Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1590 16:52:47
EUR 50.1945 16:52:47
USD 43.2769 16:52:47
ALTIN ONS $4597.2250 16:52:47

Konu: Takip için

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (74)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

tl

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Mesela adam al sat yapamıyor ne olacak peki

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam al sat yaparak mi diyorsunuz gram arıtma mi yoksa TL mi yoksa dolar mı yoksa euro mu.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Fiyattaki artış hızı enflasyonun Altın da kalır. 2025 Nisan a kadar hızlı yükselış yapan altın ın aynı fiyatı görmesi dört beş ay sürdü kazanılan kâr çöpe gitti halbu ki o kadar çok alternatif ve al sat fırsatı verdi ki sonrasında toparladı ama gene geri çekildi. Enflasyon karşısında erime devam eder. Şu an tek hedef parayı artirmak al sat Ytd.

Son_kulvar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

"Hocam bu seviyeler fiziki ve asla uzun vade düşünülecek değil"
Cümlenizi biraz daha açarmısınız lütfen

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bereketli olsun. Bu seviyeler artık parayı artırmanın hedef olacağı seviyeler. Bu saatten sonra gramım azalır diyenle aceleci olup oranlama ve zamanlama hatası yapan kaybeder ytd. @Kaz_Dağları rasyodaki dalgalı düşüşle altın fiyatları gevşiyor al sat yapmadan ilerleyenin kaybı çok olur kanaatindeyim. Gerekirse alttan satılan mal yukarıdan parçalı al satla başlanarak ortalama düşürerek toplana bilitr. Bu seviyeler asla fiziki ya da uzun vade düşünülecek seviyeler değil Ytd Selam ve dua ile...

İda için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hoca hanım size dün ku söylediğim bankaya geçin derim internet bankacılığı telefon dan hesap açmak mümkün. parite makası gayet uygun...

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Aynen tekrar daha fazlası geleceğine inanıyorum ve sakince bekliyorum... Banka ne zaman bu şekilde marj koysa sonrasında hep ben kazandım bunu profilimde daha öncelerde de yazmıştım gerekirse pire için yorgan yakarım:)))

1BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam birazdan yâda yakın zamanda 1.89 dam yine dolar a dönebilir siniz biraz zaman... ytd.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

1.89 yazdığım dolar a geçiş rakamı olarak yazdım karışmasın. Şu an dolar parite siyle cebelleşiyorum... Diğer yazdıklarım euro ile aldığım ve sattığım kurlar karışmasın...

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

14:50 civarı sehven yazıldı 16:50-55 olacaktı...

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey saat 14:50-55 civarı euro çok marj koyar diye 200 gr ve 150 gr parçalarım vardı 200 gramlık parçanın ilk 100 gramını 1.27733 onstan ikinci 100 gramını 1.47725 onstan almıştım. 200 gramı 1.61604 onstan sattım.. 150 gramlık parçanın ilk 100 gramını 1.39601den ve 1.45754 den almıştım ve 1.61837 kurundan euro ya geçtim. Küçük de olsa güzel kar elde ettim. Ancak saat 17 olunca 1.89 küsürden satarken ekran anında 1.87 ye düştü... Asıl gümüş duruyor yeniden fırsat kolluyorum.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey napayım şimdi biraz daha bekleyeyim mi anında banka marj koydu ekranı fark edip iptal ettim. Tekrar yukarı gelir mi?

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Ayyy nasıl sinir oldum okuldan koştum geldim elime aldım kaydı gidiyor bu nasıl iş offf :(((

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Tam 1.89 küsürden satış yaparken anında 1.87 ye düşürdü banka... Düzelirse satışa başlıyorum @REŞAT12 bey...

1BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Şuan için iyi gibi gözükebilir bendede hesap var merak etmeyin yarın makas açmaya çağına garantisi varmı

Ekremusta için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Çok teşekkür ederim. Satış işlemlerimi tamamladığımda zaten alım işlemlerimi yazacağım.

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ekremusta ()

Dünya katılım al sat yapmaya çok müsait. Hem TL, hemde usd .$

2BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam bir dakika durmayın derim bende var makasları açmışlar size parite olaraktan en iyisi FIBA bundan daha iyisini bulamazsın. bende bütün bankalar var. bayramlarda resmi tatillerde bile makas oranı mesai saatlerdeki gibi tavsiye ederim. tl olaraktan kötü tek dezavantajı bu. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Mesele kaç olursa olsun satış yapınca geri alabilmek sabredince rakamlar geliyor.

mst_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Aynen öyle de bankaya uğramak lazım gidince marjı düzeltiyorlar vazgeçiriyorlar... Sonunda bende palmiyeliyi terk edeceğim galiba...

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

İşte o nedenle @REŞAT12 beyden yardım alıyorum sağ olsun bıkmadan usanmadan destek sunuyor. Siteyi artık hiç okumuyorum zamanında okuduğum için çok kaybettim. Sadece bildirim olunca cevap yazıyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Sayın hocam küçük olunca sıkıntı yok büyük parçalar olunca valla uykusuz ve stresli yapıyor. ben parite olaraktan reklam olmasın FIBA bu konuda güzel makasları dolar da 60, Pp euro da 50, Pp ve Emir kurmak mümkün. tl olaraktan,80, kuruş yüksek

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Yahu Reşat emmin yılların ustası o yapar

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 beyin dediği gibi yükseldikçe kar alınmalı şu an zirvedeyiz zaten...

mst_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Gram artırmak için öncelikle teknik ve temel bilgin olması lazım büyük bir ekrandan piyasa takıp etmen gerekir günlük haftalık aylık mumlar takıp etmen gerekir kısaca beynin yanar:))

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

euro ile çok çok küçük işlemlerim var kayda değer olmadığından yazmıyorum ancak işin ilginci küçük miktarlarla güzel kazandım. Büyük parçalar korkutuyor sadece... Marj çok malesef ancak yine de başardım.

0BeğenmedimŞikayet

mst_ ()

Satış rakamı ne olmali

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Birde okulda olunca her zaman takip yapmak zor Emir kurmak bende var herhalde sizde yok diye biliyorum. her bankada Emir kurma yok.

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Güzel hedef sayın hoca hanım herhalde parite yapıyorsunuz bende geçen gün kaçırdım. euro geçin bence. tabiki banka makası güzelse..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum