Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Teşekkür ederim sizde :)
Masum_Masum_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Sen her zaman gül hiç üzülme
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Dur gülecem :)))
Masum_Masum_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Eyvallah hocam, eline ağzına sağlık:)
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()Pandemi bitti maskeyi çıkarabilirsin :)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Aha Sedat:))) Estağfirullah kardeş ne özürü, demek sorun aynı grafik miymiş karşıda bir dağ varsa bir benim görmem mantığa aykırı
sedatt41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Çok amin :)
0BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Ya yemin ederim ama ispatlayamam hasta olduğunu:)
Allah akıl sağlığı versin ne diyim.
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Kendi haline bırak abisi :) İlgi çekmeye çalışıyor
1BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Sorunları oldugu kesinde milleti niye rahatsiz ediyor panoroyak takintilariyla benim ismimi gecirerek.
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Kim bana sedat diyor? Kardeş sorununda bir üslubu var sorguya çeker gibi... hayır sana bir laf mı attım seninle bir diyalog mu kurdum da engelleyeceğin haberini duyuruyorsun, ben boş lak lak yapan herkesi engellerim neden haber vereyim garip geldi
_UzMaN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Yok şimdi farkettim.
@ALTINCIDAYI_ hocamla aynı formasyonu paylasmisiz tesadüf olarak.
Ordan yürüdü anladığım kadarıyla:)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Özür dilemeni gerektirecek bir durum yok :) Arkadaşın sorunları var kendi çalıp kendi oynuyo
1BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Her ne kadar olay benim dışımda gelişmişse de, ben özür dilerim adım geçerek size rahatsızlık verildiği için.
1BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Hocam ismim geçince vatandaşın ne yazdığını okumak için çevrim dışı baktım ne yazdığına.
Siz onu ciddiye almayın, ruhsal sorunları var.
2BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Kardeş, sedat ve sen kimsin? Nasıl bir üslup, nasıl bir soru bu belliki aranızda bir anlaşmazlık olmuşta ben nadıl müdahil oldum omu anlayamadım. beni engellememen için bir çaba mı sarfetmem gerekiyor :))
_UzMaN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Amirm_06 ()Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Emeğinize sağlık hocam