Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Noktalara dikkat edelim onları ihmal etmeyelim lütfen yanlış anlıyoruz sonra :)
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()kooyler bedeva sadıc sehır pahalı ucuyorlar kırada evlerde arsa zatı zor
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Senin oralar kelepir ozaman:)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()İşi biliyorsun
1BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Satmasını sevmim almasını sevim:)
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Olabilir toprak oldu gitti :)
Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Coinde beklemek tehlikeli arsa da öyle değil:)3 senede bir alır susler satarim villa ikiz proje adında elimi öpen alsın
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()sadıc cıtle degıl tasla cevrılı ama ufak pruz koyde ve tarla dıye gecıy ama donumu 30 bın alan soran yok
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Önce alirim çeviri rim birkaç ağaç diker duruma göre hayalimdeki projeyi cizdirim hiç acele etmem bir kaç sene sürer veririm ilana 10x en az patron
1BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Vehbi Koç da bir zamanlar öyle demiş, kesin senden kopya çekmiştir:)))
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Çok haklısın bir kaç da ağaç dilersen servet olur aynısını yaparım
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()En iyi özgüven veren en iyi yatırım en iyi güç arsa baci:))
Üstüne ev yaparsın gumuse döner. kirayada verirsen deneke olur:))
En guzeli çitle çevrilmiş boş hali:))
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Benim zamanım kıymetli piyasa kötü ticarette de nakit şart dustumu coin yükselmesini mi bekliyecem bana göre değil
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()spell ucarsa spota gec bu kadar basıt
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Onun yüzünde coin hakkımı 3une çevir dim tekrar beklemek istemiyorum daha garanti onlar iyi
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()btc 94 k ama ben 70 lerde yaptıgım sepet spot anca yerıne geldı altlar gıtmedıkı 2 ay oldu nerdeyse
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Enson vardı ev yaptim komle sattım boşluktayım acil ahsap ev yapmam lazim
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bu alsatlarla yine bir arsa alacam elimde arsa yok ; )boşlukta hissediyorum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()wojak ı bılmeme de turbo olmasın ha o ayıda cok cıktı gıtmez dıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Elimde bir nakit var pul olmasın maksat etrafa faydalı oluyorum çok önemli değil
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Benim ki korku değil yükseldiği an torunlarıma yetecek kadar var kizada ayrı yaptim ben alsatla günlük eglencemi yapıyorum stres atıyorum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()artık kurbana kadar 3 ılerı 1 gerı olur bız acele edıyoz eskı korkuyu bırak kademelı alınır spot lar bence spot sepetlere hıc bakmıyom duruyorlar oyle
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Herkes düşecek diyor yedirmiyorlar iste
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()94 de tutunursa 97 ye gıder tutunasmasa asagı88 ama altlar salar bugun vadelı yapmam gıbı
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Gaming yapay zeka hareketlenir
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bekliyorum orayi
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()94 k uzerı tutunursa 2 gun boyunca mal alınır bende long gırerım o zaman
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()dukkanda takıpdeyız vakıt bol
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Hala nakitteyim hocam bnb btc etr haric coin yok bende denk gelirse alsat
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Usta sağolasın bilgi için halkını helal et çok emek veriyorsunuz burada yazarak.. az miktar düşük kaldıraç girdim harçlık olsun diye umarım çarpmaz