Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Amin iyiler eninde sonunda kazanır Uslupda kusur edeni af etmem haddini bilmeyenler çok yorsada doğru bildiğini hakkaniyetle sonuna kadar savundun işin gücün rast gitsin meleğim gönlündeki araç siyah sedanmıydı en iyisi nasip olsun. ilettim aynı dileklerle
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sizin gibi güzel yürekli dostların hatrı olmasa uğramayacaktım yorulmuştum, ne Altın da vazgeçiyoruz ne iyilikten.. mücadeleye devam.. puslu havaları özlemedim bizden uzak olsun:))
Hayırlı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Varlığın daim olsun zeynebim desteğini hep hissettim:) Dört gözle bekliyorum abimin gelişini selamlarımı iletirmisin cnm seviliyosunuz canlar
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayırlı ()Estağfurullah hocam, değerli bilgi ve görüşlerinizden bizi mahrum etmeyin, Vakit buldukça uğrayın inşaAllah. sisli, dumanlı havalarıda özledik.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok şükür uzaktan izledim desteğimi hiç esirmedim gölge gibi demiştim ya; ) çok yakında Abisinin kuzusu; ))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hoşgördüm çok kıymetli hocam her daim yanınızdaydım siz farketmesenizde hiç vazgeçmedim bırakmadım iyiliğinizi nasıl unuturum sevgilerimle..
Hayırlı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Nasılsın cnm :) Abim dönmeyi düşünmüyor mu artık özletmesin daha fazla kendini
1BeğenmedimŞikayet
Hayırlı ()Hocam hoş geldin, eline emeğine sağlık, sağ olasın var olasın,
Epey zamandır yoktun, merakta bıraktın bizi.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Merhabalar aslan yürekli Azram, aleykümselam baş üstüne Dumanlının emeğine sağlık. @16paramıknatısı
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Merhaba Zeynebim:) Abime çok selam söyle emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
schizokrat ()nolacak yani ben pek anlamıyorum grafikten