

Abla kimse bisey demesin

1BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Kimseye satın demiyordu hocam grafşk atıp düşüncelerini paylaşıyordu . :) kimse al sat için kimsryi suçlamasın :)

0BeğenmedimŞikayet

swox ()

hani büyük düşüş gelecekti herkes R yapmaya başlamış şimdi

3BeğenmedimŞikayet

Rüzgar12 ()

Sen geçenlerde herkese 133 satın demiyor muydun ben mi yanlış hatırlıyorum çok tutarsizsin

0BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

Şöyle bişey sorabilir miyim YT olmadan misal ons Altın 5.300 dolar a çıktı diyelim rasyo 48.5 lere kadar sarksa gümüşğn onsu 255 dolara çıkar gram gümüş 370 TL görür mü bu sene dolar TL 45 olarak hesaplanmıştır bu minvalde

Ne dersiniz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum