Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Aynı şekilde devam yararlı ve aydınlatıcı bilgiler sunuyoruz sadece..
Gerçekler21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Altın yatırım amaçlı alınan insanların kendini koruma amaçlı çoğunlukla buna yönelik satın aldığı güvenli liman diye tabir edilen bi emtia Altın a düzeltme gelir gibi gümüş e beklemek mantıksız olur gümüş sanayide çoğunlukla kullanılan bir emtia ürünüdür aynı zamanda satın alımları çoğunlukla kullanıma yöneliktir birde son aylarda popüler emtia olduğu aşikar ve gümüşte eski olayları beklemek son derece yanlişlık olur..
Düzeltme.
Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gerçekler21 ()Hsyırdır hep positiftin:) birden bire alış ve bekleme tarafıma geçtimn:)
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()eski gümüş değil diyorsun ben olurda ilerde birikim yaparsam gümüşe odaklı yaparım ama hocam birde şu var gümüşün kazancı çok iyi
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Altın yatırım amaçlı alınan insanların kendini koruma amaçlı aldığı bi emtia Altın a düzeltme gelir gibi gümüş e beklemek mantıksız olur gümüş sanayide kullanılan bir ürün aynı zamanda satın alımları kullanıma yönelik aynı zamanda birde popüler emtia oldu gümüşte eski olayları beklemek son derece yanliş olur.
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()altın 4865 vakka yeni fark ettim:)
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()peki hocam gümüşe düzeltme gelirse en fazla ne kadar düşüş olur?
-1BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Hocam bende sizinle aynı fikirdeyim aslında
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Şuan için değil haftaya faiz kararı öncesi illaki bir durum kaynaklı değil kar alıp kenara çekilip dinlemek isterim hepsi bu
Yazgın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()altın yataya bağladığı an meydan gümüş e kalıyor olay net olarak ortada..
-1BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Hocam siz çıkıyormusunuz
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Ramazan sabah Altın 4865 idi gümüş 130.80 lerde idi şuan kaç ekrana bak bi.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Trampın olası olumlu konuşması altını geriletirse yataya bağlarsa hafiften rasyo kaynaklı gümüşün yükseleceğini düşünüyorum. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()trump konuşması altını dahamı aşağı çeker ? gümüş haftaya kadar ne olur?
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Evet tampın konuşması em fazla baskılama olur oda Altın a yönelik olur gümüş baskı gördü zaten haftaya kadar yol yordam belli.
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()ABİ POWEL 28 DE konuşcak dimi
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Bu sefer ki düşüş kalıcı olmaz gerilimler hat safhada birde yeni fed başkanı dolaysıyla böyle düşünüyorum ancak en kötüsü alttan alım fırsatı yakalamış oluruz..
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Hocam ben Powell in gider ayak konuşmasıyla bir manipülasyon olabilir diye düşünüyorum fed kararı öncesi çıkış planlıyorum nasipse..
GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Haftaya girerken inşallah bu hafta bişey olmaz gibi geliyor bana.
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()bu kopuşu ne zaman nerden yapacağız bütün mesele bu fırat hocam
geçmiş acı tecrübeleri tekrar yaşamamak için tetikdeyiz.
tek endişem asya açılışlarında uyurken derin düşüş başlarsa :(
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Yani hemfikiriz güzel teşekkürler birde şu var kaçırdım diye düşündüğümüz o kar ın olası derin bir düşüşte iki katını alıyorsun böyle de güzel bir olay var hiç çıkamayan en azından bi kısım tl de kalıp güvenliğini alabilir öyle gelişi güzel yükselişi beklerken avlandık her daim bunu gördük sadece..
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
1_umut58 ()Aynur hocam 130.30 dan tl ye döndüm ama tekrar girme fırsatı bulamadım benim için öneriniz ne olur acaba uzun vadeci değilim 60 gün zamanım var
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Bizi de unutma uyandır üstadım
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Kesinlikle öyle, düşüştede ekleme gibi bir planım vardı
0BeğenmedimŞikayet
burcudunya ()Gümültem kârı alıp Altın a gecme fikri mantıklımı sizce
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Hocam o zaman plan projem farklı idi param bağlıydı yani.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Millete biraz hak vermek lazım bu konuda kaç defa çarptılar ve aylarca insanları terse bıraktılar derin düşüşe doğru ilerliyor bence temkinli olmakta fayda vardir herzaman ağzımıza bal ı çaldıkça istedikleri gibi devam ediyoruz ve bu yanlış bir olay bir yerden sonra kopmak lazım kar alıp kenara çekilmeyi bilmek lazım nasipse ben tam olarak bunu yapacağım bu sefer şahsen asla YTD dir..
-1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()full çıktığınızda yazar mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Millete biraz hak vermek lazım bu konuda kaç feda çarptılar ve aylarca insanları terse bıraktılar derin düşüşe doğru ilerliyor bence temkinli olmakta fayda vardir herzaman ağzımıza bal ı çaldıkça istedikleri gibi devam ediyoruz bı yanlış bir olay bir yerden sonra kopmak lazım kar alıp kenara çekilmeyi bilmek lazım nasipse ben tam olarak bunu yapacağım bu sefer şahsen asla YTD dir..
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()4276 de daha belirgin idi alınırdı .. neyse geç değil .. hayırlı olsun