Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Ya bu o düzeltme değilse? Nereye kadar düşer?
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Teşekkürler hocam. Takipteyiz.
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Hocam benim gördüğüm fiziki gümş ile dijitallerde makas zamanla artacak gibi ne dersiniz bu konuda
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Spot aldığım için maliyetimde çok düşük. stop kullanmıyorum.
Grafiklerde Elliot kullandığım için başka temel analiz yada radyo yada başka bir grafik bakmıyoruz...
Tabi bu o grafikleri saymiyoruz anlamı taşımıyor...
Onlarında kendi hareketleri var...
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Gümüş grafiği var..
96 ll arda düzeltme bekliyordum.93 lerde yaptı... eğer bu düzeltme... tamamsa...106 civarı... gitmesi lazım...
Evet oda yukarı gider ama ?
106... civarı ins olursa... çok iyi olur...
Onu izliyoruz dedim...
Gumuc çok agresif yukarı ve aşağı hareketleri oluyor...
Raşid için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Tamamdır hocam teşekkürler takip ediyorum sizi tamam
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Peki bunun gümüş grafiği yok mu hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Gelsin diye bekliyoruz tek sorun ABD 10 yıllıklar 4.20 üzerine attı Dxy de ufaktan güçlenme var Fed politika faizini düşürdüğü halde 10 yıllıklar yukarı gidiyor her ihtimalde stoplu gitmek lazım olağan üstü faktör ise malum Trump rahat durmuyor :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()İns gelir... çok oyaladı...
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Sadece Altın ve gümüş. gumuslerde 1 kg lik ve 5 kg tek parça külçe gümüş. borkot ve sertifikalı hepsi...
Platin nadiren alyansda istiyorlar. platin ve paladyum grafiklerin yok.
Sadece bir arkadaşımın grafiği vardı. bulursam paylaşırım...
Black_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Tamamdır hocam teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()4750 makul bi hedef kısa da ytd tamam
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Ok işareti zirve.4750...
Raşid için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Bu grafiğe göre şimdi hangi noktadayız hocam
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Hocam sizin dükkanda platin yokmu hep Altın gümüşmü var :) platin anlat azda teşekkürler