Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1541 12:26:32
EUR 48.5644 12:26:32
USD 42.0512 12:26:32
ALTIN ONS $4002.3100 12:26:32

Grafiği gönderen: newage34

3.265 süpertrend desteğini bozmadan dönüşe geçti.
3.310 direnç bölgesindeyiz bugün buraların üstünde kapatması iyi olur.
Belki bugün 3.337 direncini test edebilir. ytd.

Yorumlar (87)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Hayırlı akşamlar hosgeldin.

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Hatırladım Halil abim, Allah razı olsun. Mutlu akşamlar:)

deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Sinyal alınmıştır dostum :)
Her iki sinyalde
@Eragon_

1BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Geldi okudum.

Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Evett oludum dostum, buna yorum yazdığımı hatırlıyorum, düşmedi mi acaba @Eragon_

0BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Geçenlerde bir haber paylaşmıştım dostum altın yorum @eragon @Beyzax da etiketlemistim.

1BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Her fırsat itinayla değerlendirilir :)
@Eragon_

1BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Nasıl sattılar görüyorsun degilmi? @Eragon_

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

usd aylardır yerinde sayıyor o yüzden tercih etmem , yine de saygı duyarım görüşüne kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Uzun vadede dediğim tmm. Ben 3-4 yıl süren düzeltmeler için diyorum. Gerçi nereden döner o da bilinmez de. @Eragon_

1BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Şöyle cevap vereyim gold uzun vadede tüm kağıt para birimleri karşısında değer kazanmış bu durum hiçbir zaman değişmemiş buna emin ol.

1BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Benim uzun vadeli (3-4 yıllık) düşüncem, altın almak yerine usd yi tercih ederim.
Çünkü ons, illa bi yerden dönmeli, aylık grafikler aşırı şişti. En baba çıksa % 20 daha çıkar. Sonrası bir düzeltme, durağanlık gelecektir.
O sebeple altın yerine usd taşınabilir. Yanılabilirim elbette.
@deLiogLan_ sen gold cusun ama ne dersin. @Eragon_

1BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

@deLiogLan_ Halil abim yorumların için çok teşekkür ederim. Yarın MB kararı da varmış, birçok kişi piyasada dövizin çok ucuz kaldığını söylüyor. Altını bırakma niyetimiz yok ama eklemek konusunda temkinliyim henüz, ufak bir geri çekilme fırsat olacak gerilerse tabi, saygılar değerli abim. Tavsiyelerini dinleyeceğim, mutlu akşamlar!

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Amin dostum, hepimizin inşallah. @Eragon_

0BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Sepet herzaman iyidir can kurtarır çok bereketli olsun inşallah :)

1BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Aynen dostum. Siy. asi baskılıyor.

Bende de toplam portföy

3/1010 döviz (foreks)
3/10 bist
3/10 metal
1/10 coo. in şeklindeyim. Dengeli götürüyorum yani.

Ekim ayında coo lara biraz yükeleneceğim gibi @Eragon_

1BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Evet borsada önümüzdeki haftayı bir görelim çok sıkıntılı günlerden geçiyoruz baskı bu yüzden dostum.

1BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

İyiyim ben de epeğ bi uzak kalmıştım işten güçten dolayı. Ben de özledim valla, hem ons fikrini alayım, hem de selam vereyim demiştim.
Bistte ağırlığı arttırabilirsin cuma veya ptesi.
Tabi sen bilirsin işini de. @Eragon_

1BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Hosbulduk seni özlemişim yeminle çok şükür iyiyim borsada %10 kadar hisse tutuyorum gerisi metallerde dostum sen nasılsın?

1BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Hoşgeldin dostum, eyvallah.
Herşey yolunda mı
@Eragon_

2BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Ve Aleyküm selam merhabalar sayfaya pek girmiyorum lakin bu konuda şunu söyleyebilirim Hindistan ABD tahvillerinden çıkıp altın alıyor bu önemli ons nereye kadar yükselir bunu kimse tahmin edemez, Gram altın bir bacağı dolar asıl destek buradan gelecek zaman içinde bu yüzden sıkı sıkı yapışın:)) naçizane @Beyzax sanada selam olsun.

1BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Elinize emeğinize sağlık değerli hocam, bugün bir ekonomi kanalında da onsta 5000 beklentisi var denildi biraz abartıldı mı bilmiyorum ama sevindirik oldum. Fed'in kararı çok önemli, bu hafta çalışmaya başlayınca hafta uzun geldi. Yoksa çoktan cuma gelmişti. İnşallah dediğiniz gibi 3500 üzerinde kalıcılık sağlarız. Sağlamazsa da alım fırsatı olur. Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Annenize hürmetlerimi iletirim. Kendinize çok iyi bakın can hocam, seviliyorsunuz!

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

GOLDMAN34_ ()

Paylaşım için teşekkürler abim.

1BeğenmedimŞikayet

ataser2411 ()

Üstadım hayırlı sabahların olsun saygılar çokça hürmetler

6BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Benim güzel kardeşim, Abd tarafında yaşananlar, ayrıca Fedin faiz indirimi karar tarihinin yavaş yavaş yaklaşması ve bu yönde yapılan açıklamaların piyasa tarafından fiyatlanmaya başlaması ons Altın da tetikleyici bir etki yarattı. Teknik olarak 3525-3528 aralığında kendine zemin oluşturup buranın üzerinde kalıcı olmaya çalıştığını görüyorum. Fed faiz kararından sonra ortaya çıkacak durum globalde şu anda borsalardan altına yönelen paranın tekrar tersine döndürür ve piyasalara güven verilirse o zaman derinlemesine bir düzeltme olabileceğini varsayıyorum. Yoksa 3500 üzerinde kalıcığı sağlar, dinlenir ve yavaş yavaş devam eder. Sevgiler hürmetler.

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Rica ederim ne demek
Sizin fikriniz nedir

1BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Teşekkür ederim ben de fikirlerine değer veririm değerli bir abimizdir, saygılar, mutlu akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Gold. cu olunca ona sormak istedim.
Eliot dalga boyuna göre bakarsak 4..100-4.200 arasına denk geliyor.

Aylık da rsi tavanı da deldi geçti resmen.

Hal böyle olunca fikir almak iyidir diye dişündüm. @Eragon_

2BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Hakikaten @deLiogLan_ Halil abim ve @hakan7038 hocamın görüşlerini almak lazım bu gramdaki yükseliş daha da gidecek mi?

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Dostum selam,
Nasılsın.
Ons da bu yükseliş son yükseliş olabilir mi. Oaki çıkarsa 4.000 usd civarına okutalım mı gold ları, ne diyosun

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum