Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()aksam sah hoca 33 u gecemesse 2h mezartası dedıdı sabah a kadar bulusman dedıdı ona gore
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bsw delist degil izleme listesinde yani diyalize baglı daha fişini çekmediler
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ıyı yakalamısısn umarım vurur yukarı gecen benı carptı valla en tepe oldugunda cumaya kadar ne zamn olursa ful sortlacam dusuk x lı
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Usta long açtım 17 den bende çarpacak mı bakalım
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()5 gun var daha yedırmezler altlar salınca saldı 1 saat sonra 30 a cıkabılır bu kademe kademe de dusurebılırler en yokum alpacada artık
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Göbüllü görüyon işte hortlak gibi yeniden ayağa kalkıyor kolay kolay short culara yedirmiyecekler
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Zaman var yakalRim onu
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()cuma hepsı
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bsw ne zaman delist çok iyi durdu yinede
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()alpacada bsw yı taıp edıyom oyle bı anda bu ısı bırakmazlar w yapa yapa dusururler takı cumaya kadar persembe bı yuakarı sonra cok dıp
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Öyle iyi okadar yükselen var benim sepet aynı ben de onun gibi 10coin var takip ettiğim ışık görürsem girer im
1BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Evet huyunu takip ede ede öğreniliyor aza çok ne yapacakları kestirelebiliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sorun yok fikri ni söylesin bende düşüş bekliyorum onun için hala alacağım coinleri almadim
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()9 canlı kedi gibi bu alpaca 2604 girdim 2294 çıktım 1x %12 bıraktı bunada şükür.
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Evet helal olsun bende aynı asla elimdeki coinlerden şaşmam huyunu biliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Crv si de var daha:)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()mert aksam 70 k gelcek dıyodu yıne
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ıste bugun oyle coınler gıder ctesı gıbı
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Onunkiler de benim gibi bellidir uma audio omg cvc :)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()pazar ya ondan sakın olmadık coınler gıder kaysonun takıp ettıgı onceden mısal
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bugün zayıf duruyor saNki piyasa
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Daha düşmez dedikçe düşer artık bence yarısını çıktım 0.19da gerisi kalsın 25 üstü çıkarsa bir daha vururum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()18 ı detek yapar bu uzak dur artık ben alpaca deferını kapadım
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()İşi bitti dostum kan kokusunu aldı artık
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()aylıga bakınca burlarda sabıt kalır sımdı bu delıst coınler cok tehlıkelı sotlatırlar bı bakarsın yenıden dondurup vururlar yukarı
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Yasattimi sizi alpaka yırttınız sonuç
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()son bı tur yukarı vurcak ıyı gıbı kaspacı bu alpacıno oyuzden stplu gıt
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()takma kanka alpaca hakettı
muro__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Yapma klas kumarı sadece oynatan kazanır. Millet spot alım bile yaparken şu piyasa belirsizliğinde sen vadeli işlem açıyorsun