Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Bende aynısını çizdim ama benimkisi 7000'e gelmiyordu, meğersem ben ons bazlı bakıyormuşum, hiç tl olarak bakmıyorum ben Aynur hanım. Ben dün Altın aldım sizle konuştuktan sonra, orta vadem var bakalım Allah kerim. Üçgeni kırdığından emin olunca alabildim.
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Bundan sonrası riskli, bundan sonrası riskli diye diye bura kadar geldik, her bu lafı kullandığımızda arkasından baktırıyor:)
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()o paralel kanal yukarı kırıp ganlük haftalık kapanış yaparsa paralel kanalı bır katlar yukarı ..800 ile 1000 tl lik bir haraket .. bunu zamanı gelsin .7000 kırılsın bakarız
Engo4460 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engo4460 ()gıram 7 bin olunca daha yukarsı gelme ihtimali yüksekmi ?
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()5150 de hasap yap ons Altın .. giram kaça denk geliyor .. düşe kalka 5150 ye gidiyoruz . az düşerse ah pah düştük terste kaldık demeden bekleyin
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()6536...6636 günlük ve haftalık dirençmiş .. şimdi baktım kırmış orayı
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()zamanı gelince .. şu an öyle denmez ..7000 e kadar yolu acık
0BeğenmedimŞikayet
Engo4460 ()ama bı ikicni sarı alanı kactan yapcak işte bu ?
0BeğenmedimŞikayet
Engo4460 ()ikinci bir sarı alan oluşmazmı yukarda