Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ():))seninleyim yalnız inş scoteri kaptırmayız timsahlara patron
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Ne güzel kar yazdı peşimden ayrılma 3 4 ay yeter:)))ben varken Ikiside ihya eder :))
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Bende isteremm :))
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()15 eylül siyasi gelişmeye göre
dlkylydn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dlkylydn ()Ağbi alım yaparsanız borsada benide bilgilendirir misiniz, rica etsem.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ():)listede ben seni tutuyorum patron
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Uzaya cikaracam onu 2 li olduğuna bakma:))
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bölündüğü zaman çok süründürüyor patron evet 2 hisse görünür aldığını satamama durumu oluşuyor bazen çünkü alıcı yok askıda bekler alıcı gelene kadar tabi bu her kağıt için geçerli değil
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Iki hisse olarak hesabda görünüyor kayıp yokki
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()İnş pek sorun teşkil etmez tabi bilmeden veya tam araştırmayıp tepelerden girenler için malesefki üzücü olabilir şahsi görüşüm daha öncede belirttim endeksin 7600 seviyelerini görmeden istikrar kazanamayacağıdır 7600 seviyelerinden sonra 15000 seviyelerini hedefler kalıcı çıkışlar yaşanır daha henüz 2 yıllık enflasyon oranları kağıtlara yansımadı yansıtırlarsa x4 fiyatlar artışa gidecektir şahsi görüşüm
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Bu döngüde Borsada olanın vay haline üstat.. Hele ki Eylül ayında.. YTD..
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Dursun patron inş beklediğine değer
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben pek anlamamda bolunme fılan benımkıler sımdılık duruyor karda bıde
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Patron borsada biraz yemleme yaptılar artık mızrak çuvala sığmıyor son bir inişten sonra 2 yıllık çıkış trendi başlar düşüncesindeyim
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()dun borsacı oldum dıyodu yazdı baqna da dedı ben sordum hatta spek kagıt dedı dı sordugum kısı zaten benım hısseler bellı
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Valla ben bilmem patron kağıt bölündü günaydın bu arada
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()oo mudur gunaydın fısekcıye koymaz kucuk mebla gıbı say oyle seylerı
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Patron geçmiş olsun senin kağıdı liğme liğme ettiler bölündü kağıt - %35
0BeğenmedimŞikayet
dlkylydn ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()112160 iğne payı
Yukarısı için devamı lazım
Birden gelmez
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Amin dostum.
Tmm dır görüşürüz.
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sormam tüm enerjim bitti sabah sabah :((. duamda olacak bu kandil günü Rabbim onunda bizlerinde tüm bist ailesine sağlık, huzur gönlümüzdekini hayırlı kılıp emeklerimizin gününü görmeyi nasip etsin. Az çıkayım arada uğrarım.. @Asiii__
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Kendime bile dile getirmek istemiyorum inan.
Bilinmeyen ve kendisinin de söylemediği
ve benim de söylememi istemediği şeyler var andacan la ilgili.
Dediğim gibi inşallah iyidir.
Sorma bu konu ile ilgili olur mu.
@Eragon_
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bunu demeseydin iyiydi be Era içim bi tuaf oldu:((. Çok seslendim cevap alamadım bizi okuyosan @SamyeLii andacanım ne olur bi ses ver isterki yazma iyiyim de yeter başka bi isteğim yok lütfen güzelkadın :((... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Senin andacan la ne zamandır görüşemiyoruz.
Bir daha da görüşebilir miyiz bilmiyorum :((
Umarım inşallah iyidir.
Endişeliyim o konuda
@Eragon_
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sevindim daim olsun:). @SamyeLii görüşümüyomusun oda yok nasıl acaba inan andacanı meraktayım mert yüreklim ses verse bari:(((...
1BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()İyiyim bende bıraktığın gibiyim.
Doğru diyosun, emek verenlerin genelde kıymeti pek bilinmiyor. İnsanın fıtratında olmayan sonradan edindikleri bir karakter yapısı. Yapacak bişey yok
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()G, ünaydın era teşekkür ederim iyiyim şükür dostum sen nasılsın?
B, ende inan emeği bende çok nur içinde yatsın ustalarımıza sahip çıkalım gerçekten bize bişeyler öğreten insanlara değeri eksik etmemiz lazım giden bak gelmiyor... Amin Allah ondanda o gibi emek verenlerimizden razı olsun... @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Günaydın Asii nasılsın
Şimdi duydum,
Üzüldüm.
Allah rahmet eylesin.
Kemanı cennet olsun İnşallah
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()G, ünaydın Şahmeran seni bistte görmek ne güzel nasılsın... Kchol senle az iz sürmedik dolar bazlı koca şirketi dibinden kaldırdık görünce mutlu oldum. @ntmen_× ustam dan sonra s, anal sayfasına bakamadım gelemedim:((. toprağı bol olsun hala p, rofiline girip bakıyorum onsuz eksik kaldım canabimdi benim üzüntüm bitmiyo Şahmeran @htcslk bi fatiha bağışlayalım ve duamızı eksik etmeyelim ... @Asiii__