Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1676 19:34:24
EUR 49.5908 19:34:24
USD 42.4441 19:34:24
ALTIN ONS $4214.4300 19:34:24

Konu: Ful satip % 10 çikış giriş sadece takip için.

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Ons 58.35 üstü sitemi kapatmadan artan oranlarda ful satıp % 10 uyla al sat yapan kalan % 90 ı en tepeden alsa bile gram artırmış.

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

Rahatsızlık yok hocam lütfen devam edin.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Siz memur işçi emekliler için yazmıyorsan zaten aldığım maaşlar hep enflasyon Altın da kaldı. zaten halkın enflasyonu şuan için yüzde 60

1BeğenmedimŞikayet

Seyhanefe ()

Hocam çok haklısınız dediklerinize katiliyorum. Ama insanlar sadece rakamlara odaklı , rakamların kendi zamanlarindaki değerlere değil..

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sizin matematik hesaplama da sıkıntı var. hocam.

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Hocam 2023de gram gümüş 10 lirayi almıştım. o zaman ki gümüş oranı ile bir tane alıyordum daire alıyordum şuan aynı gümüşlerle 3tane daire alıyorum. neresi Zarar onu anlamış değilim. sizin matematik hesaplama da yalnızlık var. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Enflasyon. Bu gün memur emekli işçi nin bile maaş zam oranı % 20 veya üzeri. O günkü 74 TL nin değeri ile bu günkü değer aynı değil. Amele ücreti bile daha yüksek ticaret yapan da aynı ciro ile işlem yapmıyor.

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Yaaa alıp sattıktan SONRA neden nakit olmayacak ki hocam

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Hocam 74 satan 77.50 aldığı zaman zarar olur nasıl kâr oluyor onu anlamış değilim

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Aylar once 74 ten satan şu an 77.50 ye alsa 1.5 TL alttan almış oluyor. O anki 74 TL nin değeri şu an 80 TL.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben burada sekiz tur işlemimi anında paylaştım dokuzuncu turda her seferinde alttan alım verdi ancak maddi durumum elvermedi alacaklarım geri dönmedi. Maddi durum uyunca gene alırım inşaallah ben burada takipçilerim için paylaşima devam ettim ama rahatsız oldularsa paylaayayım.

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın Reşat hocam sen üstten satıp alltan alabildin mi vok merak ediyorum. hep yazıyorsun yazmak kolay gerçekleştirmek zordur.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum