Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
Fayaza ()Retest tutmaz ise gerçekten piston aşağı ama bu çok açık tutup tutmayacağını görelim ona göre hareketimizi yaparız zaten bizde. Sanada kardeşim hayırlı kazançlar
By_Karizma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_Karizma ()Saede kırarsa piston aşağı demeyi biliyorsun demi :))
Neyse kardeşim işin gücün rast gele seni ben gayet iyi anlıyorum o yüzden sıkıntı yok konu uzamasın sağlıcakla kal
Fayaza için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fayaza ()Arkadaşım biz vebale girmeyiz o sebeple hiç bir zaman al sat düşecek çıkacak gibi cümleler kullanmayız bu sebep ile resimlerde gayet açık hiç birşey bilmeyen birisi dahi destek direnci kırar ise nereye çıkacağını veya düşebileceğini görebilir. Hiç bir attığım grafiğin Altın ada tuttu tutmadı doğru söyledim yanlış söyledim gibi yorumlarım olmadı olmaz . Çünki yorum yapmam resmi atarım yorumu okuyuculara bırakırım. Bu sitenin 2018 den beri neden bu duruma geldiği şuam çok açık. Yazdığım onca grafikte bir tane çıkacak düşecek yorumum yok hatta ve hatta sürekli herkesi uyarıyprum kendi bildiğinizi yapın die. Fakat sizin yazdıklarımıza bakarmısınız tutmadı yorumlar vb. Direk karalama benim attığım grafikleri şu an para ile dışarda satın alsanız bir ücret araştırın isterseniz. Grafiğin destek direncini hiç kimse bilemez bilen kişi zaten burda olmaz benim yorumlarımı okumayabilirsin kardeşim. Ama burada lütfen çıkar düşer uçarmvs yorumlarla vebale girmeyin günahtır insanlar parasını yatırıyor
By_Karizma için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
By_Karizma ()Burda söylemen gereken şu kalırsa önce 3240 ı test edecek Altın a kırarsa geldiği yeri test edecek dersen eyvallah çünkü burda 3240 desteği var ama sen rakam sayı yok kalırsa kırarsa uçarsa olmuyor gerçekten böyle