Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (67)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Sen bu işi biliyorsun pirim :) @Asiii__
hani derler ya yapıyorsun bu sporu :))
Like ^_0 <3
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Şimdi bni anlıyormusun @veysi2121 ... Geceki rkamı gündüz görmedi ve geldi 77seviyesine kim üstünede attı...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bak dün gece nyazdım :((.. @veysi2121 tepkilerde çıkın yazdım... Şimdi dsteklere inerken ben bu vballere giremem...
Akşam da 77_82seviyesini verdim... Biyerden dstek alsa vbal... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ():)) Babalar ağalar mala da çöktü paraya da dünyanın parasına çöktü ler 1 günde
cenkoooo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Babalar bindi tepemize :))
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Leopar nasıl elinden alıyor avı şarkı da nasıl anlamlı talan mıdır soygun mudur bu nedir...
cenkoooo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Gayet tatlı bir analiz. Kim ne sanıyor bilemem ama burada yılların emeği ve tecrübesiyle var. Sen canını sıkma ben biliyorum görüyorum ve farkındaydım. Tamam dikkat et kendine arada uğramak daha iyi:)
0BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Gece gunduz yazanlar ne iciyorlar bro bende ondan istiyorum :)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()gunaydın:))
Eurodol1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Gumus senide zombilestirdi ...
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Yavv 90 dolar da sata gitti elimde sorma gaza geldik
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Roketteydin zaaar o sıra...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@Altın_Kokusu sanki goy goya yzıyoruz. Neyse gce gece bile geldim millet boş boş yrumlarla zman gçiriyor hazır bnide içlerine çekme pşindeler burda amaç gmüşmü başka işler mi anlamadım.. en iyisi uzak kalmak arada sdece hal hatır srarım dostum grş inşallah... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Sabah sabah iyi guldum
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Yok görmedim
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@Vagabondboy altyrum sana düşmüş müydü?
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Dkkatli ol şusra ytd... Altın ons dstek arayabilir ytd... Dolayısıyla gümüşüde aşağı çkme olasılığı var korku değil fakat temkin yani hani ytd... @Asiii__ kademeli işlemler can herzaman ben fulcü de değilim, roketçide, şellecicide , sadece emin olmadan risk svmeyenim diplerde tepkileri yazıyorum risk alınıyor ancak "Araf"karda izlemekte güzel sanki ytd... İlla amaç karsa biyerden girilir hani buyazdıklarım kendime işte :)... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()88 ons dolar
salih1159 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
salih1159 ()kardeş kusura bakma bu "88b" ne anlama geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Sattim benn fulledimde 88b gelirse bir daha satacam
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@Vagabondboy altyorum 129larda yanmış yaniii hani parçalı gir çıkla bişeler oluyo işte demekki...
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()90 dan tepki alir satariz dedik olmadi
alperweb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alperweb ()Sana çok kızıyorum, sen yapma bari
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()125.46tl __129.32direnç seviyeleri ytd... 111.90destek konumda şuan ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()125 ten tersteyim:)) eldede biraz nakit kaldı:)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aktf değilim olsam aktf burda olurdum yetişemiyorum vaga. Valla arada bakabiliyorum ama fırsat buldukça genede gümüşte terste olana kısa hareketlerde bakmaya çalışacam. Oynaklık çok olur alsatla bikısım ful olmadan direçlerde çıkıp alttan girerek bi süre alsat yaparlar ytd...
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Biraz insanlar neşelensin:)) bugün ortam çok kaotikti malum
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Senin x hesabın kapandımi oradanda bulamıyorum ben seni
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allah seni:))
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()@Asiii__ hocam ben oysa bu videoyu temsili olarak atmıştım:)