Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (118)
0BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Elimde biraz euro var burdan Altın yada gümüş almak mı mantıklı altın için 3700 ons açıldı oraya gidecek diyenler var yada biraz bekleyip Euro yükselmesi daha çok olupta onslarda kâr satışı takil edipmi o zamanmi almali
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()oluyor oyle borsa bu hıcbırseyın garantısı yok gıdecek dıye alırsın duser dusecek dıye satarsın yukselır normaldır
KOŞKİNA61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KOŞKİNA61 ()Gereksiz panikle daldan dala çok atladım bjr çok kağıttan
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()malıyet kac
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Yani yeni alımlar artık mantıklı olmayabilir çok dip yapmış hisseler var onlara bakılmalı
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Hisse bölündü, ben yeni fiyatla 1.13 den alım yaptırmıştım fibo 1.618 direnci zor bir dirençtir üzerine atınca rahatlar Gyo lar faiz indirimini sever önümüzdeki süreç iyi olacaktır
0BeğenmedimŞikayet
KOŞKİNA61 ()Hocam zarardayim aldım bunu inş çıkaririm bunda zararimi 3. Mavi beklicem
0BeğenmedimŞikayet
z_e_r_o ()Haklısın galiba:).. Daima haklıydın.. Usta :)
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Evet duruyor halâ biraz sattığım oldu ama tradesiz tutmaya devam:) daha önce yazdığını okudum beklemeye devam.
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Bu arada hala tutuyorsan ilk mavi geçildiğinde ikinci mavi bu kadar zorlamayacak hızlıca üçüncü mavi gelir faiz indirimi tetikçisi olacak ben trade ediyorum ama inmiyorum üstünden

Good_Wife26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Az çok biliyorum seni :) afiyet olsun hakkındır ye iç gez walla, göster onlara yiyerek de warrene olunabileceğini; ))
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Onlar paranın bekçisi
Ben yiyorum ya güneş nerede ben orada :)
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Evet evet evet:)) adam çocukluğundan beri 3 dolar lık kahvaltı yapıyormuş, tabi olur zengin:))
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Warren el alan elden üstündür dimi hocam :))
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Aa lütfen kendine haksızlık yapma walla çok güzel olur senden :) warren gibi de pinti olmazsın üstelik sen:))
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Bizden olsa olsa waffel olur(şüpheli) üstadım :)
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Warrene buffet mi olacan sen bakiim:))
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Ustat destek ve dirençleri yazarmisin param yarın gelicek ona göre bi pozisyon alayım mesela yine düşüş var mı
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()tanıcak tanıcak:)) sngyo :) kanka benım bayram harclıgını ıbana atmadın:)) @wxy
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Tek bir hisse çneni kapatır senin .

Vay arkadaş ya alttan alıyoruz diye kimlerden nasihat dinliyoruz :)
Tartaria için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()kanka bu lısteyı komple hatırlıyorum hala duruyor mu:) maasallahın var valla bende not tutuyorum @wxy
wxy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ana parayı cekme kısmını yaptım sadece:) bız taburede bazende yere oturarak trade edıyoz kanka senın gıbı koltugumuz yok:)) o kadar olacak @wxy
0BeğenmedimŞikayet
wxy ()O zamanlardan kalmış küçük bi not:)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ben zaten bunu farkettıgım ıcın borsadayım kanka benım amacım dunyanın en ıyı traderı olmak mılyondolarlık trader tek amacım bu artık mılyonluk olmasada bırkac bın tl de olur:)) bunun ıcın calısıyorum ama yapacam kararım kesın @wxy
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Ansiklopedi gibisin ya :)
1BeğenmedimŞikayet
wxy ()Rheag 2.38 - 2.80 %17
Mipaz 6.44 - 7.16 %11
Iskpl 6.42 - 7.45 %16
Dagi 2.47 - 5.25 %112
Klgyo 1.39 - 2.29 %64
Krpls 7.59 - 9.34 %23
Lidfa 4.83 - 5.10 %5
Marka 2.84 - 3.33 %17
Segyo 1.02 - 1.74 %70
Selva 9.19 - 11.17 %21
Sktas 3.37 - 3.48 %3
Uluun 21.95 - 33.50 %52
Yine o zamanlardan bi not satılan kâr oranları
Bazılarının isimleri değişti ve bölündüğünden fiyatları farklı @katates_ @_BROKER_
(27 Ekim 2022)
0BeğenmedimŞikayet
wxy ()17 Ekim 2022 senin söylediklerini o zamanlar not almışım olduğu gibi paylaşıyorum
Işık plastik 6.40 üzeri takip edilecek şu an 6.15 (14 Ekim)
İsgyo 5.78 şu an, al
Rheag 2.37 üzerinde alınır, şu an 2.27
Derhl şu an 4.55 alınacak(16. Ekim)
Ozrdn şu an ki fiyat 18.83 (grafik çok iyi yukarı banta kadar gideri var)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Sana bir arkadaş tavsiyesi Altın dolar vs hiçbir zaman seni finansal özgürlüğüne kavuşturamaz sadece paranın alım gücünü korursun, pandemide Thy 8 tly düştüğünde de söyledim , eğer bu firmalar batarsa zaten elindeki paranında çok bir önemi kalmaz, krizler her zaman olacaktır