Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()x de 67 70 gelecek satın diyen bol takipçileri olanlar ok kadar yanıldilar kı ben burada parçalı satın düşük maliyeti hep tutun .. gidebileceği yere gitsin dedim yeni alim önemedim
_sans_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Acı_ama_Gerçek_ ()Sıkmayın canınızı değmez herkes kendi stratejisini belirlemeli siz bilgiyi sunarsınız kullanmak yetenek işidir.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Aldal ()Evet burda 133xx lerde bir çok kişiye malı sattiranlardan birisiniz diye düşünüyorum bir çoğunuz burda millete korku sattı ve elindeki mallardan oldular malesef
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgar12 ()Hoşt ordan.
Ben 5.5 TL den beri alım yapıyorum siz buralarda yokken süt iciyorken biz bağın bahçenin içindeydik yüzsüz senn gibilere denir söyledigini inkar ediyorsun satın demek ne demek başka bir anlamı varsa söyle bilelim
1BeğenmedimŞikayet
_sans_ ()sakin ol apla!
-1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Bunlara cevap vermene değmez boşver
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()şu yüzsüze bak hele ...133 direnç kırıldı alsa idin
iyi okusan yazdiğimi anlarsin ..133 parçalı satın .. kırılırsa 150 diye 2..3 hafta önce söyledım ... elinde kümüş beliki acından saldiryorsun
Rüzgar12 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
swox ()işte onun yerine düşmğş olsa ben bildim ben söyledim diyecekti şimdi yine ses etmiyo çaktırmıyor işte
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgar12 ()Buralar çok riskli tehlikeli alıp terste kalabilirsiniz demek bile insanlari bazen geri çekiyor alımdan
Bunun yerine daha yumuşak yaklaşmak lazım toprak, Altın , gümüş, kıymetli maden vs bunlar kısa süreli düşüş yaşasa da illaki zirveyi hep görür ve kat ve kat kazandirirt
swox için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Benimkide ytd tahmin. Daha doğrusu grafikte okuduğum bir değer.
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Abla da bilmez var sayim
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Sene sonu için değilde 3 ay gibi bir tahmin dahilinde düşündüm bu şekilde sene sonu hatta dolar 52 TL bekleniyor eğer onslar sene sonu buralarda olursa dolarda 52 TL olursa zaten çok daha büyük rakamlar olur
-1BeğenmedimŞikayet
Shadow190385 ()Alır alır o da alır
kocEMİN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Tahmin. YTD :)
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
Rüzgar12 ()Ben kimseyi suclamiyorum ama burda insanları çok fazla etkilemek de gereksiz bence şuralarda geri çekilme olur surda yükselir demek yerine herkes kendi amacını nerde dur kalk yapacağını söylese daha mantıklı bence
Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
swox ()katılıyorum sana
0BeğenmedimŞikayet
kocEMİN ()Bu sayfada en son eleştiri alacak kişidir Aynur hoca
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()5 lira yükseliş bekliyorum. Arada 2 lira fark var. Duyum mu tahmin mi?
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()o da gelir bir gün .. kimse bilemez nereden geleceğini
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Öyle söyleyenlere git ahkam kes Aynur hoca kimseye al ya da sat demiyor işinize bakın
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()ben bakmiyorum onlara zaten .. kendi kullandiğin indikatör oluuma göre kırılım ve kaanış mumlara önförü yapiyorum .. dediğiniz rakamı ben göremiyorum şu an
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()dolar tl sene sonu 50 lira
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Abla kimse bisey demesin
1BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Kimseye satın demiyordu hocam grafşk atıp düşüncelerini paylaşıyordu . :) kimse al sat için kimsryi suçlamasın :)
0BeğenmedimŞikayet
swox ()hani büyük düşüş gelecekti herkes R yapmaya başlamış şimdi
3BeğenmedimŞikayet
Rüzgar12 ()Sen geçenlerde herkese 133 satın demiyor muydun ben mi yanlış hatırlıyorum çok tutarsizsin
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Şöyle bişey sorabilir miyim YT olmadan misal ons Altın 5.300 dolar a çıktı diyelim rasyo 48.5 lere kadar sarksa gümüşğn onsu 255 dolara çıkar gram gümüş 370 TL görür mü bu sene dolar TL 45 olarak hesaplanmıştır bu minvalde
Ne dersiniz