Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1814 22:58:02
EUR 51.2637 22:58:02
USD 43.3628 22:58:02
ALTIN ONS $4984.4900 22:58:02

Grafiği gönderen: Aynur1

giram gümüş 133 kırıldıktan sonra 150 uzak değil ytd

Yorumlar (57)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Yagcilar ()

Aynur hanım böyle seylere takılmayın emeklerimizi taktir ediyorum

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Hayırdır kim sana ne dedi durduk yere gelip kızı suçlayıp hava atmaya çalşıyorsun?

Bay_Aldal için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bay_Aldal ()

Ben düşüş olmaz demiyorum inişli çıkışlı devam eder Mart sonu hedefim 200-300 arası trend yukarı diyorum bu benim görüşüm yazdıklarımı iyi oku anlarsın

Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

The_hacim ()

Bu sayfada en tutarlı bilgiyi veren aynur hanımdır yazılarını ve grafiklerini okuyan hep kazanmıştır itamınız hiç hoş olmamış lütfen emeğe saygı

Rüzgar12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Kuru sıkıcııı :))

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Yok millette aldırmamışlar yok bilemem ne havaya bak hele havaya

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Şahsen düşüş isteyen biri değilim ama sırf senin gibiler ders alması için senden hariç kimse zarar etmeden dibe kadar çakılmasını isterdim akıllanmazsınız siz

0BeğenmedimŞikayet

dolarkes ()

Sen kimsin herkese sataşıyorsun derdini söyle bilelim gümüşün arkasından bakamı kaldın derdin bumu

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Senin gibilere çay anca iyi gelir başka bişey fayda etmez uslunü takın hangi süpriz toptan çıktın?

0BeğenmedimŞikayet

Uniqueidentity ()

Üstad o düşüşlerde beni de etiketlemeyi unutma :)) Ortalık durulsun sana danışacağım dedim de durulmuyor :)) An itibarıyle 8 kg aldıran sermaye için 9-10 kg aldırmasını beklemek hata mı?

0BeğenmedimŞikayet

Uniqueidentity ()

Peki Apollo 150 :))

Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Son 3 gündür çip hisselerinin çıkışları buraya geçildi çiğ hisseleri anlık bir açıklama ile renk alıyor gaza gelmeyin gaza gelmeyin

0BeğenmedimŞikayet

Sevmek ()

Hümanist bakarım ben Seyhan da var ablada 56 maliyet vardı satma dedi Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Silver_gr ()

250 deseydin 150 az olmuş :))

Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Az çay iç beyine kan gitsin hiç bir şey sürekli yükselmez gaza gelme öyle doyum noktasına gelmiş neredeyse

0BeğenmedimŞikayet

Acı_ama_Gerçek_ ()

Kimsenin söylediği beni etkilemez belli bir disiplin ve stratejim var. İnsanın doğası gereği hata yapabilir. Bu piyasa şartlarında hiç kimsenin öngörüsü tutmayabilir çünkü zaman zaman oyun içinde kuralları değiştiriyorlar piyasa yapıcı (balinalar) bizler değiliz. Bizler sadece elimizdekilere göre riskleri yönetebiliriz.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Al ben sana diyorum aklının alamayacağı derecede bir düşüş olacak o düşüş olduğu zaman seni ve diğerlerini unutmayacağız 1 hafta etıket yaparım merak etme

1BeğenmedimŞikayet

Bay_Aldal ()

Tabi ki herkeste beyin var burda parçalı satın riskli bölge vesayre denmesi bile tecrübesiz bir çok insana mal sattirir sonra arkasından bakakalirlar bilmem anlatabildim mi

Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ramazan49 ()

kapanış 150 yazdım gitti

Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Aynur hocam kıymetli bizim için ona laf söyleyenleri şikayet et baksana bir anda piyasaya çıktılar birilerinin yönlendirmesi gibi

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Uniqueidentity ()

Sanki hiç düşmezmiş mi bu :))

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

İlaki birileri gaza gelip birileri üzerinde prim yapmaya çalışacaklar çikti bıtane daha sanki hiç düşmeyecek miş gibi:D

Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Yok dostum aynur hocam laf söyletmem onun sayesinde ev sahibi oldum buralara geldim hep yol gösterdi üslup ve insanlık mükemmel

General_S için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bay_Aldal ()

Ben satmadım zaten benim hedefim Mart sonu 250 - 300 bant aralığı satış yapmak bunun haricinde kimin ne dediğini umursamıyorum fakat burda bir çok insan sattigina pişman ve bu da buradaki yorumlardan etkileniyor olmaları

0BeğenmedimŞikayet

Sevmek ()

Ne laka beyin var herkeste

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

çok yazdim .. yatay direnç kırıldiğinda alınır

133 kırıldiğinda alsa idiniz . gerçi ben almazdim

rasyo o kadar dibe yakınken

1BeğenmedimŞikayet

1_umut58 ()

Aynur hanım siz uymayın şuan bende full tl deyim ama kendı kararım sonuçta bu tip insanlar nankördür

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Başkan bunlar sosyal medyacıların yönlendirmesi anladın mı )) şikayet et

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Rüzgar12 ()

Kesinlikle katılıyorum sana ama doğru bilgi olması lazım bende başkaları gibi onun lafıyla hareket etseydim 133 ten 5-10K çıkış yapmıştım

Acı_ama_Gerçek_ için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Aynur hoca asla alın satın demez destek direnç yazar kardeşim günahını alma değerli bir hocadır

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum