Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Buraları tepki yükselişi gördükleri için satıyorlar ali hocam yani çıkışa geçemedi daha
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Merhaba. Biraz önce paylaşım yaptım. Ben 100.2 TL den aldım. Kar satışları yaptım. Ortalama düşürüyorum. İnşallah geçeriz 75.67 usd yi de devamı gelir.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hocam gümüş 75 geldi. Şu andan sonra ne düşünüyorsun. Malum dün aynı kaderi paylaştık.
0BeğenmedimŞikayet
Alperen5038 ()Tamamdır Tesekkurler
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Merhaba. 1881 ve 2000 usd seviyeleri bakılabilir. 2000 usd civarında tutunabilirse alınır. Tutunamaz ise 1881 usd civarı beklenir.
Alperen5038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperen5038 ()Merhaba hocam platin cok terste birakti bizi alım yeri neresidir sizce fiyat oratalamayi dusursek alim yapip nereye kadar iner daha acaba
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()dolar dusmez artık. Her ay 40-50 kuruş salıyorlar. Düzeltme yapmasını zorlayacak bir piyasa anlayışı da yok. Ons da zaten global piyasadan etkileniyor. Bizim buradaki al satimiz %0.01 bile ancak etki eder.
kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Bizim Burda düzeltme olması için dolar ın düşmesi lazım
0BeğenmedimŞikayet
Gumuscu21 ()Platinden güzel kar aldık hala platindeyiz satıp gümüş veya palaya geçmek mi mantıkli yoksa. kalmakmi
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yükseliş trendi boyle olur genelde. Düzeltme kısa süreli sonra yine çıkış. Al sat yapan benim gibi daha az kazanır. Ons fiyatını daha çok dünyanın büyük piyasaları belirler. Bizim ülke fazla etkilemez. Çok alıp satanı da yoktur bizim buradaki piyasada. Sert bir düzeltme gelse diye bekliyoruz da ona dair sinyal de vermiyor.
Gumuscu21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gumuscu21 ()2519 üstünde kalmayi başarirsa önü açık yillar önce Altın rasyosu 1.7 idi
kalennder için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gumuscu21 ()Nereden alsan kar yazıyor özellikte yabancılar alıyor bizim Türkler piyasa acildimi gündüz satıyor
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Aşırı agresif gidiyor. 2519 usd gorebiliriz. Orada ne olur bilemiyorum.
kalennder için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalennder ()Platinde tren kaçtı mı diyorsunuz hocam son durak 2519 mu? Bir de paladyum yorumunuzu alabilir miyim?