Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
1BeğenmedimŞikayet
KadirBaba ()Yıllardır gerçekten inandığım şey; temel analiz olmadan tekniğin tek başına manasının olmadığı... Haber akışı grafiği şekillendirir :)
S£RV£T için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Kendi çizdiğiniz grafiği haber akışı beklentisiyle yorumlamanız grafiğinize olan güvensizliğinizi göstermez mi?
Benim grafğime olan güveni size kısaca şöyle yorumlayım;
3.228 destek Altın da günlük kapanış yapsın.
Sonrası birlikte okuruz haberleri..
Bir daha da yükselmesi için haber arar dururuz...
Saygılar
KadirBaba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KadirBaba ()Senin cizdiklerinden cok farklı grafiklere sahibim. Tamam mı devam mı diye bir durum yok. Çin abd anlaşması sonuçlansa bile dengeler çabuk değişiyor. Bu curcunada onsun yönü orta/uzun vade full yukarı.
-1BeğenmedimŞikayet
tradera ()Tekniği geçtim globalden bir haberler hocam salla bol keseden ya tutarsa
1BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Aklı selim mantıklı yorumlarınızı analizlerinizi yıllardır takip ediyorum. Birçok şeyi sayenizde öğrendim. Çok teşekkür ederim Servet bey.
1BeğenmedimŞikayet
felluxua ()Seni tek geçerim bu sitede o yüzden dirençli bir şekilde seni destekliyorum:)
2BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Vebal almak zor oluyor.. Bildiğimizi grafikte gördüğümüzü yazarken bile endişeli yazıyoruz
Nasıl rahat rahat dirençler şurası destekler burası diye bazı arkadaşlar yazıyor anlamış değilim.
Sorsak gann fanı nasıl çizilir diye yada fibonaçi açısı nasıl hesaplanır destek direnç nasıl bulunur desek. Sanırım siteden uzaklaşırlar...
0BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Açıklaman için teşekkür ederim.
Direnç kırılırsa bir sonraki direnç.
Destek kırılırsa bir sonraki destek noktalarını yazmaya çalışıyorum. Gann grafiği ve ay Döngülerini takip edenlere selam olsun.. Saygılar
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Yurt dışındandı hatırlatım herkesi..
Neyse. Eskilerden çok kaliteli ustalar geçti bu siteden..
Ebubekiromer29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Nemutlu size ben henüz yeniyim.. Elittürkler sosyologlar tayfunlar...
0BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Ben hayretler içinde şaşırıyorum..
Umarım kimse zarar etmiyor kimseye algı yapılıp zarar ettirilmiyordur.
Vebali ağır..
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Bu ortamda herşey olabilir Servet bey. Yeri gelir dxy ve ons el ele verip yükselebilir. Altın - gümüş rasyosu 150 ye de gidebilir. Ons haftalık kapanışını 3600 den ya da 2900 den de yapabilir. Bu ortamda işlem açan arkadaşları cesaretlerinden dolayı kutluyorum.
0BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Sizinle yazışmaktan onur duyarım.
Site içinde genelde hayali alıp satan çok olduğu için takip etmem..
Sanal alıp satmakla gerçekte bu işlemi yapan sayılı insanlardanım. Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Nerde satıp kazanç yaptınız son aylarda? Sattığınızın Altın da nerde aldınız sonrasında da? Birlikte bakıyoruz..
Alıp satan sonra tekrar sattığı rakamın altında alabilen arkadaşlar varmı sitede? Makbuz şart değil yapan varsa tebrik ederim. Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Yarın son yükseliş mi. Yoksa başlangıç mı olacak...
Ben desteklere yöneleceğini düşünüyorum. Ytd. Saygılar
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Bu yorumu sorulan soruya cevap olarak yazdım. O soruyu da okudunuz umarım.
1BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Ben halen alım için orayı bekliyorum. Tahmin etmedim grafik bana bekle dedi onu dinliyorum..
Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ebubekirim bak burada vurgulamak istediği birşey var rakam kırılırsa diyor. mesela mankid var burada 3210 kırılırsa 3120 dedi kirilmazsa 34**dedi
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam sizce 3337ustunde cikarmi düşünceniz.
0BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Geçen haftaki grafiğimi okuyan arkadaslar oradaki 3.337 direnç çizgisini görmüştür umarım.
Kırılmayan direnç yoktur fakat fan açısı gann grafiği ve ay döngüsü ile düzeltmeler mutlaka olmak zorundadır.
3.337 üzeri günlük kapanış 3.445 için çok önemli dönüm noktasıdır..
Sürekli vurguladığım ve islem yapmak icin 3.084 takip ediyorum.. ytd. Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Desteklere dönmesini bekliyorum. Ytd. Saygılar
abdullah112 için cevaplandı (yorumu göster)