Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1356 14:08:13
EUR 43.3282 14:08:13
USD 38.1281 14:08:13
ALTIN ONS $3300.0600 14:08:13

Grafiği gönderen: HÜMANİST_

dün ilk rakamdan bugün ise ikinci rakamdan dönen gümüş ons özelinde an itibariyle olası düşüşlerde 33,80 ve 33,59 alım için değerlendirilebilir.

Gümüş için HÜMANİST_ yorumu (6 saat önce) Cevap yaz
27 Mart 25 TARİHİNE ÖZEL OLASI YÜKSELİŞLERDE
GÜMÜŞ ONS SATIŞ RESİTALİMDİR

1- 33,94 ONS 41,47 TL
2- 34,15 ONS 41,73 TL
3- 34,35 ONS 41,97 TL
4- 34,58 ONS 42,25 TL
5- 34,78 ONS 42,50 TL
6- 34,98 ONS 42,74 TL

USDTRY 38,00 TL OLARAK HESAPLANMIŞTIR

NOT: Günlük Alım- Satım Rakamları Özelinde
Yarın sabah 09.00 a kadar geçerli olmak üzere özellikle günlük al sat yapmak için gerek normal gerekse de kaldıraçlı işlem yapanlar içindir bu rakamlar. İsteyenler olası düşüşlerde veya yükselişlerde günlüğe özel gelirse her alım - satış rakamından işlem açabileceği gibi isteyenler ( tercihimdir ) bir dolu bir boş veya bir dolu iki boş, iki dolu bir boş vs vs şeklinde de değerlendirebilirler.

Rakamlarım tamamen hayal ürünüdür ve SPOİLER İÇERİR

1 den 10 a kadar rakamları saymayı öğrenen
Anneayı ve yavrularının
adım adım insanlığı da öğrenmelerini başarmamız umuduyla…

https://altin.in/humanist_

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

Bereketli olsun kardeşim Allah razı olsun ve Allah gönlüne göre versin

Sümeyra_81 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sümeyra_81 ()

33.50 33.30 ve 33.10 ve 32.9 dan alınanları 34.25 de sattım. Az önce gelebilir dediğin 33.80 de aldıklarım ve aylar önce 29.40 dan aldığım %30 luk kısımla yola devam. Emeklerin için sağolasın kardeşim. Birin bin olsun

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

Asıl siz sağ olun arkadaşım

Allah 1 inizi 1000 etsin ve gözü olanın da gözü çıksın vesselam

Tour_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Tour_ ()

Sağolun hocam, elinize sağlık

HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

evet şimdi 34,09 üstünde saatlik kapanış yaparsa veya yapamaz ise diye takip edilmelidir.

34,09 destek olursa 34,28 e atar
34,09 köstek olursa 33,61 a atar

ilgililerin bilgilerine tamamen hayal ürünüdür

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Yakaladim2

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum