Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
uraltay ()Ooo Nereye bağladın dostum. THE END. Diyorsun yani. O zaman bende sana şunu derim. Burada ne işin var. Sen camiye takıl. Sen gitmezsen ben seni göndereyim. Engelli yedin benden. Kusura bakmasın artık
munutvan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()ne kadar bekletir ne zaman düzelir şimdilik bilmem 3. 4 gundur bakmadım bile durumuna zaten piyasada da bır degısıklık olmadı bu form bile 2 hafta önce paylastım henuz gördü bu hedefını bakarsın ani bı hbr gelir hersey silbastan
cihat137 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
munutvan ()2 metreye 1 metre asıl ev
uraltay için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
uraltay ()6.150 den ev hedefi geldi hepsini boşalttım . Tuğlaya çevir dim. Benim hesap kapandı. Şimdi ufak ufak başlayacağım 3850 yi bir görmek isterim. Zaten en başta yazdım. Ya 3850 yada rüzgar devam edecek olursa 4200 ü görmeden alım yapmak mantıklı değildir. Burada çok bilmişler çok komik buldular. Şimdi gülsünler bakalım.
garibinbiriişte için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()ne sabah dedım ne zaman verdım zaman soyledıysem goster onuda düzeltirim
-1BeğenmedimŞikayet
munutvan ()Sabaha daha düşer diyorsunuz yani
-1BeğenmedimŞikayet
uraltay ()Doğru söyleyen 9 köyden hesabı. Boşver gitsin
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()gitmek istedikden sonra sürünerek gider yine gider sebebsız yere buralara neden geldıgını ons ve Altın bıle bılmezken heleki bakma sen bırılerının bol keseden martaval okuduguna benım soyledıklerımpaylasdıklarım ortada 5000 dıye yaygara yapanlar orada haaa 5000 olmazmı olabılır ama bunlar dedı dıye olmayacak bunu bılesınız daha cebındekı 3 krs u saymaktan acızlerın lafıyla kuyuya ınenler kara kara dusunuyor şimdi üzüldümmü grm üzülmedim cunku uyardım
-1BeğenmedimŞikayet
cihat137 ()Yüksekten almadım ama elimdekini de yüksekten satmadım, 1 yıl bekletir sanırım bu gidişle, ekstra bir Trump olayı olmazsa
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()ben hayal satmam satacak olsam 5001 derdim
kendılerını piyasadan akıllı sanna 3 5 çenebazın aslında hıcbır halttan anlamadıklarını anlayın artık
-1BeğenmedimŞikayet
munutvan ()Yürümesek olurmu
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()hep birlikte sıradakı formasyon 3877 beklicez dua edinde 3710 onayına yürümesin 5000 bekleyen klavye prflarıda beklemeye devam etsin
0BeğenmedimŞikayet
munutvan ()Olduğu kadar olmadığı zarar
0BeğenmedimŞikayet
munutvan ()Hayaldi gerçek oldu diyorsun yani
-1BeğenmedimŞikayet
cihat137 ()Şimdi n'olacak?
-1BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()siz 5000 hayali satanların peşinde kuyruk olup rüyalar görürken

0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()nerede o 5000 6000 ons cular sıvısmıslar yıne bıraz ykselırse gelırler yıne :))

1BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()50 $ yukselsın kesanlı ali destanı gibi toplnırlR ORTAYA BU BOSBOGAZLAR :) 4300 DE uyardıgımda cik cik ötüyordu bu süper proflar :)
Bicisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bicisa ()Nevrans da kac gün ortalarda yok :) Sürekli elinde ne altını kactan aldıgını yazıyordu :)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()2 hafta önce ons haftaya 5000 dıyen nevrans gibi kendini super prf sananlar vardı hey gidi heyy :) :)
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Buna göre beklemekte fayda var çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()@The_hacim önceki hedefini etıketlemisim k bakma
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()@The_hacim
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()tilkinin dönup Dolasacagı yer Kürkcu Dükkanıdır :) :)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()tutupda abd cin le pasifikde kafa kafaya gelirse form. bozulur tabiki :) :)
Erdadas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erdadas ()Ani gelişme olmasına gerek varmı abd çin arasındaki durum yeterli bu çizgilerle cok kişi zarar etti
2BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()rbtlardan akıllıysanız siz yinede bildiginizi yapın :)

0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()Riv riv etmeden cokbilmisleri kaale almadan Devam
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()grm 5520 /5500 / 5390/5300 takip edin derim cok süpriz bir hbr gelmezse
1BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()4/5 gun oncede bu ıkılı tepeler yokkende soyledım 4380 lere gidince herkes yıne ucmaya basladı bu 4000 lerde dursun diye dua edin bence