Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
1BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Hoşgeldin dostum, eyvallah.
Herşey yolunda mı
@Eragon_
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Ve Aleyküm selam merhabalar sayfaya pek girmiyorum lakin bu konuda şunu söyleyebilirim Hindistan ABD tahvillerinden çıkıp altın alıyor bu önemli ons nereye kadar yükselir bunu kimse tahmin edemez, Gram altın bir bacağı dolar asıl destek buradan gelecek zaman içinde bu yüzden sıkı sıkı yapışın:)) naçizane @Beyzax sanada selam olsun.
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Elinize emeğinize sağlık değerli hocam, bugün bir ekonomi kanalında da onsta 5000 beklentisi var denildi biraz abartıldı mı bilmiyorum ama sevindirik oldum. Fed'in kararı çok önemli, bu hafta çalışmaya başlayınca hafta uzun geldi. Yoksa çoktan cuma gelmişti. İnşallah dediğiniz gibi 3500 üzerinde kalıcılık sağlarız. Sağlamazsa da alım fırsatı olur. Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Annenize hürmetlerimi iletirim. Kendinize çok iyi bakın can hocam, seviliyorsunuz!
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GOLDMAN34_ ()Paylaşım için teşekkürler abim.
1BeğenmedimŞikayet
ataser2411 ()Üstadım hayırlı sabahların olsun saygılar çokça hürmetler
6BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Benim güzel kardeşim, Abd tarafında yaşananlar, ayrıca Fedin faiz indirimi karar tarihinin yavaş yavaş yaklaşması ve bu yönde yapılan açıklamaların piyasa tarafından fiyatlanmaya başlaması ons Altın da tetikleyici bir etki yarattı. Teknik olarak 3525-3528 aralığında kendine zemin oluşturup buranın üzerinde kalıcı olmaya çalıştığını görüyorum. Fed faiz kararından sonra ortaya çıkacak durum globalde şu anda borsalardan altına yönelen paranın tekrar tersine döndürür ve piyasalara güven verilirse o zaman derinlemesine bir düzeltme olabileceğini varsayıyorum. Yoksa 3500 üzerinde kalıcığı sağlar, dinlenir ve yavaş yavaş devam eder. Sevgiler hürmetler.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Rica ederim ne demek
Sizin fikriniz nedir
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederim ben de fikirlerine değer veririm değerli bir abimizdir, saygılar, mutlu akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Gold. cu olunca ona sormak istedim.
Eliot dalga boyuna göre bakarsak 4..100-4.200 arasına denk geliyor.
Aylık da rsi tavanı da deldi geçti resmen.
Hal böyle olunca fikir almak iyidir diye dişündüm. @Eragon_
2BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hakikaten @deLiogLan_ Halil abim ve @hakan7038 hocamın görüşlerini almak lazım bu gramdaki yükseliş daha da gidecek mi?
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Dostum selam,
Nasılsın.
Ons da bu yükseliş son yükseliş olabilir mi. Oaki çıkarsa 4.000 usd civarına okutalım mı gold ları, ne diyosun
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Allah bereket versin abim, benim en düşük 500 TL olabilir 3300'ler çok pahalı gelmişti:)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Tabiki mecbur kalmadıkça bozulmaz aynen öyle düşünüyorum yakışır benim arkadaşıma:))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()En azından enf na yenilmedik diyelim benim 212 tl den topladıklarım var bak halâ duruyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()İnşallah abim, biraz da biz kazanalım.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yeni araçını iyi günlerde kullan benim arçata beni değiştir yaşlandım diyor:)) yerine ev arsa araç almadıkça fiziki candır birde ajadalarımı koluma takar gezerim:))
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bundan on gün önce arabayı değiştirdik borsadan biraz hisse sattım ama metallere hiç dokunmam :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kısada analiz soran arkadaş içindi uzun vadede gramlarda sorun görünmüyor usd ayağındaki destek düşüşleri sınırlı tutuyor ons ayağı baskıda kalınca herkes Nisandan önceki hızlı gelen yükselşi alışınca biraz sarsıldılar tepeden mallananları bekletti maalesef tknik candır gerisi heyecan:))
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Evet abim @hakan7038 hocam @Return_35 hocam ne varsa eskilerde var, sen de bana sterlin ve altın konusunda yardımcı olmuştun, Allah razı olsun. İnşallah bizi duyar gelir üstadlar da en azından sağlıklarından haberdar oluruz.
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Vay vay vay uzun vade de hepsi gelir 5000 diyelim Döviz tam destek olacak bunu unutmayın.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Aynen emin ol tsk ederim ah ustam burada olacaktı ki size döktürecekti @Return_35 kulakları çınlasın:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyi olamna sevindim, ons ayrı gram ayrı analizler itinayla yapılır efenim:)
Altın için 16paramıknatısı yorumu (5 saat önce)
4305 haftalık kapanış önemli altı üstü takip rakamı, 4351 direnci yön için karar anı... 4300 psikolik destek 4296 kısada kırılırsa 4250 önemli trend desteği gelirmi gelmezmi bilemem
Mustafa_tr için cevaplandı (yorumu göster)
https://altin.in/16paramiknatisi
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederim Halil abim, çok şükür iyiyim. Seni gördük daha iyi olduk.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Sağol bende iyiyim gramı tek bacakli dusunmeyin sadece ons değil yani :)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok şükür herşey yolunda sen nasılsın)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Tsk ederim evet şöyle bir baktım eskilerden kimler var diye nasılsın:)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Nasılsın durumlar iyimi:)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Merhaba Halil abi nasılsın? Hoş geldin. Epeydir yoktun.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İçimden cevher çıkmış:))Burası da Aspat değil Halilim
Aman Bitez yalısı; )) pardon ons piyassı fx ciler dip destekleri rsi tepkilerini iyi takip ediyorlar
2BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bak bak bak :))