Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0943 04:50:44
EUR 41.6090 04:50:44
USD 37.9957 04:50:44
ALTIN ONS $3038.4250 04:50:44

Grafiği gönderen: katates_

⭐⭐katates_ ()
Gram Altın
977.50 den aldığımız alcar 3 hafta da %40 kar oranına ulaşmıştır alıp satana bereketli olsun 10 Nisan da temettü ödemesi var isteyen bekleyebilir ben kırmızılara kadar taşıyacağım

Yorumlar (42)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

wxy ()

Bende tek tuşa basıp gönderdim engelliler yerine:)

katates_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Bütün tuşlara basmış malof :)

wxy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

wxy ()

Boş yapıyor ya:) bize söylediği şeyi kendi hasını yapmış hberi yok:) her şey kayıtlı tek tek çıkarttım terste kalınca saracak yer arıyor herhalde:)

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Ne diyor bu zargana :)
@wxy

yıley için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

wxy ()

- Gram altın için yıley yorumu (1 hafta önce)
Evet yaptım ! Onun haricinde. Çarşamba günü burada bir parite hareketi yaptığımı paylaştım ! O hareketteki aldığım hisse an itibariyle % 12 artıda. YTD. Hisse ismi yazmadım. Hissenin alış değerini yazdım ! YTD

- Gram Altın için yıley yorumu (1 hafta önce)
Aldığım hisse. Endeksten ayrışabilir diye. Düşünüyorum YTD

- Gram Altın için yıley yorumu (1 hafta önce)
320 adet hisse. Alındı. Gümüş harekatı öğleden sonra

- Gram Altın için yıley yorumu (2 hafta önce)
Borsa farklı bir yer . ! Şahsi düşüncem Pazar günkü malum olayın sonucuna göre . Pazartesi sert satış yer ise ! Ben salı günü kademeli alış işlemlerine başlarım. Hafta sonuna kadar Portföyüme. % 25. Borsa eklerim. ! Hiçte. Çekinmem. YTD.

- Gram Altın için yıley yorumu (2 hafta önce)
Borsada dün ve bugün satış yapan yatırımcının parası pazartesi ve salı günü çözülüyor. O . Sebebten buradan piyasaya para girişi olamaz ! Onun etkisi pazartesi ve salı hissedilir. YTD.

Bize borsa sayfasında paylaşım yapın diyene bakın full borsa paylaşmış :) bi laf söylemeden önce kendinize bakınız sonra sağa sola saldırırsınız işinize bakın boş yapmayın! ..

0BeğenmedimŞikayet

wxy ()

Biz bir şey peşinde değiliz bize ne sizin alım satımlarınızdan görmek istemiyorsanız engeller geçersiniz ettiğiniz kfürü aynen iade ediyorum

0BeğenmedimŞikayet

wxy ()

Bunu görmemiştim yaa evet yazdıktan bi saat sonra 1378 den 1250 ye - %9 düşmüş pardon düşürmüş:))
Nasıl yapıyor bunu ya şaka gibi:)

0BeğenmedimŞikayet

Hamzaorhan64 ()

Hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Alması gerekmiyor ki aklından geçirse devre kestiriyor 4 den -3 yaptı kâğıt
@wxy :)

_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

yaz gelıyor havalar ısınıyor ya kanka klıma soğutucu hisseleri yukselır bence :) temel analız :) @wxy @katates_ duzeltmedır o duzeltme dusus olsa duramazsın:)

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Bilmem anlatabildim mi @_BROKER_ @wxy

0BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

alcarı aldın ınsallah senın kagıt bu :) @Baba_Vanga_

Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

musaelik ()

Peki:) sen bilirsn:)

ALTINVURUŞ38 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

musaelik ()

Tabiki :)altın daha çok kazandırır ama şu an 3 TL ye yakın düşen gümüş var Altın ise çok düşmedi

ALTINVURUŞ38 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum