Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Teşekkür ederim. senin de bereketli olsun inşaallah
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Dünyada değişik işler oluyor gümüş daha hiç bi şey kazandırmadı Altın ezdi de ezdi Ons altın 2790 gördüğünde gümüş 34.90 görmüştü normal zamanlardan geçmiyoruz piyasa güven vermedi o yüzden girmedim ama zamansal olarak yükseliş yaklaşıyor anlaşmalar yapılır ons altın yataya sarınca gümüş olması gereken yere gelecektir vur kaç yapmak lazım malum yaz aylarında gümüş sıkıntılı oluyor tamam
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Senden de Allah razı olsun ne güzel dua ettin Yusuf bereketli olsun şimdiden alımların.
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Maşallah sende ki sabırdan biraz istiyorum:) ama yükselişe inanıyorum düşüş derin olacaksa piyasa bizimle eğleniyor dicem :) güzel bir alım yakala inş.
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Ben daha almadım :) şöyle bi cuma pazarı olacak mı bakalım yüklü bi giriş yapacağım gümüşün zamanı yaklaşıyor Rasyo bu kadar çıkmışken her türlü alınır :) tamam ytd
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Tamam. Allah razı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Ben olsam kademe alırdım Yusuf . Ytd bir kademe de 32.05 e bırakırdım
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ():)) Abbas ya valla kendime gülüyorum ama bende vazgeçmek diye birşey yok . Baştan olmadı bir daha baştan başlarız . Dönsün burdan 31.80 e uğramasın yeterli . Selamlar saygılar Sanada.
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()bu durumda 32.05 in gelme ihtimali var mı defne kardeş?
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Güzel işler çıkardın son zamanlarda kendine haksızlık etme :) tamam Selamlar
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Alttaki yorumu yapıp uygulamamakta bana özel bir durum :)) şaka gibiyim
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Alt yorum hatırlatma , bakalım destekten güç alıp mı yükselecek yoksa tek tek desteklerimi kıracak . Ytd