Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1704 11:09:35
EUR 50.7208 11:09:35
USD 43.3071 11:09:35
ALTIN ONS $4831.7600 11:09:35

Konu: Gümüş ons kısada bir senaryo. YTD

Olur da ilerleyen günlerde şu son hareketi yaparsak bir tur daha ileri ama 90.30 altı kapatmaması gerekli yoksa iptal.ytd

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Basite indirgerek şöyle dersek 4. major dalga başlarsa ilk etapta 84 desteği kırılımı ile 75-70 desteği sonra 84 direnci sonra yani 65-58 oradan yatay ılımlı yavaş yavaş tekrar zirve yönelimi 5. ama bu normal klasik bir hareket kolay anlaşılması açısından en serti böyle bir düzeltme tarzı ama farklı bir durum da olacak mı zaman gösterir çünkü daha uzun vade onu inceleyip takip etmek gerekecek. Yatırım tavsiyesi olarak değil kesin değil kesinlikle tam bilmek zor şu an için çok farklı ihtimaller de çıkabilir. Burada olursam zaman zaman bakarım inşallah.

iilyas için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Valla şimdilik görünen zaten üç aşağı 5 yukarı tepe seviyelerinde gibi (bana göre) bu rakamlar yani diyelim ki ortalama 96 ya da Max 103 belki taşması olur bilemeyiz o hareket tuzak olacaktır diye düşünüyorum olursa da. Şimdi bu çizdiğim yapı da belli ediyor ki tepeye geldik ama majör 3. dalga diye şimdilik hala kafamda İlk durum değişmedi. O nedenle majör 4. Başlayacak ama ona o zaman bakmak lazım. Majör 4 belki iyi ihtimalde 84-70 civarı kötü ihtimalle 65-58 hattı olsa bile yine bir zirve gelir o da son dalga olur çok yorar ama 103-110-120 civarına yora yora karmaşık şekilde gider. Bunlar şimdilik senaryo tabi tüm dalga sayımı zor ama bittiyse 65 Altın da kalıcılık sıkıntı olur tabi zaman gösterecek şimdilik erken arada çok dalgalanma olabilir, destek de çok direnç de ama çok sert mi kırar biraz gümüşün karakteri, yatırımcının yoğunluk artışı ve oyun kurucuların insafına kalacaktır. Öncelikle kısada takip önemli belki bu senaryo hiç doğru çıkmaz o zaman da yeniden gözden geçirmek gerekir hocam şu noktada net konuşmak çok zor.

0BeğenmedimŞikayet

iilyas ()

Elimi 84 ve 94 te boşaltmıştım şimdi yarı metaldeyiz Peki hocam 97 yada 104 satış yerse tepe kalacak dimi yani diğer dalga bu tepeyi geçmeyecek mesela 84 mü yeni tepe olup 70 Altın a 58 falan mı hedefleyecek ytd

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Şu grafikteki V noktası yaklaşık 96-97-98 civarı max. Sonrasında bu şekilde devamında yani doğru olduysa düzgün çalışırsa ya da izin verirlerse diyelim beklentim 70 civarı dün yazmıştım. Lakin süreci takip ediyorum değişiklik durumu olabilir mi diye. 100 üzeri beklentim yok açıkçası şu an için diyeyim zaten majör 96 direnci üzeri 102-103 majör direnci 84 majör desteği şu an. Zaten herkes 100 bekliyor ya getirecekler gibi durmuyor ya da çok uğraştıracak gibi. Gelse de ne fark eder sonrası yine bir düzeltme olacaktır diye düşünüyorum hocam. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Biz şu rasyo sıkıntısını atlatırsak tam anlamıyla beklentim devam ediyor olacaktır inşallah..

0BeğenmedimŞikayet

iilyas ()

Hocam siz 100 üzeri bekleyiş devam mı sanki kuyum hocanın dalgaları 95/70 ağırlıkta gibi anladım

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Günaydın bol kazançlar.ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum