Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Hocam hangi banka
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam benimde gümüş var 13kg civarında benide korkurtmaya başladı onun için en yakın zamanda çıkmak lazım işte bu merdiven altı bankalar dikkatli olmak lazım
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Abi benim Altın ve gümüş var korkmaya başladım 550 bin civarında neden kapanmış paladyum ve platin açıklaması neymiş
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Satılmaz hocam. sistemde olmayan bir şey nasıl satılacak onun için herkes dikkatli olsun benim de gümüş var gündüzleri marj olmuyor satıp paramı alma derdindeyim
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam oradaki arkadaşlarla görüştüm ne olacağını hiçbir kimse bilmiyor hesapları bloke koymuş işlem yapılmıyor dediler. benimde gümüş var. fxde baktım platin ve paladyum kaldırmış.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()O emtiayı alış satışa kapatınca eldeki emtia satılabilir mı?
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam hangi bankaya geçiş yapacak siniz iyice düşünün derim bugün Aktif bank nkolay da platin ve paladyum u kaldırmış sistemden kaldırmış. bende hesabım var. sadece Altın ve gümüş kalmış. hesabi bulunan arkadaşlar çok mağdur. ytd.
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam bende bu bankadan işlem yapıyorum. sadece bu banka değil bir kaç tane daha banka var. bunlarin içinde bugün nkolay aktif bank da platini ve paladyum fxden kaldırmış ordan işlem yapan hesabı olanların hesaplarını bloke koymuş. gercekten arkadaşlar mağdur oldu. bu saatten SONRA hiçbir bankaya güvenmeyin. ytd.
Ekremusta için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ekremusta ()Dünya katılımın makasları çok maakul. Araştırın isterseniz.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Her ikisinde de kâr alma fırsatıni kaçırmışsın beklemekten başka çaren yok 2026 mart üç aylık kapanıştan sonra rasyolarına ve ons fiyatlarına bakmak lazım. Ons fiyatları takasa izin vermiyor. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Peki başka bir şey daha sorup karar vereceğim ben gümüşün bir kısmıyla platin almıştım. Onlar da şu an karda.. Onlarıda parça parça full çıkayım mı? Birde Altın için yine aynı şekilde parça parça onları da full çıkayım mı fazla altın yok sadece düştükçe elime para geçtikçe aydan aya üç beş eklediğim var.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu an emin değilim. Düşmeyecek hissi vermek için tekrar yukarı tepki verebilir Altın ons ve rasyo çok dengesiz ciddi manipulasyon var. 17.50 ye igne atip 59 a dayanan ürünün düzeltmesi zaman alır. Ara işlem fırsatlarıni degerlendirmek tepelerde malla beklememek mantıklı ytd. Açgözlülük hırs azgınlık kumarın simdiye kadar kazandirdigini gormedim. 11 TL 6 TL 4 TL toplam 21 TL bir aylık kayip. Kısa sürede kazanılan kâr ise sonraki aylara böldüğünde eridi eksiye düştü.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Tekrar gelir mi 58 35 üstü? 58.95 den satarken banka müsade etmedi malesef marj koydu.. Yine de satabilirdim hatalıyım..
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bereketli olsun. Kalanı en tepeden de alsan gram artırdın ortalamanı aşağı çektin. Sistemi kapatmadan yükseldikçe ful satsaydın çok ciddi kâr olurdu. 58.35 üstünde günlerce fırsat verdi. Ayrıca alttan almakta gerekmiyordu bu kadar kısa surede bu oranda kar yazan ürün elde tutulmaz sadece pata artirilir. Alttan satilan bir parca yukarıdan alinip daha yukaridan da satilabilir. Yukardan alınanin % 10 u 3 3 4 tepki beklenip aşagidan da satilabilir. Sayfa geçmisimde hepsinin uygulamali ornekleri var. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Maaş zammına göre hesaplayalım diyelim ki 80 TL oldu. 80×(100/120)= 80 TL ye sattığını 66 66 TL ye aldıginda ne kâr ne zarar. O satışi ile aldıgı ürünler ise kâr. Sizin dediginiz orana göre 80 × (100/160)= 50 TL ye sattığinı 80 TL ye alirsa sıfir o satışla aldıkları kâr.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()@REŞAT12 bey 1.87400 civarı sattığım kısmı 1.82.. 1.83 ve 1.85 den full olmamak şartı ile geri aldım... Asıl fazla olan iki ayrı hesabımdaki 5 parçalık ve 4 parçalık kısımları 1.89 dan satamadığımdan onlara dokunmadım... Onları kaçırdım ancak 1.87400 den sattığımı yüzde 10 yüzde 20 ve yüzde 30 olarak geri aldım. Bir de 1.61 küsürden euro ile sattığım parçanın yarısını 1.58 den geri aldım. 1.89 da büyük parçaları marj yüzünden satamadığım için bankaya karşı çok kızgın ve üzgünüm.
1BeğenmedimŞikayet
Son_kulvar ()Rahatsızlık yok hocam lütfen devam edin.
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Siz memur işçi emekliler için yazmıyorsan zaten aldığım maaşlar hep enflasyon Altın da kaldı. zaten halkın enflasyonu şuan için yüzde 60
1BeğenmedimŞikayet
Seyhanefe ()Hocam çok haklısınız dediklerinize katiliyorum. Ama insanlar sadece rakamlara odaklı , rakamların kendi zamanlarindaki değerlere değil..
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sizin matematik hesaplama da sıkıntı var. hocam.
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Hocam 2023de gram gümüş 10 lirayi almıştım. o zaman ki gümüş oranı ile bir tane alıyordum daire alıyordum şuan aynı gümüşlerle 3tane daire alıyorum. neresi Zarar onu anlamış değilim. sizin matematik hesaplama da yalnızlık var. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Enflasyon. Bu gün memur emekli işçi nin bile maaş zam oranı % 20 veya üzeri. O günkü 74 TL nin değeri ile bu günkü değer aynı değil. Amele ücreti bile daha yüksek ticaret yapan da aynı ciro ile işlem yapmıyor.
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Yaaa alıp sattıktan SONRA neden nakit olmayacak ki hocam
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Hocam 74 satan 77.50 aldığı zaman zarar olur nasıl kâr oluyor onu anlamış değilim
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aylar once 74 ten satan şu an 77.50 ye alsa 1.5 TL alttan almış oluyor. O anki 74 TL nin değeri şu an 80 TL.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben burada sekiz tur işlemimi anında paylaştım dokuzuncu turda her seferinde alttan alım verdi ancak maddi durumum elvermedi alacaklarım geri dönmedi. Maddi durum uyunca gene alırım inşaallah ben burada takipçilerim için paylaşima devam ettim ama rahatsız oldularsa paylaayayım.
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın Reşat hocam sen üstten satıp alltan alabildin mi vok merak ediyorum. hep yazıyorsun yazmak kolay gerçekleştirmek zordur.