Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bunu bilemeyiz lakin ne zaman ki ons da rsi 80 üzerine atmış bir süre sonra düzeltmeye gitmiş bu yüzden dedim 3760 olabilir diye.
Ganeja için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Aynen dostum heleki bu ons sa :))
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()rsi 80 üzerinde ise zaten negatif uyumsuzluk riski yok.. 3700 ü görebilir rahat.. ytd
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Trendler, hel de böyle güçlü trendler çok inatçıdır bilirsin.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Ons da şöyle düşün 3300 den 3700 e diyelim rsi da 80 üzerine atmış yani bir düzeltme yapabilir ama nerden yapar bunu kestirmek zor bu 3760 da olabilir.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Bu hafta alım fazla gibi düzeltme yapmadan gidiyor özellikle 4400'den beri bir kere 4264 oldu oradan son sürat devam etti
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Evet biliyorum bilmemmi :)
Sen işini bilirsin. Surumun farkındasın zaten @Eragon_
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bende gbp de vardı bilirsin Eragon emin ol onları bile bundan 5-6ay kadar once grama geçirdim.
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Olay budur işte dostum.
Güzel özetledin @Eragon_
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()altın benim hiç degismezim bilirsin 212 tl den beridir toplarım aynen devam arada duzeltmede yapacak elbet :))
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hoş bulduk abi, nasılsın? Çin de alırsa 5000 yakın sanırım beklediğimizden hızlı ilerliyor Altın .
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Hayırlı akşamlar hosgeldin.
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hatırladım Halil abim, Allah razı olsun. Mutlu akşamlar:)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Sinyal alınmıştır dostum :)
Her iki sinyalde
@Eragon_
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Geldi okudum.
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Evett oludum dostum, buna yorum yazdığımı hatırlıyorum, düşmedi mi acaba @Eragon_
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Geçenlerde bir haber paylaşmıştım dostum altın yorum @eragon @Beyzax da etiketlemistim.
1BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Her fırsat itinayla değerlendirilir :)
@Eragon_
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Nasıl sattılar görüyorsun degilmi? @Eragon_
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()usd aylardır yerinde sayıyor o yüzden tercih etmem , yine de saygı duyarım görüşüne kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Uzun vadede dediğim tmm. Ben 3-4 yıl süren düzeltmeler için diyorum. Gerçi nereden döner o da bilinmez de. @Eragon_
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Şöyle cevap vereyim gold uzun vadede tüm kağıt para birimleri karşısında değer kazanmış bu durum hiçbir zaman değişmemiş buna emin ol.
1BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Benim uzun vadeli (3-4 yıllık) düşüncem, altın almak yerine usd yi tercih ederim.
Çünkü ons, illa bi yerden dönmeli, aylık grafikler aşırı şişti. En baba çıksa % 20 daha çıkar. Sonrası bir düzeltme, durağanlık gelecektir.
O sebeple altın yerine usd taşınabilir. Yanılabilirim elbette.
@deLiogLan_ sen gold cusun ama ne dersin. @Eragon_
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()@deLiogLan_ Halil abim yorumların için çok teşekkür ederim. Yarın MB kararı da varmış, birçok kişi piyasada dövizin çok ucuz kaldığını söylüyor. Altını bırakma niyetimiz yok ama eklemek konusunda temkinliyim henüz, ufak bir geri çekilme fırsat olacak gerilerse tabi, saygılar değerli abim. Tavsiyelerini dinleyeceğim, mutlu akşamlar!
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Amin dostum, hepimizin inşallah. @Eragon_
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Sepet herzaman iyidir can kurtarır çok bereketli olsun inşallah :)
1BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Aynen dostum. Siy. asi baskılıyor.
Bende de toplam portföy
3/1010 döviz (foreks)
3/10 bist
3/10 metal
1/10 coo. in şeklindeyim. Dengeli götürüyorum yani.
Ekim ayında coo lara biraz yükeleneceğim gibi @Eragon_
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Evet borsada önümüzdeki haftayı bir görelim çok sıkıntılı günlerden geçiyoruz baskı bu yüzden dostum.
1BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()İyiyim ben de epeğ bi uzak kalmıştım işten güçten dolayı. Ben de özledim valla, hem ons fikrini alayım, hem de selam vereyim demiştim.
Bistte ağırlığı arttırabilirsin cuma veya ptesi.
Tabi sen bilirsin işini de. @Eragon_
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Hosbulduk seni özlemişim yeminle çok şükür iyiyim borsada %10 kadar hisse tutuyorum gerisi metallerde dostum sen nasılsın?