Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (67)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Bu mesela düşüş olacağı hafta @EskilerBilir
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Seni de inş cümlemize
@Asiii__ hocam :)
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Şimdiden bereket çarpsın :)
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Tabiki dikkatli olmak kazım daha uygun daha verimli fiyatlardan risk almak daha iyidir pirim uyarılarınızı dikkate alacağım sizin tecrübemiz daha çok :)
Yakında uyanış fazına geçecek gibi bakalım net bir kaç tane bulsam yeterli b fren leyim kendimi :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Anladım kim nasıl iyi hissediyorsa tabiki herkese saygım var.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Evet uznda öyle mirim kesinlikle bende olurum süreçte... sdece alırken ucuzdan toplayalım. orda toplama uslünde düzeltmelerde alımlar yaparak devam edeceğim... 14.050__13.800ler görünen bende şuan sende bak endexse hisse bazlı destek direnç aslında daha yol gösterici bi yandan. Bende kime ne diyosam:). Sen bilirsin işini:)... Bereketli olsun inşallah:) @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Eh ufktn toplamak lzm gibi ufukta sçm var:) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ya çok sıdalı bir insan onun yorumları gördükçe daraltı geliyordu :)) o yüzden engelledim bir de ben o dediği kişilerle tersim o yüzden bence onları takip etsin gerek yok
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@Altın_Kokusu üstyorum... @Asiii__
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ordada düzeltme var haa dikkatli ol:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ya gümüşün fişini çektiler zaten
Ben diğer taraftan bugün alım yaptım bakalım biraz bişeyler
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ben öyle yapıyorum mecbur başka ytrımlara da mecbur baktığımdan akşamları bu tarafa bakabiliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Est. ne önemi var olur böyle şeyler:) iyi geceler
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kovboy fotosundan:))benzettik af ola
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ():)) herkes biri sanıyor ama hayırlısı bakalım o kişiyi hiç duymamıştım
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sizi profil fotosundan tesla sandım kusura bakmayın
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ne demek siz de sağ olun var olun
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Sağ olun geri dönüşünüz için
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Teşekkür pirim napalım az yazarız biz de :)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Yok dostum :) geçenlerde de biri sandılar ama değilim
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()şimdi dikkatimi çekti profıl fotosu yoksa o ? evet yada hayır dersen anlarım
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Mirim geçmiş olsun:))...
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Buna da cevap yazdım pirim ocda düşmedi:))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ykında benim gibi kendini etiketleyecen , harfleri ytarak yazıcan sende:)düşmüyo anca öyle düşürüyorum yrumları:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Değerli dostlar bana yorum yazıyorsanız ve cevap gelmiyorsa bilin ki ya sizin yorumunuz bana ya benim cevabım size düşmemiştir muhtemelen. O nedenle kusura bakmayın siteden kaynaklı bir durum
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sus benide engllediler zaten:)) totem yapmadık ellam ondan zaar:)) bilmem ne yparsam şimdi :)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim her zaman verdım sahsım adına gecen hafta buyuk dususun oncesınde dahi. yürek işi bu volatıl ortamda nokta hedef vermek faydalanan olduysa ne mutlu
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():)). Yzarken mirim yeminle dikkatle nasıl yazıyorum sen bi yzümü görsen:). Çat çat yazacağım şeyleri yeminle vbalden korkarak dkkatle inceleyerek yazıyorum:((. Şu ortamda rakam veren net olan kimse olamaz buraya rakam vermek bana göre basit olmamalı anlyanlara tabiki... Şu syfada sen ve @Çakarkeyf te bu çabaları gördüm nvigsyon tarzı hani... Sizlerinde emeklerine sağlık gerçekten:)) @Asiii__