Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_Y ()Hocam bende anlayamadım ama oanda grafiğinde ki tepe rakamlar hiç gelmedi. Mesela bu en son cikisinda oanda 1050 leri falan gösteriyor. Ama diğer bütün grafiklerde 1010 civarına kadar çıktı. Bankada da diğer grafiklerin fiyatı ile al sat rakamları oluştu. O yüzden oanda grafiği yanlış dedim. Neyse artık yine terse düştük. Nakitin tamamını kullanmadım. Bir kısmı duruyor. Belki aşağıdan ekleme yaparım.
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()Platin için xxbirzamanlarxx yorumu (1 gün önce) Cevap yaz
Konu: Platin ons düşen paralell kanal
çok tşkrler emin olun aynı düşüncelerdeyim... bol bereketli kazançlar dilerim.. ilk başlarda yanılsanızda sonrası güzel olacaktır... bir şey daha allah size doğruyu görebilmeyi doğru işlemler yapabilmeyi.. doğru analiz yapmayı nasibeylesin.. amin..
normalde teknikte bu grafik yukselmez..
https://altin.in/xxbirzamanlarxx/2
bu yorumu yaparken çok daha iddalı yazmıştım.. bu grafikte yukseliş mümkün değil vs. gibi. sonra olaki oynarlar yanlışa sebebiyet veririz diye biraz daha ılımlı yazdım... ama sonra saxo ya baktım orada durum farklı.. (( rakamlar nasıl bilmiyorum ama grafik olarak bence oanda daha sağlıklı.. zaten ben açar açmaz hep oanda grafikleri açılıyor..
Faruk_Y için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()aylık grafik baktım. önümüzdeki aydan itibaren belki düşebilir.. ( unutmayalım belki. ). ))
Faruk_Y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_Y ()Elinize sağlık. Not aldım.